Νεα συνδεση οπτικης ινας

valkal19

Senior Member
12 October 2021
484
Καλησπερα. Σημερα στην πολυκατοικια πραγματοποιηθηκε εγκατασταση απο την vodafone. Ειναι η πρωτη εταιρια που εκανε εγκατασταση στο κτιριο. Περα απο το κεντρικο κουτι στην εισοδο τοποθετησαν και σε καθε οροφο. Τωρα απο δω και περα εαν καποιος θελει να κανει αλλη συνδεση με οτε η νοβα η οποιαδηποτε εταιρια, θα ξανατοποθετει η αλλη εταιρια κουτι στην εισοδο και στους οροφους η την ιδια εγκατασταση χρησιμοποιουν ολοι?

Πριν ένα χρόνο περίπου, οι τεχνικοί της COSMOTE, έβαλαν δύο κουτάκια, πριν το κουτί που συνδέει την οπτική με το ρούτερ (στο γκαράζ). Όταν τους ρώτησα τι χρησιμεύει, μου είπαν ότι αν αλλάξω πάροχο, θα χρησιμοποιήσει το άλλο κουτί.
Ποιος ξέρει;

Οι υπολοιπες απλα συνδεουν το τερματικο του οροφου με το διαμερισμα? Και ας λεει πανω το τερματικο βονταφον?
Ναι. Και μένα τα κουτιά γράφουν cosmote και έχω Vodafone σύνδεση.
Γενικά cosmote+Vodafone+nova χρησιμοποιούν την ίδια εγκατάσταση.

Η ΔΕΗ και η INALAN θέλουν δικά τους.

• Like
Reactions: valkal19
Ναι. Και μένα τα κουτιά γράφουν cosmote και έχω Vodafone σύνδεση.
Γενικά cosmote+Vodafone+nova χρησιμοποιούν την ίδια εγκατάσταση.

Η ΔΕΗ και η INALAN θέλουν δικά τους.
Ευχαριστω για την απαντηση. Και για να τα λεω οπως ειναι σημερα που τα ξανα ειδα λενε Fiber2all μελος του ομιλου vodafone.

Ευχαριστω για την απαντηση. Και για να τα λεω οπως ειναι σημερα που τα ξανα ειδα λενε Fiber2all μελος του ομιλου vodafone.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν κοινή εταιρεία με συμμετοχή 50%-50% από τη συγχώνευση των θυγατρικών εταιρειών ΔΕΗ Fibergrid (100% θυγατρική της ΔΕΗ) και Fiber2All (100% θυγατρική της Vodafone Ελλάδας) και θα δραστηριοποιηθεί στην παροχή υπηρεσιών χονδρικής δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα

• Wow
Reactions: valkal19