Είμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης για την παρακάτω χρήση:
Απόσταση θέασης: 2.20 - 2.30
Θέση θέασης: Κυρίως απέναντι πάνω σε τραπεζάκι ύψους 0,70 μ
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού: Ο χώρος είναι αρκετά φωτεινός τη μέρα.
Κύρια χρήση-περιεχόμενο: Κατά κύριο λόγο ταινίες σειρές από streaming πλατφόρμες.
Πηγές: Θα συνδεθεί με Xiaomi mi box s 4k τελευταίας γενιάς.
Απαιτήσεις σε ποιότητα: 4K
Απαιτήσεις άλλες: -
Προϋπολογισμός: Το πολύ 450€
Την τηλεόραση το πιθανότερο είναι να την κρατήσω 2 χρόνια και μετά να την πουλήσω όσο όσο ή να την αφήσω στον σπιτονοικοκύρη για μικρό αντίτιμο . Τώρα στην κύρια κατοικία μου έχω μια Sony 55” xf 9005.
Επειδή ο χώρος που θα τοποθετηθεί έχει μήκος 112 εκ χωράει ακριβώς μια 55άρα, αλλά θα προτιμούσα μια 50αρα, γιατί θα βρίσκεται ανάμεσα σε 2 πόρτες. Επίσης, επειδή το τραπεζάκι δεν είναι και πολύ φαρδύ, θα προτιμούσα κάποια με την βάση στο κέντρο. Μέχρι να επιλέξω, με τη βοήθεία σας, βλέπω σε μια F&U 32” !! Περιμένω τις προτάσεις σας.
Απόσταση θέασης: 2.20 - 2.30
Θέση θέασης: Κυρίως απέναντι πάνω σε τραπεζάκι ύψους 0,70 μ
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού: Ο χώρος είναι αρκετά φωτεινός τη μέρα.
Κύρια χρήση-περιεχόμενο: Κατά κύριο λόγο ταινίες σειρές από streaming πλατφόρμες.
Πηγές: Θα συνδεθεί με Xiaomi mi box s 4k τελευταίας γενιάς.
Απαιτήσεις σε ποιότητα: 4K
Απαιτήσεις άλλες: -
Προϋπολογισμός: Το πολύ 450€
Την τηλεόραση το πιθανότερο είναι να την κρατήσω 2 χρόνια και μετά να την πουλήσω όσο όσο ή να την αφήσω στον σπιτονοικοκύρη για μικρό αντίτιμο . Τώρα στην κύρια κατοικία μου έχω μια Sony 55” xf 9005.
Επειδή ο χώρος που θα τοποθετηθεί έχει μήκος 112 εκ χωράει ακριβώς μια 55άρα, αλλά θα προτιμούσα μια 50αρα, γιατί θα βρίσκεται ανάμεσα σε 2 πόρτες. Επίσης, επειδή το τραπεζάκι δεν είναι και πολύ φαρδύ, θα προτιμούσα κάποια με την βάση στο κέντρο. Μέχρι να επιλέξω, με τη βοήθεία σας, βλέπω σε μια F&U 32” !! Περιμένω τις προτάσεις σας.