Νέα τηλεόραση 42''

Απάντηση: Re: Νέα τηλεόραση 42''

Πήγα σήμερα να τη δω Κωτσόβολο και ο πωλητής μου επεσήμανε τη δυσκολία εύρεσης ανταλλακτικών / service μίας τέτοιας τηλεόρασης. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ομολογώ με προβλημάτισε.

Μην προβληματίζεσαι, φίλε μου. Όλες αυτές οι δηλώσεις θα είχαν εξαφανισθεί αν η ευήθεια ήταν ποινικό αδίκημα.

ΥΓ

Τώρα πιάσαμε τα ανταλλακτικά. Μετά τι έχει σειρά?? Το λευκό ποινικό τους μητρώο???:D:D

Αφού δε θέλουν να τις πουλήσουν, γιατί τις εκθέτουν;

Να επιβεβαιώσω ότι η u10 έχει mpeg4 αποκωδικοποίηση για τα κανάλια της digea, σωστά;

Η Β530 πως είναι στη "κίνηση"; Ποδόσφαιρο πχ μπορείς να δεις ή θα σου βγουν τα μάτια; (είναι καλή η τιμή της και αξιόλογη από όσο έχω δει τηλεόραση, αλλά δεν έχει 100 Hz αν δεν κάνω λάθος)
Εγώ μάλλον την u10 θα πάρω την επόμενη εβδομάδα (αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω) αλλά μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα το σκέφτομαι ξανά και ξανά

Η Β530 πως είναι στη "κίνηση"; Ποδόσφαιρο πχ μπορείς να δεις ή θα σου βγουν τα μάτια; (είναι καλή η τιμή της και αξιόλογη από όσο έχω δει τηλεόραση, αλλά δεν έχει 100 Hz αν δεν κάνω λάθος)
Εγώ μάλλον την u10 θα πάρω την επόμενη εβδομάδα (αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω) αλλά μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα το σκέφτομαι ξανά και ξανά

Η κινηση σε οποιαδηποτε πλασμα Panasonic (αρα και U10) συγκρινεται μονο με καλη τηλεοραση 200 Hz πχ. Β750 , Ζ5500 κτλ. και μαλλον ξεπερναει και αυτες....φαντασου διαφορα που εχει με την 530 που δεν εχει ουτε 100 Hz...

Να επιβεβαιώσω ότι η u10 έχει mpeg4 αποκωδικοποίηση για τα κανάλια της digea, σωστά;

Εχει...

Re: Απάντηση: Νέα τηλεόραση 42''

Περιπου 230 watt για τις 42" και 295 για τις 50"...κοστος 20-30 ευρω το χρονο σε σχεση με LCD αντιστοιχου μεγεθους για 6-8 ωρες λειτουργιας ημερησιως...βαλε ομως ποσο ακριβοτερα εχουν οι LCD με παρομοια εικονα και παλι κερισμενος εισαι...

Εγώ ήδη παράγγειλα την U10 42" και θα την έχω την Παρασκευή, από Public Ιωάννινα, 600 . Έψαξα και σε άλλα καταστήματα και όντως διαπίστωσα ότι στον Κωτσόβολο για κάποιο λόγο τις plasma τις έχουν στο πυρ το εξώτερο. Ο πωλητής έλεγε σε κάποιους του στύλ " Καλησπέρα , θέλω μια τηλεόραση", ότι πλάσμα παίρνουν για τα καφενεία και ότι δεν κάνουν για σπίτι. Βέβαια σε μένα , αφού κατάλαβε ότι δεν είμαι πλέον άσχετος, έλεγε άλλα. Τέλος πάντων. Σε όλα τα άλλα καταστήματα (Expert, Elephant, Public), οι πωλητές παραδέχτηκαν ότι οι πλάσμα είναι καλύτερες στο σύνολο από Lcd, αλλά αφού ο κόσμος έρχεται και θέλει ότι του πασσάρεις....... Επίπλέον ο Κωτσόβολος είχε τις ακριβότερες τιμές.

Re: Απάντηση: Νέα τηλεόραση 42''

Καλα ο καθε πωλητης λεει τα δικα του...

Πχ. οταν εψαχνα για αυτοκινητο για την γυναικα μου πριν 4 χρονια μας ειχε πει ο ιδιοκτητης αντιπροσωπιας VW οτι το VW Polo ειναι "σκυλι" απο θεμα αξιοπιστιας , το αποτελεσμα ηταν οτι εμας μας βγηκε σαραβαλο (τριγμοι , βλαβες κτλ.)