νεα τηλεοραση!!

pagmd

New member
29 June 2010
2
Καλησπερα σ'ολους! ξερω οτι εχει υποθει το συγκεκριμενο θεμα αλλα ο καθενας θετει και διαφορετικα κριτιρια!! λοιπον θελω να αγορασω τβ 42'' ή 40'' για το σαλονι μου (3,20μ). δεν μπορω να αποφασισω τι μαρκα. αλλοι λενε για sony αλλοι για samsung κοκ... τι προτεινεται? η lg40ld750 λεει?
γυρω στα 800 και για τηλεοραση και ταινιες!!

Last edited:
Καλησπερα σ'ολους! ξερω οτι εχει υποθει το συγκεκριμενο θεμα αλλα ο καθενας θετει και διαφορετικα κριτιρια!! λοιπον θελω να αγορασω τβ 42'' για το σαλονι μου (3,20μ). δεν μπορω να αποφασισω τι μαρκα. αλλοι λενε για sony αλλοι για samsung κοκ... τι προτεινεται? η lg40ld750 λεει?

Καλώς όρισες!!
Στις 42, θα βρεις σίγουρα lg, για τις υπόλοιπες 40 ή 46-bye-

Μιάς και έχεις μεγάλη απόσταση,γιατί δεν πάς στην 50S20 (Panasonic)ή στην 46c650(Ή την 40c650)Samsung οι δύο τελευτέες.

Επίσης δές και την 46S20 αν και με την απόστασή θέασης σου νομίζω ότι πρέπει να πάς για 50άρα....

Αν το ποσό είναι πολύ έξω από το budget σου τότε κοίταξε όσο δυνατόν περισσότερες ίντσες και ποιότητα εικόνας. Καλούδια του στύλ wi-fi internet, dlna κλπ δεν θα τα κοίταγα αν ήμουν στην θέση σου....-bye--bye-

Στα 3.20 μέτρα η αγορά τηλεόρασης 40"-42" είναι αμαρτία που δεν συγχωρείται ... Για να ευχαριστηθείς εικόνα και να μην ξεφύγεις οικονομικά να διαλέξεις μια Panasonic plasma σε 46"-50", διαφορετικά πολύ σύντομα ... θα βλέπεις την εικόνα κάθε μέρα να σου φαίνεται όλο και μικρότερη ... :speechless-smiley-0