Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Παιδιά επειδή μαλλον με ξεχασατε, ποση ώρα θέλει για να κάνει λήψη αν κάποιος έχει ταχύτητα ίντερνετ κάτω από 4mps? Σε εσάς σε ποση ώρα γίνεται λήψη?

Σε HD περιεχόμενο με αυτή την ταχύτητα να υπολογίζεις 2 με 3 ώρες. Εγώ με 16αρα ταχύτητα και με άλλα να τρέχουν στην γραμμή μου έκανε 1 με 1,5 ώρα HD ταινία.

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Παιδιά επειδή μαλλον με ξεχασατε, ποση ώρα θέλει για να κάνει λήψη αν κάποιος έχει ταχύτητα ίντερνετ κάτω από 4mps? Σε εσάς σε ποση ώρα γίνεται λήψη?
Δεν σε ξεχασαμε, απλα δεν το γνωριζουμε.
Δοκιμασε το σε μια ταινια 2 ωρων και πες μας.

Αν ισχυει οτι το bitrate κυμαινεται στα 12 Mbps, τοτε θα κανεις σιγουρα κανα 10ωρο να την κατεβασεις.

Last edited:

Θέλει ote triple play η δουλεύει και με άλλους παροχους internet;

ακυρο εχει απαντηθει

Θέλει ote triple play η δουλεύει και με άλλους παροχους internet;

ακυρο εχει απαντηθει

Δουλεύει σε όλους.

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Δηλαδή αμα δεν έχεις μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ τουλάχιστον 7-8 mbs δε βλέπεις τίποτα από τη νέα υπηρεσία σωστά? Ωραια τελεια!!!!!

Δηλαδή αμα δεν έχεις μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ τουλάχιστον 7-8 mbs δε βλέπεις τίποτα από τη νέα υπηρεσία σωστά? Ωραια τελεια!!!!!
Δεν το βλέπεις μέσω stream αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να το κατεβάσεις και να το δεις.

Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Νομίζω ότι ότι έχει στο tvplus είναι HD

Το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις και live streaming χωρις προβληματα.Αν και προσωπικα σχεδόν ποτέ δε βλέπω αυτά που έχουν τα ΟΤΕcinema.

Το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις και live streaming χωρις προβληματα.Αν και προσωπικα σχεδόν ποτέ δε βλέπω αυτά που έχουν τα ΟΤΕcinema.

Αυτό εξαρτάτε από την ταχύτητα σύνδεσης σου. Αν παίζεις με ένα καλό adsl γύρω στα 24mbps δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις κάτω από 10mbps σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Τώρα για Vdsl δεν συζητάω θα πηγαίνει σφαίρα το live. Αλλά να μην το παρεξηγούμε δεν φταίει ο ΟΤΕ για το τη ταχύτητες πιάνουμε εμείς και για αυτό προσφέρει και δυο εναλλακτικές λύσεις.

για αυτό προσφέρει και δυο εναλλακτικές λύσεις.
Ή λήψη που είναι η μία λύση είναι για όσους έχουν υπομονή μέχρι να κατέβει μία ταινία, δηλαδή από 1 έως 3 ώρες στο περίπου αν κατάλαβα.. Και αν δε σε έχει πάρει ο ύπνος πρώτα..
Για εμένα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή Κ για απλή ανάλυση για όσους δεν έχουν γρήγορες ταχύτητες ίντερνετ... Μπορούμε να ζήσουμε μερικές φορές Κ χωρις hd ανάλυση... Μη πείτε πάλι για λήψη είπα πριν το αρνητικό σε αυτό...

Μπορείς να δεις. Ασε για λίγο να κατεβει η ταινία και μόλις φτάσει στο 5% πατάς το play και βλέπεις κανονικά

Σε 2 δεύτερα ξεκιναει να παίζει η ταινία σε 50αρα σύνδεση. Όσοι έχετε κάτω από 10mb γιατί δεν βάζετε vdsl?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ταχύτητα 6.5-7.5 (τεσταρισμενο και μέσω άλλων συσκευων) μέσω καλωδίου δεν ξεκινάει η ταινία ούτε η sd και μου ζητάει να κάνω λήψη... ???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με ταχύτητα 6.5-7.5 (τεσταρισμενο και μέσω άλλων συσκευων) μέσω καλωδίου δεν ξεκινάει η ταινία ούτε η sd και μου ζητάει να κάνω λήψη... ???
επίσης πως καταλαβαίνεις αν είναι hd ή sd η ταινία που βλεπεις online όχι μεσω λήψης

