Νέα Τηλεόραση μέχρι 50" μέχρι 600ευρώ

panosad

New member
20 January 2015
14
Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Πρώτο μου post και ζητάω την βοήθεια σας. Έχω διαβάσει κάτι λίγα και βλέπω ότι επικεντρωνόμαστε σε sammy ή sony.
Τόσα χρόνιο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με μία Samsung LE40R86. Η χρήση που κάνω είναι ταινία από laptop, digea, και στο μέλλον ps4. Θέλω όμως όσο γίνεται πιο φτηνή (μέχρι 600ευρώ). Λέω να πάω σε αυτή, λίγο που το έψαξα για Input Lag γράφει κάτω απο 30ms νομίζω μια χαρά για τα χρήματα της. Τι λέτε? Οποιαδήποτε πρόταση άλλη δεκτή.

3d, smart ΔΕΝ με ενδιαφέρουν
ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν είναι και απαραίτητο αν έχει built-in player μια χαρά...

και εγώ έτσι πιστεύω, βέβαια είμαι στο κλασσικό δίλημμα και με αυτή αλλά νομίζω πως η sony έχει πιο φυσικά χρώματα έστω και αν είναι στα 60 truly Hz vs 100 truly Hz της samsung...

επανέρχομαι και για να κλείσω τελικά προτίμησα την Samsung 48h5000 καθώς την είδα από κοντά όπως και την Sony 605 αλλά έκρινα πως δεν δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα η Sony παρότι μου φάνηκαν πιο γήινα τα χρώματα της στο τηλεοπτικό, ωστόσο σε hd υλικό μου φάνηκαν ολόιδιες...οπότε κατέφυγα στην samsung που την βρήκα στα 450 ευρώ έστω και με μικρούς συμβιβασμούς...

Α! οκ... γιατι νομιζα οτι ελεγες για την 48h6200 και...σοκαριστηκα οταν ειδα τιμη 450 ευρω :)