Ευχαριστω πολυ tiniake.. Για τις αναγκες μου δεν ειμαι και τοσο σιγουρος, λογο του οτι δεν εχω αλλη μηχανη, ουτε καμια ιδιαιτερη εμπειρια με μηχανες.. Μου αρεσει πολυ η φωτογραφια, τραβαω σαν κινεζος και θεωρω πως εχω αρκετα καλες εμπνευσεις, αλλα δυστυχως ποτε μου δεν πηρα μηχανη. Θελω μια που σιγουρα να μην χρειαζεται να αλλαζω φακους (δεν θελω να μπλεξω..), να μπορω να την κουβαλησω σε τσαντακι (οχι τσεπη), να βγαζει οσο πιο ποιοτικες φωτογραφιες γινετε και να "μαθω" πανω σε αυτην.. Ισως μολις μαθω, να ξεκαθαρισω καλυτερα και τις αναγκες μου.. Αλλα προς το παρον ψαχνω για μια all arounder, που θα με συρει στα ενδοτερα της φωτογραφιας, χωρις ομως να μου βγαλει και την πιστη. Εχω πολυ υπομονη, αλλα δεν θα θελα να μπλεξω με "χτυσιμο" μηχανης και πραγματα που θα με δυσκολεψουν ακομα παραπανω. Αρχικα θα τραβαω jpg.. Πιο μετα, θα ψαξω και το raw και τους τροπους επεξεργασιας του. Προς το παρον εχω νυχτα και σε αυτο.
Βαση ολων των παραπανω νομιζω (χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος), πως η xz2 ειναι αυτο που πρεπει να παρω.. Πολυ καλο jpg, χειρισμος που σε μαθενει να τραβας φωτογραφιες, ξυραφενιος φακος και μηχανη που μπορεις να την αγαπησεις και να σε κανει να την ψαξεις ολο και παραπανω.. Εχω ψαξει πολυ (χωρις να εχω ιδαιτερες γνωσεις) και νομιζω πως αυτη η μηχανη θα με βοηθησει αρκετα. Μακαρι να μην κανω λαθος γιατι και τα 300 ευρο σημερα ειναι μεγαλο ποσο.
Καλη η sony, αλλα φοβαμαι οτι θα με κρατησει στο auto της... Μπορει να κανω και λαθος βεβαια, αλλα νομιζω πως περισσοτερο ειναι μηχανη για καποιον που εχει και μια 1η στο σπιτι..
Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.