Νέα τηλεόραση Samsung 55"

gusteg

New member
26 April 2010
1
Θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την επιλογή τηλεόρασης 55'. Κλίνω προς samsung λόγω tizen και είμαι μεταξύ των UE55NU7022 (589 ) και UE55NU7102 (645 ) τελικές τιμές με μεταφορικά. Χρήση μόνο ταινίες από cosmote tv, netflix, youtube και σειρές. Σχεδόν ποτέ αθλητικά. Διάβασα ότι προτείνεται γενικα η MU7000 αλλά η τιμή ανεβαίνει στα 854 .
Ποιά η διαφορά των 7022 και 7102; Προτείνετε κάτι άλλο σε αντιστοιχο επίπεδο τιμής;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αντώνης
[h=1][/h]

Με παρόμοιο αντίτιμο μπορεί να δεις επίσης την (περσινή) Sony XE7005. Οι δύο προαναφερθείσες Samsung λογικά θα έχουν πανομοιότυπη εικόνα και χαρακτηριστικά. Το θέμα είναι αν διαθέτουν αμφότερες VA panels, που είναι προτιμότερα για θέαση ταινιών και όχι μόνο.

Και γω μια από τα ίδια φίλε μου, εκεί ψάχνω και αυτές τις δύο βλέπω. Οι διαφορές από ότι καταλαβαίνω είναι σε κάποια λιγότερα Inputs(hdmi,usb,av) και στην βάση, τώρα σε εικόνα λογικά είναι το ίδιο. Η 7102 είναι VA και σύμφωνα με το displayspecifications καί η 7022. Η σύγκριση τους . Δεν έχει στοίχεία(φωτεινότητα κτλ) για την 7022, δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να διαφέρουν. Και το review της 7100

Αν η μόνη διαφορά είναι στα inputs και βάση τότε και γω θα παώ για την 7020, 50 ευρώ λιγότερα παίρνω ένα tv box.

Και δειλά δειλά κοιτάζω και την Hisense H55A6100, αλλά δεν βρίσκω τίποτα reviews ή κάτι παράπανω πληροφορίες και δεν το τολμάω, μαζί με την σόνυ που προτείνει ο Μιχάλης, σε VA αυτές είναι σε αυτά τα λεφτά.
[h=1][/h]

Και γω μια από τα ίδια φίλε μου, εκεί ψάχνω και αυτές τις δύο βλέπω. Οι διαφορές από ότι καταλαβαίνω είναι σε κάποια λιγότερα Inputs(hdmi,usb,av) και στην βάση, τώρα σε εικόνα λογικά είναι το ίδιο. Η 7102 είναι VA και σύμφωνα με το displayspecifications καί η 7022. Η σύγκριση τους . Δεν έχει στοίχεία(φωτεινότητα κτλ) για την 7022, δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να διαφέρουν. Και το review της 7100

Αν η μόνη διαφορά είναι στα inputs και βάση τότε και γω θα παώ για την 7020, 50 ευρώ λιγότερα παίρνω ένα tv box.

Και δειλά δειλά κοιτάζω και την Hisense H55A6100, αλλά δεν βρίσκω τίποτα reviews ή κάτι παράπανω πληροφορίες και δεν το τολμάω, μαζί με την σόνυ που προτείνει ο Μιχάλης, σε VA αυτές είναι σε αυτά τα λεφτά.
[h=1][/h]
Και γω στο ίδιο δίλλημα είμαι... έχουν όμως το ίδιο πάνελ?