Νέα τηλεόραση 40''-46''

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516
Καλησπερίζω το φόρουμ.
Όπως καταλάβατε είμαι για νέα tv, μιας και η παλιά Telefunken 27'' <παραδίδει> σύντομα.
Το λοιπόν, να πω πως το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 900 , η απόσταση θέασης είναι περί τα 3 μέτρα, και θέλω να είναι μέχρι 46'' αλλά και η 40''άρα δεν με χαλάει.
Η χρήση της θα είναι για αναλογικό σήμα tv, για ψηφιακό (όταν έρθει Πάτρα), αλλά κυρίως για ταινίες (div-x αλλά και .mkv) και για κανά Τζάμπιος Λιγκ(!).
Επίσης άντε το πολύ να συνδεθεί με κανά Η/Υ για ταινία. Οπότε θα ήθελα ενσωματωμένο player με ελληνικούς υποτίτλους (εννοείται) και όχι 3D.
Αυτά τα ολίγα.

Να πω επίσης ότι οι Samsung με έχουν εντυπωσιάσει :cool4:. αλλά δεν καταλαβαίνω όλα αυτά τα -πολλά- μοντέλα (LE, C, UE, 7500, 650 κλπ κλπ)...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

είχα δει αυτό το μοντέλο και ομολογώ πως είναι η πρώτη μου επιλογή.Αν και τελικά οι 46'' είναι μάλλον πολλές. Θα δω και την 40'' αφού ενδιάμεση δεν υπάρχει (κλαψ).
Μήπως είναι καλύτερο, αφού θα κινηθώ σε αυτά τα λεφτά, να πάω στην αντίστοιχη 40άρα με 3D? ή να μην το σκέφτομαι καθόλου?

δεν είναι θέμα αν μου φαίνονται πολλές.Είναι πως δεν θα χωρέσουν τελικά ούτε οι 46 στο χώρο μου...

40άρα και 3D στα τρία μέτρα ξέχασέ το... Πρώτον δεν θα την βρείς στα 900ευρώ που θές αλλά και αν βγείς εκτός budget είναι κρίμα να δώσεις 1500Ε και να πάρεις και extra ένα ζευγάρι γυαλιά για το έτερον/φίλους σου....

Ασε που για το 3d στα 3m πέφτεις λόγω μπαρών στις 37 ίντσες που σημαίνει ότι δεν θα βλέπεις τπτ σχεδόν από υπότιτλους/menus...

Κι εγώ σου προτείνω plasma...
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...nasonic-TX-P42G20-Plasma-TV-42-TX-P42G20E.htm

Μπορεί η εικόνα των LCD να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά αλλά σε μπάλα και έργα αμα παρακολουθήσεις plasma θα πάθεις... Τα mkv που έχω όταν τα παίζoυν μπορείς να πείς πως φαινονται σαν τρισδιάστατα... Έχουν βάθος πεδίου πως να το πω... Εγώ έχω την 50G20.

Άσχετο... "Journeyman" όπως λέμε ¨Timewriter"; :P

Κάτι με απωθεί από τις πλάσμα, μα κάτι...

Eγω αγορασα 3 LCD πριν τολμησω να παρω πλασμα.

Τωρα δεν ξαναγοραζω LCD εφοσον οπου τις βλεπω γελαω με την εικονα τους.

Και φαντασου οτι εχω μια ταπεινη Panasonic U10.

Δεν μιλαμε για καμια Kuro η VT20 δηλαδη.

Εκει η διαφορα ειναι χαοτικη.