οχι δεν υπάρχει λόγος να το έχεις. απλώς αν μπορεί να φυλαχτεί κάπου καλό είναι για λόγους μεταφοράς της αν χτύπα ξύλο προκύψει κάτι και για το διάστημα της εγγύησης. για την εγγύηση αρκεί η απόδειξη αγοράς.
Το μόνιμο με το περαστικό είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα . Περαστικό έχουμε όλοι κάποια στιγμή . Μόνιμο λίγοι .
Μήπως θες να ψάξεις τη δική μου μετά από 6500 ώρες να δεις αν θα βρείς κάτι ? Ακόμα και για περαστικό θα ήθελα να σε δω πόσες ώρες θα προσπαθήσεις .
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ύστερα από τόσους διαξιφισμούς ...για την εγγύηση πρέπει να έχω και κάπου το κουτί της ή μπορώ να το πετάξω (είναι και τεράστιο) ;
Δεν είναι εύκολο να κλειστεί κάποιος σε σπηλιά...
Και ούτε νομίζω ότι η κίνηση είναι έτσι όπως περιγράφεται , στην U10 που είχα με το IFC στο "off" η κίνηση ήταν χειρότερη
Για το στρωσιμο δυστυχώς ότι και να κανείς τα τυπωματα απο τα λογότυπα δεν θα τα γλυτωσεις και να τα σώσεις στις πρώτες 200 300 ώρες θα τα βρεις μπροστα σου...και όσοι ισχυρίζονται ότι η δικη τους δεν έχει μόνιμο αποτύπωμα ή δεν είχε έστω και περαστικό ποτέ απλά μην τους πιστεύεις....
Αν μιλάμε σε σχέση με την Ε450, σε καμμία περίπτωση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.