ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

costgeorg

New member
31 January 2010
30
Γεια χαρά σε όλους.

Πριν από τρία χρόνια είχα αγοράσει μια SONY BRAVIA KDL 20'' για το υπνοδωμάτιο των γονιών μου σε αντικατάσταση μιας παλιάς 14'' CRT. H αγορά έγινε χωρίς να το έχω ψάξει και πολύ και μη γνωρίζοντας. Δεν το έχω μετανοιώσει (η διαφορά με την προηγούμενη ήταν η μέρα με τη νύχτα) όμως πλέον οι 20 ίντσες μου φαίνονται λίγες.

Συνοπτικά η νέα TV θα ήθελα να έχει τα παρακάτω:
  • Οθόνη 26''-27'' , όχι 32'' κυρίως για το λόγο ότι η τηλεόραση θα κάθεται πάνω σε μακρόστενο έπιπλό (σαν μπουφές) και αν έχει μεγαλύτερη οθόνη θα βρίσκει στον τοίχο (+ του ότι δεν θα το βρει καλαίσθητο και η μάνα μου!!)
  • Καλή θέαση υπό γωνία, και κυρίως από κάτω δηλ. όταν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι (και κοιτάς την τηλεόραση που είναι σε έπιπλο πιο ψηλό από το κρεβάτι).
  • Ενσωματωμένο media player (θύρα USB) που να μπορεί να παίζει και αρχεία με dts ήχο (δεν είναι top priority αλλά θα βοηθούσε).
  • Ψηφιακό δέκτη MPEG-4 (αν και νομίζω ότι πλέον σχεδόν όλες έχουν).
  • Τιμή 400-450 ευρώ max.
Παρακαλώ για τις απόψεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με βάση τα κριτήρια σου δεν έχεις και πολλές επιλογές, για να μη πούμε μία, Samsung 26D450. Υποστηρίζει DTS και είναι αρκετά κάτω απ'το Budget σου. Προσωπικά δε θα έδινα πάνω από 300 για 26άρα. Τώρα για τις γωνίες θα πρέπει να το τσεκάρεις μόνος σου σε κάποιο κατάστημα ή να αλλάξεις έπιπλο!

Μακάρι να υπήρχαν 26άρες plasma να πήγαινες εκεί.

Thanks για την απάντηση, σε ποιότητα εικόνας τι λέει την έχει δει κανείς από κοντά (όχι σε κατάστημα);