Νεα TV - Τι αξιζει τον κοπο?

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,028
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Υπαρχει ο χωρος που βρισκεται η τωρινη τηλεοραση διαστασεων:
73cm υψος (δεν αλλαζει με τιποτε)
104cm μηκος (ή πλατος αν θελετε και μπορει να γινει ενας συμβιβασβος αν ειναι για 3-4 cm ακομα)
βαθος οσο θελουμε... μισο μετρο σχεδον
Αποσταση θεασης περιπου 3,5 με 4 μετρα

Τι θα παιζει?
Ολη την ημερα ΝΟΒΑ (αθλητικα και επιγεια καναλια).
Επίσης παιδικα DVD (εφημεριδων) απο ενα DVD player της SONY (τιποτε ιδιαιτερο)
Καθολου παιχνιδια (δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει οσο ειναι στο χερι μου PS3), καθολου ταινιες (υπαρχει προβολεας για να βλεπω τα BR μου).
Τι χρειαζομαι (χωρις να εχω αποφασισει ακομα αν θα προχωρησω σε αντικατασταση της 29αρας μου)?
Ποια η καλυτερη τηλεοραση που μπορω να παρω με την καλυτερη δυνατη τιμη?

Εχω το νου μου και για καμμια αγγελια αλλα ακομα...

Άγγελε από τιμή που σκοπεύεις να κινηθείς?

Η απόσταση θέασης φωνάζει για 50+, αλλά η ύπαρξη προβολέα και το πλάτος των 104-108 cm, οδηγούν σε 42άρα (περίπου 102 cm)...

...το ύψος των 73 cm οδηγεί πάλι σε 42άρα (με την βάση της) αν και μερικές μπορεί να το ξεπερνάν (π.χ. LG 42LF2510)

...για τη χρήση που ζητάς είναι κατάλληλες και οι LCD και οι Plasma...

...το μόνο που μένει είναι το λιλί..-bye-

Άγγελε από τιμή που σκοπεύεις να κινηθείς?

Η απόσταση θέασης φωνάζει για 50+, αλλά η ύπαρξη προβολέα και το πλάτος των 104-108 cm, οδηγούν σε 42άρα (περίπου 102 cm)...

...το ύψος των 73 cm οδηγεί πάλι σε 42άρα (με την βάση της) αν και μερικές μπορεί να το ξεπερνάν (π.χ. LG 42LF2510)

...για τη χρήση που ζητάς είναι κατάλληλες και οι LCD και οι Plasma...

...το μόνο που μένει είναι το λιλί..-bye-

Ας αρχισουμε απο τις οικονομικες...:idea:

Απο οσα διαβαζω εδω κατα καιρους θα ελεγα οτι μαλλον πρεπει να κινηθω προς τις πλασμα αλλα απο την αλλη δεν μπορω να πω οτι εχω πειστει εντελως...
Γενικα δεν το εχω ψαξει και θα ηθελα να καταληξω σε μερικες ωστε να παω να τις δω καπου (εννοειτε οτι μια προταση για το που μπορω να δω μερικες απο τις προτεινομενες να παιζουν σωστα με ενδιαφερει πολυ)

H Panasonic X10 στις τιμές που βρίσκεται τώρα δεν νομίζω πως αποτελεί συμφέρουσα αγορά. Η LG απεναντίας, αποτελεί κανονικό κελεπουράκι για κάποιον που δεν έχει υψηλές απαιτήσεις.

Προσωπικά πάντως, θα πρότεινα αυτήν:

http://www.skroutz.gr/s/75866/Panasonic-TX-P42S10-42''.html

Η 42PQ6000 έχει ύψος 72,58 cm και η 42S10 70,4 cm (μαζί με τη βάση τους και οι δύο), στο πλάτος είναι ΟΚ, πάρε μαζί σου μια μεζούρα και πήγαινε να τις δεις.

Ολοι προτεινετε πλασμα απο οτι βλεπω...

Ειναι μια πρωτη ενδειξη και αυτο!

Re: Απάντηση: Νεα TV - Τι αξιζει τον κοπο?

Ολοι προτεινετε πλασμα απο οτι βλεπω...

Ειναι μια πρωτη ενδειξη και αυτο!

έχει σχέση με «τι θα παίζει» που αναφέρεις. Για NOVA και παιδικά DVD η συγκεκριμένες είναι ότι πρέπει και σε πολύ λογικές τιμές θα έλεγα

φιλικά, Drak

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεα TV - Τι αξιζει τον κοπο?

