Νεα Τηλεοραση > 50 ιντσων

nikosuk

New member
5 November 2013
6
Καλημερα κοπέλια,
Εμαθα απο ενα φιλο για την κοινοτητα σας και καλως σας βρισκω.
Εχω κι εγω μια ερωτηση, καθοτι νεος στον χωρο. Ετοιμαζω νεο σπιτι και θα ηθελα την συμβουλη σας.

Η αποσταση θεασης ειναι στα 3,5 με 4,5 μετρα, οποτε σιγουρα πανω απο 50 ιντσες
Η γωνια θεασης , το πολυ 100 μοιρες.
Ο χωρος ιδιαιτερα φωτεινος.
Η χρηση ειναι ελαχιστο DIGEA, κανα αθλητικο που και που, λιγο PS3 , και αρκετες ωρες με σειρες, ταινιες και 3D.
Την θελω και SMART, με καλο media player, .avi, mpg, mkv kai DLNA.

Οποια βοηθεια δεκτη, καθως ειναι πρωτη φορα που κοιταω το ζητημα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημερα κοπέλια,
Εμαθα απο ενα φιλο για την κοινοτητα σας και καλως σας βρισκω.
Εχω κι εγω μια ερωτηση, καθοτι νεος στον χωρο. Ετοιμαζω νεο σπιτι και θα ηθελα την συμβουλη σας.

Η αποσταση θεασης ειναι στα 3,5 με 4,5 μετρα, οποτε σιγουρα πανω απο 50 ιντσες
Η γωνια θεασης , το πολυ 100 μοιρες.
Ο χωρος ιδιαιτερα φωτεινος.
Η χρηση ειναι ελαχιστο DIGEA, κανα αθλητικο που και που, λιγο PS3 , και αρκετες ωρες με σειρες, ταινιες και 3D.
Την θελω και SMART, με καλο media player, .avi, mpg, mkv kai DLNA.

Οποια βοηθεια δεκτη, καθως ειναι πρωτη φορα που κοιταω το ζητημα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
χμμμ θελεις απο 55 ιντσες και πανω..σε καλη σχεση τιμης/αποδοσης ειναι οι σειρες f6500 samsung w805 sony panasonic et60...

καλησπερα κι ευχαριστω για τις αποκρισεις σας.

το budget μου ειναι 1500 ευρω .. αλλα αν αξιζει τον κοπο παω κι 100 - 150 ευρω παραπανω

Καλή περίπτωση στα 1100 ευρώ και 55" είναι η Samsung F6400. Παίρνεις και ένα εξωτερικό player με δικτυακές δυνατότητες και είσαι κομπλέ. Στις 60", χωρίς 3D, υπάρχει η Samsung F6300.

Re: Απάντηση: Νεα Τηλεοραση > 50 ιντσων

Καλή περίπτωση στα 1100 ευρώ και 55" είναι η Samsung F6400. Παίρνεις και ένα εξωτερικό player με δικτυακές δυνατότητες και είσαι κομπλέ. Στις 60", χωρίς 3D, υπάρχει η Samsung F6300.

ευχαριστω για την απαντηση ..
μηπως ομως 55 ειναι λιγο μικρη για 3D στα 4 περιπου μετρα ? το 3D το θελω σε καθε περιπτωση.
με εξωτερικο player / android δε θελω, .. εχω και τετοιο αλλα τηνε θελω FIX να τα εχει ολα μαζεμενα ..

Ακόμα και οι 60" είναι λίγες για θέαση 3D με την απόσταση θέασης που έχεις. Ο εσωτερικός player των Samsung είναι μεν αρκετά καλός αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων σε σύγκριση με κάποιον εξωτερικό.

καλημερα,
προσανατολιζομαι στις 60 ιντσες με αυτα που μαθαινω ..

Οσο για τον Media Player, της συσκευης, .. θελω να βλεπει και να παιζει .avi, .mpeg, .mkv, απο USB Flash, η USB HDD.

Ο εσωτερικός player των Samsung είναι μεν αρκετά καλός αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων σε σύγκριση με κάποιον εξωτερικό
ΘΑ μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις περιορισμενων δυνατοτητων ?

Πηγα σημερα το πρωι στον Κωτσοβολο στο Ηρακλειο, αλλα δυστυχως δεν ειχανε 60 αρα ..
Ειδα ομως 55 και μου φανηκε μικρη για το χωρο μου, .. παω να βρω και μια 60 - 65 μηπως χορτασει το ματι μου

3D τι προτεινετε ? Active η Passive? μου φανηκε οτι το Active ειναι καλυτερο ..

Επισης για τις LG τι γνωμη εχετε γενικα ?

Σας ζητω συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος η φαινομαι αδαης ..
Και παλι σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Θα παίζει μεν τα περισσότερα αρχεία, αλλά δεν έχεις δυνατότητες αλλαγής μεγέθους και θέσης υπότιτλων, σωστό playback στα 24p και πολλές άλλες δυνατότητες.

Re: Απάντηση: Νεα Τηλεοραση > 50 ιντσων

Θα παίζει μεν τα περισσότερα αρχεία, αλλά δεν έχεις δυνατότητες αλλαγής μεγέθους και θέσης υπότιτλων, σωστό playback στα 24p και πολλές άλλες δυνατότητες.

με τις Samsung γενικοτερα, παιζουνε οι εξωτερικοι υποτιτλοι ? Ειτε σε .srt η σε .sub η οτι αλλο ? Μη χρειαζεται ενσωματωση καθε φορα..

Επισης ολες οι 3D εχουνε την δυνατοτητα διπλης εικονας ( πανω κατω η δεξια αριστερα ) ? Με αλλα λογια θα μου παιξει σε 3D το αρχειο (avi, mkv, mpg ) ειτε ειναι πανω-κατω ειτε δεξια- αριστερα ?
Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.