Ducksong
Supreme Member
Re: Απάντηση: Νεα τηλεοραση.Λαθος εποχη?Ποτε ηταν σωστη εποχη?
Φίλε μου, μπερδεμένος ξεκίνησες αυτό το νήμα, μπερδεμένος παραμένεις. Αφού τα οικονομικά είναι στενά, τι κοιτάς να κάνεις "επένδυση 10τιας" και να σκάσεις 1000 για μια τηλεόραση που σε 5 χρόνια θα έχει ξεπεραστεί πλήρως? θα κυκλοφορούν 4K OLED στα 1000 και όποια και να πάρεις θα δείχνει σα φτωχός συγγενής.
Πάρε την UE50H6200 στα 700 μέ άτοκες δόσεις για να μπορείς να βλέπεις με ανεκτή ποιότητα (που τώρα δεν.. 32" στα 3μ είναι :hanged
τα επόμενα χρόνια και βλέπουμε.
Επιπλέον: Μικρά παιδάκια έχεις - να σου ζήσουνε - δε θέλει πολύ να γίνει καμιά ζημιά (απο χαρακιές μέχρι πτώση).
Οτι και να πάρεις από 500 μέχρι 5000 υπάρχει (μικρή) περίπτωση να βγάλει προβλήματα. Αλλη η παντόφλα για τα 700 άλλη για τα 1000
Τέλος να σου πώ ότι εκπτώσεις έχει από το Σάββατο 1/11 μέχρι και τις 9/11 και μετά ξεκινάνε μετά τις 15/1/15 οπότε αν θες καινούργια τηλεόραση στις γιορτές κοίτάς την άλλη εβδομάδα τις προσφορές και ψωνίζεις.
Εχετε δικιο απλα τα οικονομικα ειναι πολυ στενα με 2 μικρα παιδια και η επιλογη μου πιθανον δεν θα ειναι για 2-3-5 χρονια αλλα παλι για αλλα δεκα χρονια , γιαυτο και το ψυριζω τοσο.
Βεβαια ετσι δεν βγαζει πουθενα ειναι αυτονοητο καθως η τεχνολογια τρεχει σαφως πολυ γρηγοροτερα απο την οικονομικη δυνατοτητα του μεσου Ελληνα.Και οταν εχεις την παντοφλα (γυναικα)πανω απο το κεφαλι να στο υπενθυμιζει ειναι λογικο να τρεφεσαι με θελω τα οποια δεν γινονται και τοσο συχνα πραγματικοτητα.Επειδη ομως οντως η τηλεοραση μου εβγαλε πια τα λεφτα της με βλεπω να κινουμαι προς την Η6400,πιθανοτατα την 55αρα μιας και μαλλον θα μου μεινει για καιρο.Παει γυρω στο χιλιαρικο και σκεφτομαι να περιμενω ως τις γιορτες μπας και τυχει καμια καλη προσφορα ειτε σε δοσεις ειτε καποιο δωρο.
Φίλε μου, μπερδεμένος ξεκίνησες αυτό το νήμα, μπερδεμένος παραμένεις. Αφού τα οικονομικά είναι στενά, τι κοιτάς να κάνεις "επένδυση 10τιας" και να σκάσεις 1000 για μια τηλεόραση που σε 5 χρόνια θα έχει ξεπεραστεί πλήρως? θα κυκλοφορούν 4K OLED στα 1000 και όποια και να πάρεις θα δείχνει σα φτωχός συγγενής.
Πάρε την UE50H6200 στα 700 μέ άτοκες δόσεις για να μπορείς να βλέπεις με ανεκτή ποιότητα (που τώρα δεν.. 32" στα 3μ είναι :hanged
Επιπλέον: Μικρά παιδάκια έχεις - να σου ζήσουνε - δε θέλει πολύ να γίνει καμιά ζημιά (απο χαρακιές μέχρι πτώση).
Οτι και να πάρεις από 500 μέχρι 5000 υπάρχει (μικρή) περίπτωση να βγάλει προβλήματα. Αλλη η παντόφλα για τα 700 άλλη για τα 1000
Τέλος να σου πώ ότι εκπτώσεις έχει από το Σάββατο 1/11 μέχρι και τις 9/11 και μετά ξεκινάνε μετά τις 15/1/15 οπότε αν θες καινούργια τηλεόραση στις γιορτές κοίτάς την άλλη εβδομάδα τις προσφορές και ψωνίζεις.