έχει σχέση με «τι θα παίζει» που αναφέρεις. Για NOVA και παιδικά DVD η συγκεκριμένες είναι ότι πρέπει και σε πολύ λογικές τιμές θα έλεγα

φιλικά, Drak

Μα δεν διαφωνησα... Διαπιστωση εκανα...
Ναι, οι τιμες για τις παραπανω ειναι λογικες. Απο 550 εως 750 ευρω απο οτι βλεπω.
Που μπορω να τις δω να παιζουν... καλα?

Το 'καλά' και το 'καταστήματα' είναι σχετικό, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς....

...το πιο 'σκοτεινό' περιβάλλον νομίζω ότι είναι το fnac στο Mall, αλλά δεν ξέρω αν τις έχει σε επίδειξη .... επίσης στο Mall υπάρχουν και άλλα πιο 'φωτεινά' καταστήματα, οπότε με ένα σμπάρο μπορείς να χτυπήσεις τρία-τέσσερα τρυγόνια...

....υπάρχουν σίγουρα και στο Saturn Συγγρού (κι αυτό είναι πολύ 'φωτεινό')...

Το 'καλά' και το 'καταστήματα' είναι σχετικό, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς....

...το πιο 'σκοτεινό' περιβάλλον νομίζω ότι είναι το fnac στο Mall, αλλά δεν ξέρω αν τις έχει σε επίδειξη .... επίσης στο Mall υπάρχουν και άλλα πιο 'φωτεινά' καταστήματα, οπότε με ένα σμπάρο μπορείς να χτυπήσεις τρία-τέσσερα τρυγόνια...

....υπάρχουν σίγουρα και στο Saturn Συγγρού (κι αυτό είναι πολύ 'φωτεινό')...

ΟΚ, σε ευχαριστω...

...το κακο ειναι οτι αν εχω μαζι μου και την γυναικα μου στο Mall θα μου βγει ακριβοτερα απο μια τηλεοραση 60"... :flipout::flipout::flipout:

Με βαση τις απαιτησεις σου αυτη ειναι πιο συμφερουσα τεχνολογια...

Γι αυτο λεω οτι χαιρομαι που συμφωνειτε (με βγαζει απο πολλες σκεψεις και προβληματισμους)!!

Ο καιρος πλησιαζει και εγω ακομα δεν αποφασισα...

Ετοιμαζομαι λοιπον για καθοδο στην πρωτευσα (ξανα) ωστε να δω μερικες απο αυτες που προτεινατε.
Ποιο ειναι το μερος που μπορω να δω καποιες απο αυτες να παιζουν? Το Mall?
Υπαρχει καποια αλλη προταση?
Με τους ψηφιακους δεκτες τι γινεται? Πρεπει να εχει και αν ναι ποιον?

Re: Απάντηση: Νεα TV - Τι αξιζει τον κοπο?

Ο καιρος πλησιαζει και εγω ακομα δεν αποφασισα...

Μετά από ότι είδες προχθές, ακόμη δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις; -bye-

http://www.skroutz.gr/s/73329/Panasonic-Viera-%CE%A4X-P42G10E-42%27%27.html?keyphrase=42G10

Με τους ψηφιακους δεκτες τι γινεται? Πρεπει να εχει και αν ναι ποιον?

Να έχει επίγειο ψηφιακό δέκτη mpeg-4. Σχεδόν όλα τα μοντέλα του 2009 έχουν.

Μετά από ότι είδες προχθές, ακόμη δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις; -bye-

http://www.skroutz.gr/s/73329/Panasonic-Viera-%CE%A4X-P42G10E-42%27%27.html?keyphrase=42G10

Να έχει επίγειο ψηφιακό δέκτη mpeg-4. Σχεδόν όλα τα μοντέλα του 2009 έχουν.

Αυτα που ειδα χθες ειναι too much για να βλεπεις απλα ΝΟΒΑ...

Εγω το βραδακι ειμαι στον προβολεα ή βλεπω ματσακι στην ΤV. Σε αυτα πιστευω οτι δεν θα δω διαφορα οποτε... KURO γιοκ!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεα TV - Τι αξιζει τον κοπο?

Αυτα που ειδα χθες ειναι too much για να βλεπεις απλα ΝΟΒΑ...

Εγω το βραδακι ειμαι στον προβολεα ή βλεπω ματσακι στην ΤV. Σε αυτα πιστευω οτι δεν θα δω διαφορα οποτε... KURO γιοκ!

Δεν λέω για kuro, αλλά για Panasonic. Για δες την νέα τιμή της 42G10 εδώ:

http://www.pioneercenter.gr/displayITM2.asp?ITMID=993