vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
λένε. αν δεν δούμε reviews και αν οι χρήστες δεν ανακαλύψουν τα όποια κουσούρια τους δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα.
πάντως θα αργήσουν να έρθουν και η gt και η vt.στο τηλέφωνο μου είπαν μέσα Απρίλη με μέσα Μάιου.εσύ τελικά τη θα κάνεις 46gt?
Φιλε μου μια χαρα ειναι η γυναικα σου!!!:smash::smash:αν απευθύνεις την ερώτηση σε μένα ενδιαφέρομαι κυρίως για 2d οπότε σε πρώτη φάση κοιτάω 42ή 46 ή 50 g30. βέβαια θα αργήσω στην αγορά (καλοκαίρι??) γιατί επίκεινται κάποιες μαγιάτικες τράμπες επίπλων μεταξύ καθιστικού και σαλονιού και θέλω να κάνω ένα provision για μελλοντική αγορά προβολέα. έχω ανώμαλη γυναίκα που οι 50 τις φαίνονται μικρές. θέλει προβόλι αλλά εκει που είμαστε τώρα δεν υπάρχει τοίχος. αν αποτύχουν οι τράμπες τότε και μείνουν όπως έχουν μπορεί να πάω σε κάποιο μοντέλο 3d. την 42vt30 γιαυτή την περίπτωση την σκεφτόμουν.
παιδια καλησπερα. Νεος στο φορουμ. Θελω να μου πειτε την αποψη σας. Οι ατελειες που φαινονται περισσοτερο σε μια 40 in η σε 46in; λεγοντας ατελειες εννοω μικροκοκους σε μπλουρει και καναλια.
Λοιπόν χτες βράδυ μετά από λίγες μικρορυθμίσεις σε φωτεινότητα κλπ (παρεμπιπτώντως εδώ θα χρειαστώ κάποιον ειδικό), έβαλα να ξαναδώ το avatar σε full blue ray. Άκουγα για ευκρίνεια, κίνηση, μαύρο..... αλλά αν δεν το δεις δεν μπορείς να καταλάβεις! Τέλεωσε η ταινία και στο καπάκι λέω δεν βάζεις και το toy story 3 να δούμε πως το δείχνει; Το είδαμε όλο βέβαια!
Στο ψηφιακό σήμα, ακόμα και αν συνδέθηκε μέσω scart, χάθηκαν τα "μπιμπίκια" που έβλεπα στη philips, λες και καθάρισε η εικόνα!
Σε αναλογικό σήμα αναμενόμενα όχι και τόσο καλό το αποτέλεσμα (λογω κεραίας), αλλά παρόλο την μεγαλύτερη οθόνη (50 vs 32) πάλι η g20 κέρδισε τις εντυπώσεις σε σχέση με την 5605.
Για να μην πολυλογώ, τα έχουν πει άλλοι πολλοί, αυτό που κράτησα από όλο το βράδυ ήταν το χαμόγελο της γυναίκας μου, που μετά την γκρίνια για τα 800 δεν περίμενα να έχει!!!![]()
χωρίς να είμαι ειδικός και αν λέω μπαρούφα ας με διορθώσει κάποιος από τα τζιμάνια. εξαρτάται από το πόσο καλό scaler έχει η τηλεόραση. για παράδειγμα στις panasonic 50v20 και vt20 έχω παρακολουθήσει digea από το 1 μέτρο και δεν παρατήρησα ούτε κόκκους ούτε πιξελιάσματα ουτε καμμία ατέλεια. το ίδιο λογικά θα συμβαίνει και στην c8000 που έχει πολύ καλό scaler.
για το δεύτερο που ζητάς εδώ
![]()
χωρίς να είμαι ειδικός και αν λέω μπαρούφα ας με διορθώσει κάποιος από τα τζιμάνια. εξαρτάται από το πόσο καλό scaler έχει η τηλεόραση. για παράδειγμα στις panasonic 50v20 και vt20 έχω παρακολουθήσει digea από το 1 μέτρο και δεν παρατήρησα ούτε κόκκους ούτε πιξελιάσματα ουτε καμμία ατέλεια. το ίδιο λογικά θα συμβαίνει και στην c8000 που έχει πολύ καλό scaler.
για το δεύτερο που ζητάς εδώ
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.