Εγώ αυτό το θεωρώ προδωσία.
είναι τα λιθαράκια που βάζουνε στις νέες γενειές που έρχοντε να τα βλέπουν όλα απλα, προοδευτικά και τρεις λαλούν κ δυο χορέυουν.
Τι είχε παι ο κισιγκερ κάποτε οτι οι έλληνες χρειάζοντε προσοχη στο χειρισμό για να τους σπάσεις τα πιστεύω τους κ τις ιδεολογίες που έχουν,τον θεσμό της οικογένειας που κρατούν κλπ κλπ για να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο που θέλουμε για να εξυπηρετούν πιο ευκολα τα συμφέροντά μας?
Κρίμα γιατί υπάρχουν καθηγητές αξιότιμοι κ τέτοιο τύπου στιλ 'ακατανόμαστης' τους παίρνει όλους ο γκρεμός.
Πολύ θα ήθελα να ξερα πως κάποιοι καθηγητές ιστοριας διδάσκουν μέσα στο μάθημα αυτά τα γεγονότα στα παιδιά.
Εγω παλι θα ηθελα οσοι σχολιαζουν ειτε θετικα ειτε αρνητικα το συγκεκριμενο βιβλιο να αναφερουν αν το εχουν διαβασει ή απλα αναπαραγουν ο,τι ακουν απο διαφορες πηγες.
Επισης θα ηταν χρησιμο να μας αναφερουν τις αλλες πηγες με τις οποιες το συγκρινουν πχ αλλα βιβλια ιστοριας ή συγγραφεις, ιστοριες αλλων εθνων, λαικα ακουσματα κλπ.
φιλικα
Βασιλης
Προσωπικά δε χρειάζεται να το διαβάσω. Τα γεγονότα όλα μου τα αφηγήθηκαν επανειλημμένα οι δυο παππούδες μου που έζησαν απο πρώτο χέρι το συνωστισμό στη Σμύρνη.
Ο ένας πολέμησε εκεί, ο άλλος γεννήθηκε εκεί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.