Νέα TV για τη μαμά!

για να μην ανοιγω νεο θεμα ας ρωτησω εδω.

θελω να παρω τηλεοραση για την μητερα μου.
-το πολυ εως 32''
-το πολυ εως 350 ευρω
-μονο τηλεοπτικο σημα
-με δεκτη mpeg4 που θα χρειαστει καποια στιγμη.

αναμενω απαντησεις..

καλυτερη δε νομιζω οτι χρειαζεται. και η 26αρα θα εκανε δουλεια αλλα λεω να της παρω 32 να το ευχαριστηθει ρε παιδι μου.

Αν όμως όλες αυτές οι μαμάδες, όπως και πολλές μαμάδες του κόσμου - μαζί και η δικιά μου), βλέπουν όοοοοοολη μέρα ΕΝΑ κανάλι, τι γίνεται με τις plasma που προτείνετε (και καθόλου δεν διαφωνώ ως προς τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά) και το burn in ???

Ή μήπως αυτό είναι για τους υιούς και οι μαμάδες δεν πρόκειται να το πάρουν χαμπάρι, εάν συμβεί???

Ρωτάω γιατί και εγώ σκεπτόμουν να κάνω δώρο στη μαμά μία (plasma?) TV (μα τι καλά παιδιά που είμαστε τέλος πάντων) αλλά ... τώρα δεν ξέρω ... μήπως LCD ... ?

Υπαρχει και μια 32αρα samsung με mpeg4 νομιζω ειναι HDready στα 350 ευρω την ειδα σαν προσφορα στα electroworld Αμπελοκήπων για κανε μια βολτα.

Δες αυτήν:

http://www.skroutz.gr/s/72571/LG-32LH3000-32".html

Κοστίζει λίγο παραπάνω από 350 ευρώ, αλλά έχει Mpeg-4. Για καλύτερη θα πρέπει να ανεβάσεις το ποσό που μπορείς να διαθέσεις......

Αν όμως όλες αυτές οι μαμάδες, όπως και πολλές μαμάδες του κόσμου - μαζί και η δικιά μου), βλέπουν όοοοοοολη μέρα ΕΝΑ κανάλι, τι γίνεται με τις plasma που προτείνετε (και καθόλου δεν διαφωνώ ως προς τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά) και το burn in ???

Ή μήπως αυτό είναι για τους υιούς και οι μαμάδες δεν πρόκειται να το πάρουν χαμπάρι, εάν συμβεί???

Ρωτάω γιατί και εγώ σκεπτόμουν να κάνω δώρο στη μαμά μία (plasma?) TV (μα τι καλά παιδιά που είμαστε τέλος πάντων) αλλά ... τώρα δεν ξέρω ... μήπως LCD ... ?

Η παραπάνω τηλεόραση που προτάθηκε είναι LCD. Και για την χρήση που την προορίζεις, για την μαμά δηλαδή, μάλλον επιβάλλεται να επιλέξεις LCD και όχι plasma.....