Nέα TV έως 750 + player

DukeM

Established Member
23 November 2008
139
Χανιά
Χαιρετώ το φορουμ. Οπως γράφω και ΕΔΩ, λόγω μετακόμισης ψάχνω και νέα τηλεόραση μαζί με ένα καλό player (το WD Media Player που έχω εδώ και 2 χρόνια το αφήνω στον αδερφό μου). Το δίλλημα πάλι είναι για άλλη μια φορά plasma ή LCD και ποιά μοντέλα, μιας και έχω χάσει τελείως την μπάλα στο θέμα. Από ένα γρήγορο search που έκανα εδώ, είδα ότι έχει πολύ πέραση η νέα σειρά της Panasonic U20/U10 & S20. Οι βασικές τους διαφορές ποιές είναι;

Επίσης είδα θετικά σχόλια για την Samsung 40C650 που έχει και καλό player (παίζει matroskes right;) και wifi. Δεν ξέρω βέβαια αν η ποιότητα και η απόδοση ενός τέτοιου player μιας τηλεόρασης μπορεί να φτάσει τα επίπεδα ενός stand-alone όπως ο WD TV.

Θα ήθελα ο player να έχει και wifi ή ethernet και να είναι στα επίπεδα του WD που δεν με έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ.

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη και διευκρινίζωι οτι η απόσταση θέασης θα είναι γύρω στα 2,5 μέτρα και η χρήση προορίζεται κυρίως για matroskes, αθλητικά και gaming.

Eίναι όμως τόσο σημαντικό το upscaling δεδομένου οτι το 90% των ταινιών που βλέπω είναι rips στα 1080p; Εξάλου δεν παίζει και DTS αν δεν κάνω λάθος...

Ξέχασα να προσθέσω στο αρχικό ποστ και την LG LD750... γνώμες; :)

ολες οι lg δεν παιζουνε ηχο DTS μονο οι καινουργιες samsung παιζουνε

Δηλαδή μεταξύ LG LD750 & Samsung C650 προτείνετε την δεύτερη;

Για αγώνες ποδοσφαίρου και gaming, τι είναι προτιμότερο, μια plasma ή μια LCD;

θέλω την Samsung 46C650 αλλά δεν έχω τόσα χρήματα να δαπανήσω (θέλω να βλέπω από το usb της tv divx αλλά ακόμα καλύτερα και matroska). άρα πέφτω στις 40''

ερώτηση . την Samsung 40C650 πέρα από τα skroutz κλπ. ποιά είναι πρακτικά η καλύτερη τιμή σε μεγάλο μαγαζί που μπορούμε να την βρούμε? αλήθεια ποση είναι πραγματικά η κατανάλωση της (πόσα W) σε ρεύμα?

(δεν ανοίγω άλλο thread γιατί κι εγώ MAX 750 θέλω να φτάσω σε tv με media player _ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ και 700_ ....)

Για αγώνες ποδοσφαίρου και gaming, τι είναι προτιμότερο, μια plasma ή μια LCD;

Εγω θα σου προτείνω Panasonic S20 + Wd tv Live

Θα εχεις φοβερή εικόνα σε HD (εικόνα και κίνηση ανώτερη απο την c650)
To gaming σε Panasonic Plasma το θεωρώ πάρα πολύ καλο λόγω ανύπαρκτου input lag και κινηματογραφικής αίσθησης
Φυσικά θέλει προσοχή ειδικά στην αρχή (εγω τωρα δεν προσέχω καθόλου)

Με ενα media player οπως το LIve (ή καποιο άλλο) θα εχεις ολοκληρωμένη λύση σε αυτόν τον τομέα που δεν θα περιορίζεται μονο στην αναπαραγωγή Mkv