Νέα ΤV KD-49x8307.Aπό τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση ΒΟΗΘΕΙΑ!

Είπαν μάλιστα ότι δεν εμφανίζει backlight bleeding [τράβαγα τα μαλλιά μου] και ότι το πρόβλημα των υποτίτλων είναι λόγω των .Srt. Η τηλεόραση, είπαν, ότι πρέπει να παίζει "το περιεχόμενο που προβλέπεται από τον κατασκευαστή με τις προδιαγραφές που ορίζει αυτός και όχι μέσω του κινέζικου media player που χρησιμοποιώ.
δεν μπορώ να κρατηθώ...κλαίω απτα νεύρα μου...δεν βλεπουν τι γίνεται ; δηλαδή θέλουν καθαρότερη φωτογραφία για να δουν τι; φταιει ο media player για το περιεχόμενο σου λένε ...
Πανε να με βγάλουν τρελό; μονο εγώ το βλέπω σε αυτές τις φωτο;
δεν θα περάσει ετσι...θα το πάω όσο πιο ψηλά στην sony μπορώ...

Attachments

• 20160213_002113.jpg
    20160213_002113.jpg
    54.2 KB · Views: 164
  • 20160214_084911.jpg
    20160214_084911.jpg
    81.2 KB · Views: 165
Νομίζω ότι το παλεύεις σε λάθος επίπεδο: Τους ζητάς να δεχτούν ότι η τηλεόρασή τους είναι προβληματική, ενώ στην πραγματικότητα το θέμα σου είναι ότι δεν σου κάνει. Αν όντως είναι χαρακτηριστική αδυναμία του μοντέλου, σε όσα service και να την πάνε, ακόμα και στο Τοκυο το ίδιο θα σου πούνε.

Ξεκαθάρισέ τους ότι αυτή η τηλεόραση ΔΕΝ σου κάνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του αν είναι χαλασμένη ή όχι. Έχεις δικαίωμα να μην είσαι ικανοποιημένος, τέλος. Πες ότι σε κορόιδεψαν στη διαφήμιση για το κόντραστ, πες ό,τι τέτοιο θες, ξέχνα όμως το "χαλασμένη" και "Σερβις" κλπ. Την επέστρεψες άμεσα, οπότε έχουν υποχρέωση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να σου δώσουν πιστωτικό (αν και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου θα σου έδιναν λεφτά πίσω).

Μη δεχθείς να την παραλάβεις πίσω, παρά μόνο είτε χρήματα, είτε πιστωτικό, ανεξαρτήτως του τι θα σου πουν στο τηλέφωνο. Πήγαινε στο κατάστημα, βάλε τις φωνές, πες και 2-3 βαριά σε πελάτες που είναι εκείνη την ώρα εκεί όπως "μην κανετε καμια συναλλαγή εδώ μέσα, έχασα 800 ευρώ, οι άνθρωποι είναι τελείως αναξιοπιστοι κλπ", και μη φύγεις μέχρι να ικανοποιηθείς.

Επίσης, μην ξαναναφέρεις για κανέναν λόγο τους υπότιτλους από 3rd party software, τους δίνεις απλά καραμέλα και πάτημα για να σου αρνηθούν οτιδήποτε. Εσύ θα αναφέρεις ότι το πρόβλημα είναι γενικό, και η τηλεόραση δεν καλύπτει τη χρήση για την οποία την πλήρωσες.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, σε μία καινούργια KDL-55W756C. Η φωτεινότητα αυξομειώνεται από μόνη της κάθε φορά που εμφανίζονται υπότιτλοι, ή κάποιο άλλο φωτεινό στοιχείο, σε σκηνές -χαμηλότερης γενικά- φωτεινότητας. Είναι κάτι πολύ ενοχλητικό και με έχει εξοργίσει και στεναχωρήσει αφάνταστα. Η εμπειρία θέασης είναι για κλάματα και είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα η εικόνα είναι εξαιρετική.

