Γεια χαρά σε όλους.
Πριν από τρία χρόνια είχα αγοράσει μια SONY BRAVIA KDL 20'' για το υπνοδωμάτιο των γονιών μου σε αντικατάσταση μιας παλιάς 14'' CRT. H αγορά έγινε χωρίς να το έχω ψάξει και πολύ και μη γνωρίζοντας. Δεν το έχω μετανοιώσει (η διαφορά με την προηγούμενη ήταν η μέρα με τη νύχτα) όμως πλέον οι 20 ίντσες μου φαίνονται λίγες.
Συνοπτικά η νέα TV θα ήθελα να έχει τα παρακάτω:
Πριν από τρία χρόνια είχα αγοράσει μια SONY BRAVIA KDL 20'' για το υπνοδωμάτιο των γονιών μου σε αντικατάσταση μιας παλιάς 14'' CRT. H αγορά έγινε χωρίς να το έχω ψάξει και πολύ και μη γνωρίζοντας. Δεν το έχω μετανοιώσει (η διαφορά με την προηγούμενη ήταν η μέρα με τη νύχτα) όμως πλέον οι 20 ίντσες μου φαίνονται λίγες.
Συνοπτικά η νέα TV θα ήθελα να έχει τα παρακάτω:
- Οθόνη 26''-27'' , όχι 32'' κυρίως για το λόγο ότι η τηλεόραση θα κάθεται πάνω σε μακρόστενο έπιπλό (σαν μπουφές) και αν έχει μεγαλύτερη οθόνη θα βρίσκει στον τοίχο (+ του ότι δεν θα το βρει καλαίσθητο και η μάνα μου!!)
- Καλή θέαση υπό γωνία, και κυρίως από κάτω δηλ. όταν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι (και κοιτάς την τηλεόραση που είναι σε έπιπλο πιο ψηλό από το κρεβάτι).
- Ενσωματωμένο media player (θύρα USB) που να μπορεί να παίζει και αρχεία με dts ήχο (δεν είναι top priority αλλά θα βοηθούσε).
- Ψηφιακό δέκτη MPEG-4 (αν και νομίζω ότι πλέον σχεδόν όλες έχουν).
- Τιμή 400-450 ευρώ max.