Nεα τηλεοραση στις 50'

crazycamber

Senior Member
19 August 2007
494
Αθηνα
Καλο μεσημερι σε ολους.
Θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα νεας τηλεορασης, οπου η χρηση της θα ειναι 50% χρηση σαν μονιτορ (PC)για σερφαρισμα, με συνδεση hdmi/dvi, 30% τηλεοραση, (δεν εχω ακομα αποκωδικοποιητη), και 20% παρακολουθηση ταινιων.
Με ενδιαφερει η ευκρινεια στο σερφαρισμα ας πουμε στο ιντερνετ, μιας και η αποσταση θεασης ειναι στα 3,30 μετρα.
Τωρα βλεπω απο 32' αλλα δεν...
Μονο σε 800Χ600, και δεν λεει.
Ο μονος περιορισμος ειναι οτι εχω διαθεσιμο πλατος 1,27 μετρα,(για αυτο και υπολογιζω για 50 ιντσες) και θα προτιμουσα να αποφυγω τις plasma.
Yπολογιζω οικονομικο οριο τα 1500 ευρω, αλλα αν ειναι κατι που αξιζει τον κοπο για παραπανω, το σηζηταω.
Με ενδιαφερει πρωτιστως η ποιοτικη και ευκρινης - αλλα ξεκουραστη εικονα.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!
Μηπως ξερεις τι διαφορες εχουν οι:

Samsung LE46B650 46''
Samsung LE46C750 46";

Oι LG παντως δεν βλεπω να εχουν "PIP" κατι που με ενδιαφερει πολυ.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!
Μηπως ξερεις τι διαφορες εχουν οι:

Samsung LE46B650 46''
Samsung LE46C750 46";

Oι LG παντως δεν βλεπω να εχουν "PIP" κατι που με ενδιαφερει πολυ.

Η C750 είναι 3D, digital tuner καλύτερο, έχει ethernet
και μεγαλύτερο refresh rate όπως είπες

Ethernet,media player,dlna έχει και η 650.Επίσης η 750 είναι διαθέσιμη μόνο με S-PVA panel σε αντίθεση με την 650.

3D ready,πρέπει να αγοράσεις και τα γυαλιά εννοείται.Κάνει και μετατροπή 2D to 3D πάντως.

Καλησπερα, ευχαριστω ολους τους φιλους για τις απαντησεις.
Εχουμε αλλαγη δεδομενων.
Με καποιες αλλαγες στην διαμορφωση του χωρου, εχω διαθεσιμο πλατος 1.35 μετρα.
Τι λετε ειναι καλυτερα να παω στις 50 ιντσες;
Ισχυουν τα ιδια με τις 46;

Αντίστοιχη με την 750 δεν είναι καμιά από τις παραπάνω...και το να δεις σε LCD 55'' τηλεόραση δεν θα σε χαροποιήσει και ιδιαίτερα....

μην "ψαρώνεις", για τη χρηση και την απόστασή σου ειναι ΟΚ.

Για μεγεθη ανω των 46" γενικα δεν "τραβανε" οι LCD λογω προβληματων ομοιομορφιας και κινησης. Οποτε συστήνονται παντα για αγορα οι πλασμα.

Στην περιπτωση σου ομως για χρηση ως μονιτορ αναγκαστικα πας σε LCD λογω του προβληματος των πλασμα με στατικες εικονες (εικονιδια , μπαρες κτλ).

Στις 55" η θεαση τηλεοπτικου σηματος σε LCD ειναι πρακτικα αδυνατη (προσωπικα δεν εχω δει τοσο μεγαλη LCD που να βλεπεται με τα Ελληνικα καναλια) , για HD ομως και PC και gaming θα ειναι μια χαρα.

Mαλιστα... μαλλον καταληγω στην 46C750, εχει οσα χρειαζομαι και πολλα παραπανω.
Θα παω να την δω βεβαια και σε καποιο καταστημα.
Παιδια σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας!

Γιατί η 750 .... ( αν εξαιρέσει κανείς το προβληματικό στις TV , 3D ) είναι καλύτερη από τις 55άρες 650 και την 710 ?
Τι παραπάνω έχει σε εικόνα ? και κίνηση ?

Μπορεί κάποιος να το αναλύσει ?

Η 710 τι panel έχει. ( samsung s-pva ) ?