Να σημειώσω ότι όλες οι επιλογές για έξυπνο κοντράστ κλπ, είναι απενεργοποιημένες, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Την Τρίτη κλείνουν 7 μέρες από την αγορά της και με έχουν ζώσει τα φίδια για το τι μπορώ να κάνω γι'αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να την επιστρέψω δηλώνοντας ότι απλά δεν είμαι ευχαριστημένος και να ζητήσω κάτι άλλο. Αφήστε που έχω κάνει διακανονισμό δόσεων και φαντάζομαι σε αυτή την περίπτωση το πράγμα είναι πιο πολύπλοκο για οποιαδήποτε αλλαγή..
Έχει επίσης λίγο light bleeding αλλά σε βαθμό που θεωρείται φυσιολογικό.

Last edited:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, σε μία καινούργια KDL-55W756C. Η φωτεινότητα αυξομειώνεται από μόνη της κάθε φορά που εμφανίζονται υπότιτλοι, ή κάποιο άλλο φωτεινό στοιχείο, σε σκηνές -χαμηλότερης γενικά- φωτεινότητας. Είναι κάτι πολύ ενοχλητικό και με έχει εξοργίσει και στεναχωρήσει αφάνταστα. Η εμπειρία θέασης είναι για κλάματα και είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα η εικόνα είναι εξαιρετική.

Να σημειώσω ότι όλες οι επιλογές για έξυπνο κοντράστ κλπ, είναι απενεργοποιημένες, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Την Τρίτη κλείνουν 7 μέρες από την αγορά της και με έχουν ζώσει τα φίδια για το τι μπορώ να κάνω γι'αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να την επιστρέψω δηλώνοντας ότι απλά δεν είμαι ευχαριστημένος και να ζητήσω κάτι άλλο. Αφήστε που έχω κάνει διακανονισμό δόσεων και φαντάζομαι σε αυτή την περίπτωση το πράγμα είναι πιο πολύπλοκο για οποιαδήποτε αλλαγή..
Έχει επίσης λίγο light bleeding αλλά σε βαθμό που θεωρείται φυσιολογικό.
τίποτα δεν είναι πολύπλοκο, διάβασε το λινκ με τον νόμο (δεν χρειάζεται να μην έχει ανοιχτεί) και ζήτα επιστροφή στην δικιά σου περίπτωση μάλλον είναι κι καλύτερα γιατί δεν έχεις δώσει λεφτά

Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε με τον εξής παράδοξο τρόπο:
Περιηγούμενος στο μενού επιλογών, πήγα στην επιλογή "επαναφορά χρωμάτων" στην καρτέλα για τη λειτουργία επίδειξης σε κατάστημα. Αμέσως παρατήρησα διαφορά γενικά στη φωτεινότητα των μενού. Έπειτα ανοίγοντας κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, μέσω του action menu, άλλαξα τις ρυθμίσεις της φωτεινότητα, χρωμάτων κλπ, απενεργοποιώντας ξανά τις έξυπνες μεταβολές κοντραστ, motion flow κλπ. Το έκανα αυτό για kodi, mx player και tv. το πρόβλημα έχει εξαλειφθεί και είμαι πλέον πολύ ανακουφισμένος.. τώρα για τον άκυρο τρόπο που αυτό συνέβη, τι να πω, άγνωσται αι βουλαί της Sony.

Για καθε εισοδο-εφαρμογη εχει διαφορετικες ρυθμίσεις. Οποτε αν κανεις τη ρυθμιση στο hdmi1 δε σημαινει οτι την εφαρμοζει και στον player.

Ας παραθέσω εδώ και μερικές φωτογραφίες από τοΝ ίιδιο player με την ίδια φωτογραφική μηχανή τραβηγμένες από την παλαιότερη 7ετίας Philips....και με το ίδιο επίχρυσο καλώδιο HDMI

Attachments

• 20160218_193939.jpg
    20160218_193939.jpg
    62.7 KB · Views: 81
  • 20160218_194001.jpg
    20160218_194001.jpg
    61.6 KB · Views: 79