Νεα TV 55 ή 65 ιντσών

dragonfighter

Established Member
29 June 2012
117
Corfu
Εφθασε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγη της TV στο σαλόνι. Η Samsung LE40B750 ειναι πλέον μικρη σε μέγεθος κ θα αντικατασταθεί. Το ερώτημα ειναι με ποια;
Η απόσταση ειναι απο 2 εώς 3μιση μέτρα ανάλογα που κάθεται κάποιος στον καναπέ.
Ειδα τις καινούργιες σειρές της Samsung αλλα τις θεωρώ ακριβές. Μπατζετ γύρω στο 2χιλιαρο.

Οι ίντσες που συμφέρουν αυτή τη στιγμή οικονομικά, δηλαδή είναι value for Money, είναι οι 60. Αν παρατηρήσεις οι 65 άρες κοστίζουν σχεδόν διπλάσια χρήματα από τις 60 άρες. Για 5 ίντσες είναι πολύ μεγάλη η διαφορά.

Ωραια 65, αλλά FullHD ή 4K; Στο Digea διαβάζω ότι οι 4Κ δεν μπορείς να δεις τηλεόραση, τόσο χάλια φαίνεται.
Κάνα Ακου τι είπαν και καμια σειρα βλέπουμε στο digea, οπότε μην πετάξουμε και τα λεφτά μας.
60 συμφωνώ και γω αλλά κάτι μου λέει ότι έχω λίγες επιλογές.

Ωραια 65, αλλά FullHD ή 4K; Στο Digea διαβάζω ότι οι 4Κ δεν μπορείς να δεις τηλεόραση, τόσο χάλια φαίνεται.
Κάνα Ακου τι είπαν και καμια σειρα βλέπουμε στο digea, οπότε μην πετάξουμε και τα λεφτά μας.
60 συμφωνώ και γω αλλά κάτι μου λέει ότι έχω λίγες επιλογές.
Αν η πλειονότητα του υλικού που παρακολουθείς είναι αυτά που είπες παραπάνω, πολλές είναι και οι 50 ίντσες για την απόσταση που λες, το 4Κ ούτε που το σκέφτεσαι και ψάχνεις να βρεις κάτι το πολύ στο χιλιάρικο, γιατί για παραπάνω είναι πεταμένα λεφτά.
Αν λοιπόν το τηλεοπτικό είναι η κύρια χρήση, δες σε σονυ W805 ή αν δεν ενδιαφέρει το 3D σε σονυ 705. Θα έχεις ίσως το καλύτερο τηλεοπτικό που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή και θα γλιτώσεις πολλά λεφτά από το 2χίλιαρο που σκέφτεσαι να δώσεις

Αν η πλειονότητα του υλικού που παρακολουθείς είναι αυτά που είπες παραπάνω, πολλές είναι και οι 50 ίντσες για την απόσταση που λες, το 4Κ ούτε που το σκέφτεσαι και ψάχνεις να βρεις κάτι το πολύ στο χιλιάρικο, γιατί για παραπάνω είναι πεταμένα λεφτά.
Αν λοιπόν το τηλεοπτικό είναι η κύρια χρήση, δες σε σονυ W805 ή αν δεν ενδιαφέρει το 3D σε σονυ 705. Θα έχεις ίσως το καλύτερο τηλεοπτικό που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή και θα γλιτώσεις πολλά λεφτά από το 2χίλιαρο που σκέφτεσαι να δώσεις

Συμφωνω

Τελικά θα περιμένω λίγο μέχρι να πέσει η τιμή της UE65JU7000 ή αν έρθει στην Ελλάδα θα πάω στην UN60JU7100, καθώς η 65αρα μου φαίνεται πολύ μεγάλη.

Last edited:
Αν είναι να βλέπεις DIGEA δεν χρειάζεσαι ούτε 4K ούτε κυρτή , πάρε μια 60άρα την πιο φτηνή που θα βρεις και τελείωσε η υπόθεση.

Το θέμα είναι ότι βλέπω σπάνια Digea, βλέπει όμως η γυναίκα μου.
Εγώ βλέπω ταινίες και μαζευόμαστε παρεάκι αρκετά συχνά, οπότε θέλω η τηλεόραση να αποδίδει καλά τα χρώματα, να έχει ομαλή κίνηση και καλό player.
Να είναι καλύτερη ή εφάμιλλη από αυτήν που έχω τώρα (σειρά 7, 100Hz, 2009).
Αν η Digea δεν φαίνεται καλά, υπάρχει ο OTE TV και τα δορυφορικά.

Σήμερα είδα την 65JU7000 , εντυπωσιακή τηλεόραση σαν μέγεθος και σχεδιασμό (στις 65" ίσως να έχει και κάποιο μικρό νόημα και η καμπύλη) αλλά και 3500 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Σαν εικόνα δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο , μια συνηθισμένη LED LCD δηλαδή.

Μπορείς να δεις και την 65HU7200 και να γλιτώσεις και ένα χιλιάρικο.

Σήμερα είδα την 65JU7000 , εντυπωσιακή τηλεόραση σαν μέγεθος και σχεδιασμό (στις 65" ίσως να έχει και κάποιο μικρό νόημα και η καμπύλη) αλλά και 3500 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Σαν εικόνα δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο , μια συνηθισμένη LED LCD δηλαδή.

Μπορείς να δεις και την 65HU7200 και να γλιτώσεις και ένα χιλιάρικο.

απο μαύρο η ομοιομορφια παρατήρησες κατι!?

Παρακολούθησα σε κατάστημα πρόγραμμα Digea σε 48" Samsung JU7000, η εικόνα ήταν τραγική...
Δεν κοίταξα να δω πως θα φαινόταν σε μεγαλύτερη, δεν είχε νόημα, θα είναι φαντάζομαι 3 φορές χειρότερα.

Το έχουμε ξαναπεί , η αγορά UHD δεν προσφέρει τίποτα εφόσον δεν υπάρχει υλικό και κοστίζουν και παραπάνω.

Το κακό είναι ότι οι εταιρείες καταργούν τις FullHD σταδιακά για να μην έχουμε επιλογή.