Νεα τηλεοραση

Για την χρηση που την θελεις εγω επιμενω οτι καλυτερη επιλογη ειναι μια πλασμα. Συγκεκριμενα η 42S20 ειναι στα λεφτα που δινεις...

Αν θελεις να παρεις LCD παρε την 40C650 , υποψην ομως οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η παραπανω...η LD750 ειναι μια καλη εναλλακτικη ενω η SL9000 ειναι πολυ πιο κατω απο C και LD...

Για την χρηση που την θελεις εγω επιμενω οτι καλυτερη επιλογη ειναι μια πλασμα. Συγκεκριμενα η 42S20 ειναι στα λεφτα που δινεις...

Αν θελεις να παρεις LCD παρε την 40C650 , υποψην ομως οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η παραπανω...η LD750 ειναι μια καλη εναλλακτικη ενω η SL9000 ειναι πολυ πιο κατω απο C και LD...

εχω μια φοβια με τις πλασμα, εχω ακουσει οτι πεφτει με τον καιρο η αποδοση της οθονης κ επειδη ειαμαι απο τους ανθρωπους που κρατανε τα πραγματα χρονια με φοβιζει..ισως να μην εχω κ δικιο γιαυτο το ψαχνω οσο μπορω
ευχαριστω πολυ..

εχω μια φοβια με τις πλασμα, εχω ακουσει οτι πεφτει με τον καιρο η αποδοση της οθονης ...

Θεωρητικα ο χρονος ζωης συμφωνα με τους κατασκευαστες ειναι πανω απο 100,000 ωρες δηλαδη μερικες δεκαετιες...συγκριτικα οι LCD εχουν 60,000 ωρες ζωης και οι LED LCD 30-40,000...

Πρακτικα οι εποχες που ειχαμε την ιδια τηλεοραση 10-20 χρονια εχουν περασει...πχ. αρκετοι απο οσους ειχαν αγορασει LCD-plasma πριν 2 χρονια φετος τις αλλαξαν εφοσον οι παλιες δεν ειχαν δεκτες mpeg4...επισης υπαρχει ερωτηματικο αν οποιαδηποτε απο τις σημερινες flat τηλεορασεις θα εχει μεγαλη διαρκεια ζωης λογω της πτωσης στις τιμες που συνεπαγεται και πτωση στην ποιοτητα κατασκευης

Με λιγα λογια η αντοχη στον χρονο δεν εχει σχεση με την τεχνολογια και ειναι και θεμα τυχης...-bye-

Εγω γνωρισα μια τηλεοραση πλασμα που εκανε τον κυκλο της
Συγκεκριμενα μια sam 800x600 σε ενα καφενειο που επαιζε ολη μερα.
Τωρα μετα απο μερικα χρονια ειναι για ρυξιμο σχεδον.

Σημερα εκανα την πρωτη μουθεαση 3Dσε μια sam c7000.
Το θεμα ειναι ενδιαφερων και πραγματικα πιστευω πως καποιος που ψαχνει τωρα για τηλεοραση ειναι κριμα να μην παρει 3d.

Τωρα γιαυτους που ταλαντευονται αναμεσα σε σαμ κα λg νομιζω πως στις μεγαλες υντσες η σαμ εχει τον πρωτο λογο!

Εγω γνωρισα μια τηλεοραση πλασμα που εκανε τον κυκλο της
Συγκεκριμενα μια sam 800x600 σε ενα καφενειο που επαιζε ολη μερα.
Τωρα μετα απο μερικα χρονια ειναι για ρυξιμο σχεδον.

Σημερα εκανα την πρωτη μουθεαση 3Dσε μια sam c7000.
Το θεμα ειναι ενδιαφερων και πραγματικα πιστευω πως καποιος που ψαχνει τωρα για τηλεοραση ειναι κριμα να μην παρει 3d.

Τωρα γιαυτους που ταλαντευονται αναμεσα σε σαμ κα λg νομιζω πως στις μεγαλες υντσες η σαμ εχει τον πρωτο λογο!

+1....