Νεα tv με οριο τα 600

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

gianniskriti

Senior Member
26 December 2009
479
Ηράκλειο
Γειά σας.Φίλος ενδιαφερεται για αγορα νεας tv.Όριο τιμης: 600 Απόσταση θεασης: 2,5 μΧρηση: περισσοτερο tv, αλλα και θεαση ταινιων hd Και sd, και περιστασιακα συνδεση με το λαπτοπ για ελαχιστο browsing, games: ποτέ.Σκεφτοταν για 40άρα και κοιτουσε αναμεσα σε μια sammy και σε μια lg.Τί προτάσεις έχετε? (εγω δεν ειμαι αντικειμενικος γιατι ειμαι κολλημενος με samsung)

gianniskriti

Senior Member
26 December 2009
479
Ηράκλειο
Αφού με 50 ευρώ πάνω παίρνει 46" γιατί να πάρει 40"?
Σωστότατη η τοποθέτηση σου.
Λοιπόν φίλτατε yperion, απέχω 2 περιπου χρονια απο το σπορ και νιωθω οτι μαθαινω παλι απο την αρχη κολυμπι, τί παιζει αυτη την περιοδο ? To 3d είναι must ? Λεει ομως ή ειναι μουφα ? Επίσης τα hz ποσο εχουν φτασει ? (τα πραγματικα εννοω οχι οπως στις πλασμα που θυμαμαι ανάφεραν καποτε οι κατασκευαστες 600 hz και ιστορίες για αγρίους).

mpak

New member
30 July 2010
87
Στο 3d εξαρτατε την ταινια που βλεπεις! δεν ειναι ολες οι ταινιες για 3d!!! τελευταια ειδα το avatar και επαθα πλακα με την ποιοτητα εικονας και κινησης!!! ξαναγαπησα την tv:eek:perator:

1990ge

Established Member
21 October 2012
237
Η τιμή στο myshop δεν είναι υπερβολικά χαμηλή?Στο skroutz η χαμηλότερη είναι 790!

VASI

New member
22 March 2008
87
Η τιμή στο myshop δεν είναι υπερβολικά χαμηλή?Στο skroutz η χαμηλότερη είναι 790!
δεν είναι ιδια !! ξαναδες την στο σκρουτζ και στο bestprice.gr , στο amazon εχει 545 ευρώ ο κωδικός είναι 46TL933G

evanfotis

Moderator
Staff member
26 March 2008
5,692
Eίμουν έτοιμος να τη παραγγείλω απο Αμαζον Γερμανίας όταν είχε πάει 499 αλλά τα μεταφορικά τους το έκαναν ασύμφορο.
Ενα άλλο κατάστημα πρόσφατα τη πούλαγε 530 αλλά είχαν ξεχάσει να βάλουν τον ΦΠΑ. Το My shop την είχε και 630 καποια στιγμή.

christopherfit

Established Member
16 November 2010
229
Re: Απάντηση: Νεα tv με οριο τα 600

Παίζει στις ίδιες τιμές αν και ανέβηκε λίγο πρόσφατα, και αυτή με καλύτερο σχεδιασμο κατα τη γνώμη μου, καλύτερο /μεγαλύτερο τηλεκοντρόλ και 2 παραπάνω HDMI:
Toshiba 46TL933G
http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=44150&ref=bestprice.gr

αξιοπρεπεστατη τοσιμπα ττις ειχα τρεξει πατερν του σζουν και απο τουμπ
χμ
καθολου ασχημα για το απειρο ματι μου

gianniskriti

Senior Member
26 December 2009
479
Ηράκλειο
Re: Απάντηση: Νεα tv με οριο τα 600

Καλησπέρα.
Τελικα δεν καταφερα να πεισω τον φιλο να παει στην samsung της 46άρα γιατι αποφασισε να παει στην samsung ue40es6100, την οποία και πήρε τελικά εχθές. Με 3λεπτη παρακολουθηση full hd υλικου εμεινα αρκετα ικανοποιημενος (αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει σημαντικα περιθωρια βελτιωσης της εικονας απο τις ρυθμισεις). Ποια η γνώμη σας ?