Νεα TV με εως 950 ..προτάσεις?

tasosfit

New member
26 March 2011
17
Παιδια θέλω μια τηλεόραση εως 950 ... τι θα προτεινατε? Κοιταω samsung ue46d5500-5000...τι διαφορα εχουν..και πια η γνωμη σας?

Απόσταση θεασης: 4μ περιπου
Απαιτησεις: Τηλεοπτικο σημα,dvd,υπολογιστης,ιντερνετ...οχι απαραιτητα 3d.

Last edited:
Πρεπει να ανεβεις σε μεγεθος και αρα και σε λεφτα.

Αν ξεχασεις το internet μπορεις να δεις την Panasonic 50G30.

Aλλιως πηγαινε για σειρα 6 και πανω.

Πρεπει να ανεβεις σε μεγεθος και αρα και σε λεφτα.

Αν ξεχασεις το internet μπορεις να δεις την Panasonic 50G30.

Aλλιως πηγαινε για σειρα 6 και πανω.

Θα μπορω να την χρησιμοποιω σε συνδεση με το laptop μου να σερφαρω στο net? Τις αλλες 2 που γραφω τις αποκλειεις καθαρα λόγω μεγέθους?

Θα μπορω να την χρησιμοποιω σε συνδεση με το laptop μου να σερφαρω στο net? Τις αλλες 2 που γραφω τις αποκλειεις καθαρα λόγω μεγέθους?

Λιγο που την ειδα στο you tube εχει και λειτουργια VIERA που σε βαζει στο ιντερνετ? μεσω ethernet νομιζω...

Λιγο που την ειδα στο you tube εχει και λειτουργια VIERA που σε βαζει στο ιντερνετ? μεσω ethernet νομιζω...

Η 5500 είναι Smart TV, αυτό που λες με κάποια internet applications, web browser κλπ. Δες και στο site της Samsung. Τώρα δε ξέρω τί περιορισμούς έχει ο browser γιατί σίγουρα θα υπάρχουν αλλιώς θα είχαμε καταργήσει τα PC! Αν θέλεις να τη χρησιμοποιείς σαν οθόνη υπολογιστή μή πάρεις plasma.

Οχι τις αποκλειω γιατι εχουν μαϊμού 100 Hz (50 Ηz ειναι στην πραγματικοτητα).

Κοιτα Sony 46EX720 και Samsung D6100.

αν είναι να χρησιμοποιήσεις την τηλεόραση σαν μονιτορ υπολογιστή καλό θα είναι να αποφύγεις πλάσμα.

ανέβα λιγο και πήγαινε σε sony 46ex720 ή σε samsung 46d6100.

Θα πρότεινα να ξεχάσεις το internet από την τηλεόραση και να κοιτάξεις την Panasonic G30, όπως αναφέρει και ο Yperion. Αν δεν σε παίρνει οικονομικά υπάρχουν και οι LG PV350 και Panasonic U30. Το θέμα είναι πως έχεις μεγάλη απόσταση θέασης και καλό θα ήταν να πάρεις όσο μεγαλύτερη τηλεόραση μπορείς.