Χαιρετώ το φορουμ. Οπως γράφω και ΕΔΩ, λόγω μετακόμισης ψάχνω και νέα τηλεόραση μαζί με ένα καλό player (το WD Media Player που έχω εδώ και 2 χρόνια το αφήνω στον αδερφό μου). Το δίλλημα πάλι είναι για άλλη μια φορά plasma ή LCD και ποιά μοντέλα, μιας και έχω χάσει τελείως την μπάλα στο θέμα. Από ένα γρήγορο search που έκανα εδώ, είδα ότι έχει πολύ πέραση η νέα σειρά της Panasonic U20/U10 & S20. Οι βασικές τους διαφορές ποιές είναι;
Επίσης είδα θετικά σχόλια για την Samsung 40C650 που έχει και καλό player (παίζει matroskes right
και wifi. Δεν ξέρω βέβαια αν η ποιότητα και η απόδοση ενός τέτοιου player μιας τηλεόρασης μπορεί να φτάσει τα επίπεδα ενός stand-alone όπως ο WD TV.
Θα ήθελα ο player να έχει και wifi ή ethernet και να είναι στα επίπεδα του WD που δεν με έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη και διευκρινίζωι οτι η απόσταση θέασης θα είναι γύρω στα 2,5 μέτρα και η χρήση προορίζεται κυρίως για matroskes, αθλητικά και gaming.
Επίσης είδα θετικά σχόλια για την Samsung 40C650 που έχει και καλό player (παίζει matroskes right
Θα ήθελα ο player να έχει και wifi ή ethernet και να είναι στα επίπεδα του WD που δεν με έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη και διευκρινίζωι οτι η απόσταση θέασης θα είναι γύρω στα 2,5 μέτρα και η χρήση προορίζεται κυρίως για matroskes, αθλητικά και gaming.