Νεα τηλεόραση.... και πάλι!!!

Leo έχεις δικιο..
ψαχνομαι.. φυσικά πάντα με τα δικά μου κριτήρια..
εδώ στην 670 δεν με ενοχλούν οι κάθετες γραμμές που βλέπω.. σκέψου δηλαδή..

εαν δεν σε ενοχλουν αυτα τοτε εχεις θεσει χαμηλα τα στανταρ σου..οποτε μαλλον θα σε ικανοποιησουν αρκετα μοντελα και σε χαμηλοτερη τιμη...οπως και να εχει καλες θεασεις!!!!

Σωστή η παρατήρηση σου...
για να πω την αλήθεια, τις γραμμές ΜΟΝΟ εγώ τις βλέπω (δεν ενοχλούν τους άλλους) και μη σου πω ότι τις έχω συνηθήσει κιόλας..

Απ ο,τι κατάλαβα, η θυσία του 3d θα πρέπει να γίνει χάριν καλύτερης εικόνας.... στις 50'' λοιπόν τι έχει η σαμι να δώσει?? με κόστος στα 1200 +- ??

Σωστή η παρατήρηση σου...
για να πω την αλήθεια, τις γραμμές ΜΟΝΟ εγώ τις βλέπω (δεν ενοχλούν τους άλλους) και μη σου πω ότι τις έχω συνηθήσει κιόλας..

Απ ο,τι κατάλαβα, η θυσία του 3d θα πρέπει να γίνει χάριν καλύτερης εικόνας.... στις 50'' λοιπόν τι έχει η σαμι να δώσει?? με κόστος στα 1200 +- ??
Αφού λοιπόν κάνεις << θυσία το άριστο 3D >> ,( γιατί καλό θα έχεις ) γιατί στις 50 ίντσες δε κοιτάς για σονυ 805Β ή 815Β ή ακόμα καλύτερα 829Β που νομίζω ότι παίζουν στα χρήματα που λες και πιο κάτω και έχουν πάρα πολύ καλή εικόνα σε 2D για τα λεφτά τους και όχι μόνο. Για φέτος ειδικά θα είναι από τις καλύτερες προτάσεις.
Η σάμυ βέβαια έχει καλύτερο Smart & media Player αν σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ αυτά, αλλά και η σονυ μια χαρά είναι.

Αφού λοιπόν κάνεις << θυσία το άριστο 3D >> ,( γιατί καλό θα έχεις ) γιατί στις 50 ίντσες δε κοιτάς για σονυ 805Β ή 815Β ή ακόμα καλύτερα 829Β που νομίζω ότι παίζουν στα χρήματα που λες και πιο κάτω και έχουν πάρα πολύ καλή εικόνα σε 2D για τα λεφτά τους και όχι μόνο. Για φέτος ειδικά θα είναι από τις καλύτερες προτάσεις.
Η σάμυ βέβαια έχει καλύτερο Smart & media Player αν σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ αυτά, αλλά και η σονυ μια χαρά είναι.

Να πω την αλήθεια είμαι μεταξύ
Σάμυ h6100
Lg lb860v

Διαφέρουν στην τιμή βέβαια αλλά δεν είναι ίσως το πιο κρίσιμο...
πάντως τις ultra hd δεν νομίζω ότι θα τις εμπιστευτω..
καμία σκέψη ???

Να πω την αλήθεια είμαι μεταξύ
Σάμυ h6100
Lg lb860v

Διαφέρουν στην τιμή βέβαια αλλά δεν είναι ίσως το πιο κρίσιμο...
πάντως τις ultra hd δεν νομίζω ότι θα τις εμπιστευτω..
καμία σκέψη ???
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τις Ultra, μακριά δεν είναι καιρός ακόμα από όλες τις πλευρές.
Στη θέση σου από τις δύο που σε ενδιαφέρουν, αν θέλεις πιο ποιοτική εικόνα, αλλά όχι τόσο μεγάλες γωνίες θέασης , θα πήγαινα στη σαμυ.

Είναι που με προβληματίζει και το 3d και πάλι να πάρει η ευχή..
Ονομαστικά specs έχει καλύτερα η lg που θεωρείται η κορυφαία full HD τηλεόραση της LG (κωδικοποίηση HEVC κτλ κτλ)
Οπως επίσης και το εάν να πάρω την 49 ή την 55... σε 2.5 μέτρα θέαση, με παιδιά, χλωμό τα 55...

ΔΕΝ ξέρω..

ΥΓ Κρίμα που δεν δίνει προσφορά η LG για όλες τις 55αρες της και δίνει μόνο για τα μεσαία και μικρότερα.. ελπίζω έστω να κάνει και καμία έκπτωση..
Αλλιώς, δεν ξέρω τι θα κάνω...
Καλύτερα να κατέβαζε τις τιμές...