Αυτό εξαρτάτε από την ταχύτητα σύνδεσης σου. Αν παίζεις με ένα καλό adsl γύρω στα 24mbps δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις κάτω από 10mbps σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Τώρα για Vdsl δεν συζητάω θα πηγαίνει σφαίρα το live. Αλλά να μην το παρεξηγούμε δεν φταίει ο ΟΤΕ για το τη ταχύτητες πιάνουμε εμείς και για αυτό προσφέρει και δυο εναλλακτικές λύσεις.
Ε πως δεν φταίει? Πχ από τον Απρίλιο έχουν βάλει καμπίνα στην περιοχή μου και η καμπίνα που είμαι πάνω ακόμα δεν έχει πάρει ρεύμα για το VDSL

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε 2 δεύτερα ξεκιναει να παίζει η ταινία σε 50αρα σύνδεση. Όσοι έχετε κάτω από 10mb γιατί δεν βάζετε vdsl?

Τον ΟΤΕ ρώτα που δε λέει να ενεργοποιηθεί η καμπίνα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ή λήψη που είναι η μία λύση είναι για όσους έχουν υπομονή μέχρι να κατέβει μία ταινία, δηλαδή από 1 έως 3 ώρες στο περίπου αν κατάλαβα.. Και αν δε σε έχει πάρει ο ύπνος πρώτα..
Για εμένα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή Κ για απλή ανάλυση για όσους δεν έχουν γρήγορες ταχύτητες ίντερνετ... Μπορούμε να ζήσουμε μερικές φορές Κ χωρις hd ανάλυση... Μη πείτε πάλι για λήψη είπα πριν το αρνητικό σε αυτό...

Πες τα.Συμφωνώ σε όλα.

Απάντηση: Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Πες τα.Συμφωνώ σε όλα.
Δεν χρειάζεται να κάνεις υπομονή για να κατέβει ολόκληρη η ταινία.
Μόλις κατέβει το 5% της ταινίας μπορείς να ξεκινήσεις να την βλέπεις. Βλέπεις αυτό που έχει ήδη κατεβεί ενω παράλληλα συνεχίζεται το download.

Επίσης ένα ακόμη καλό είναι ότι αν σταματήσουμε την προβολή της ταινίας για κάποιο λόγο, μπορούμε να τη δούμε αργότερα συνεχίζοντας από το σημείο που σταμάτησε.

Και μια ερώτηση για τη διαφορά Προβολή και Λήψη.
Με VDSL σύνδεση η ποιότητα με την προβολή (live streaming) είναι ίδια με την λήψη, δεν υπάρχει διαφορά;
Δηλαδή αν έχουμε γρήγορη σύνδεση δεν υπάρχει λόγος να κατεβάζουμε την ταινία;

Re: Απάντηση: Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Revie

Και μια ερώτηση για τη διαφορά Προβολή και Λήψη.
Με VDSL σύνδεση η ποιότητα με την προβολή (live streaming) είναι ίδια με την λήψη, δεν υπάρχει διαφορά;
Δηλαδή αν έχουμε γρήγορη σύνδεση δεν υπάρχει λόγος να κατεβάζουμε την ταινία;

Έτσι ακριβώς.

Καταπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου σε άψογο streaming.Δηλώνω ενθουσιασμένος.

Πες το στον ΟΤΕ ... Μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν μας έχουν καν στο πρόγραμμα .Στα Σεπόλια vdsl δίνει μόνο η wind ... Πάντως με τα 12 που έχω σπάνια να μου πετάξει μήνυμα για μικρή ταχύτητα και το plus παίζει εξαιρετικά. Μάλλον με το που λήξει η δέσμευση την κάνω προς τα εκεί αφού διαβάζω ότι η υπηρεσία παίζει και σε όλους τους παρόχους, σωστά?

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι από Χανιά,πότε να ελπίζω για την ενημέρωση του αποδικοποιητη;