Νεα τηλεοραση 50 ιντσων για NOVA - ταινιες

nodasz

New member
27 April 2010
54
Γεια σας φιλοι. Ενδιαφερομαι για τηλεοραση 50ιντσων , θεαση στα 2,5 μέτρα , περιπου. θα χρησιμοποιηθει για τηλεοπτικο σημα απο NOVA και ταινιες απο USB. Ενδιαφερουν οι SMART δυνατοτητες (full περιηγηση ακομα καλυτερα) , δεν με ενδιαφερει καθολου αναλυση 4Κ ή 3D. Με ενδιαφερει πολυ και η δυνατοτητα εγγραφης τηλεοπτικου σε USB . Καμια προταση ? Ισχυει οτι η Samsung εχει ισως τον καλυτερο media player αλλα χανει στο τηλεοπτικο ?

ΥΓ τι εννουν οταν λενε οτι μια τηλεοραση ειναι pvr ready ?
 
Η σάμσυνγκ δεν υστερεί στο τηλεοπτικό, τα περισσότερα μοντέλα της υστερούν. Αν πέσεις σε μοντέλο που χρησιμοποιεί επεξεργαστή σάμσουνγκ, θα δεις ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά της αγοράς. Αν πέσεις σε επεξεργασία από Κίνα μεριά, θα δεις ένα από τα χειρότερα τηλεοπτικά της αγοράς. Αλλά το ίδιο ισχύει και για πανασόνικ, σόνυ, κλπ.

Δεν είναι προνόμιο της σάμσουνγκ το κακό τηλεοπτικό, είναι χαρακτηριστικό των χαμηλών τιμών αυτής της περιόδου.

Νομίζω επεξεργαστή σάμσουνγκ θα βρεις από σειρά 8000 και πάνω, χωρίς να είμαι σίγουρος. Σίγουρα μέχρι και σειρά 7000 που έχω δει, φοράνε κακούς επεξεργαστές.
 
Οποτε τι κανω που θελω τηλεοραση για τηλεοπτικο κυριως. Αγοραζω οτι ναναι ?


--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δες αυτη εγω την εκλεισα σημερα, ειναι
value for money και με καλες κριτικες στα ξενα σιτε
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TV-50-TX-50CS520.htm

Στα χαρακτηριστικα της δυστυχως δεν αναφερεται η δυνατοτητα για PVR
 
Αν αγοράσεις ότι να ναι, θα πάρεις εικόνα ότι να ναι...
(Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω να εξετάσεις από σειρά 8000 και πάνω νομίζω. Αλλά να δεις πριν αγοράσεις.)
 
Έχω την εντύπωση μόνο η JS9000 και η JS9500 έχουν από τις φετινές Samsung, επεξεργασία της samsung αλλά δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά. Έτσι κι αλλιώς έχουμε βγει off-topic με υπερδιπλάσιου budget τηλεοράσεις.
 
Ποιο είναι το budget; Τηλεοπτικό καλό σε 50άρα με 1000 ευρώ, δεν νομίζω να υπάρχει.

[Έτσι όπως κινείται η αγορά και η οικονομία, το καλό τηλεοπτικό γίνεται όλο και ακριβότερο. Να μην πω γενικά η καλή εικόνα...]
 
Θα εδινα max τα 700 ευρω. Λυπαμαι αλλα πανω απο χιλιαρικο για τηλεοραση δεν δινω. Να δουλευεις σχεδον δυο μηνες για να αγορασεις μια τηλεοραση μου φαινεται ο οριμος του no value for money. Θα προτιμουσα ισως να πεσω σε ιντσες (45-48 ισως ) και να παρω μια καλυτερη τηλεορση που να δινει καλο τηλεοπτικο που να μη μου φευγουν τα ματια καθε φορα που βλεπω τηλεοραση.
Τι λετε για προτασεις στις 45-48 ιντσες για καλο τηλεοπτικο ?
 
Επειδή καλό τηλεοπτικό σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις, ίσως να επικεντρώσεις σε άλλα χαρακτηριστικά που θα ήθελες...