Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Μπαίνετε και σε αυτό το θέμα οι ίδιοι για να κάνετε παράπονα για τη nova; Νομίζω ότι έτσι χάνεται η ουσία τελικά.
Καποιος συνέκρινε τις δύο υπηρεσίες και η απάντηση αφορούσε τη σύγκριση αυτη.Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.Ας δώσει και η nova το on demand σε όλους και δε θα υπάρχει κανένα παράπονο σε κανένα τοπικ.Μέχρι τοτε...

Έχω την αίσθηση ότι είναι θέμα δικαιωμάτων. Ότι είναι της paramount με την οποία πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία ανεβαίνει ενώ ταινίες από ανεξάρτητα δίκτυα διανομής όχι. Νομίζω σιγά σιγά και ειδικά αν επιτευχθεί και με άλλα στούντιο συμφωνία η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ας περιμένουμε...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπα δεν ισχύει για paramount τότε θα έπρεπε να είχε και το Black snake moan που ούτε αυτό μπήκε, κάτι άλλο παίζει, τους έχω ικανους να κάνουν συμφωνία για μία προς μία ταινία ή για να πω την κακία μου, να βαριούνται να της ανεβάζουν! :Ρ

Καλησπερα παιδια και απο εμενα.Αυτες τις 2 τελευταιες μερες δοκιμαζω και εγω τις υπηρεσιες αυτες...Εχω vdsl 30αρα και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τις ταινιες παιζουν κατευθειαν χωρις κανενα κολλημα.Νομιζω ομως οτι στο replay tv η ποιοτητα δεν ειναι HD η τουλαχιστον δεν ειναι το ιδιο HD με την κανονικη ληψη...Εχετε παρατηρησει και εσεις κατι αναλογο η ειναι η ιδεα μου???
Μπορω να δω απο καπου ποση ταχυτητα εχει ο αποκωδικοποιητης η μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση??
Εχω τον αποκωδικοποιητη με τον σκληρο που με αναβαθμιση εγινε υβριδικος

στο replay tv δεν εχει hd Μονο οσες ταινιες-σειρες-ντοκιμαντερ κλπ ειναι στο OTE TV Plus ειναι σε Hd

Δηλαδη για ν δω ενα αγωνα απο το otesports 1 π.χ. στο replay tv δεν θα ειναι HD??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ξερω οτι στο ote tv plus ειναι τα HD απλα νομιζα οτι στο replay tv θα ηταν και εκει HD...Οταν φορτωνει αλλωστε λεει οτι με 7mbs βλεπεις HD

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

παντως το trapped που ειδα πολυ καλη εικονα ετσι επρεπε να ειναι τα ολα καναλια HD (ληψη εκανα βεβαια )

Απάντηση: Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Καποιος συνέκρινε τις δύο υπηρεσίες και η απάντηση αφορούσε τη σύγκριση αυτη.Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.Ας δώσει και η nova το on demand σε όλους και δε θα υπάρχει κανένα παράπονο σε κανένα τοπικ.Μέχρι τοτε...

...Μέχρι τότε ας γίνει μια προσπάθεια από όλους να περιορίσουν τα παράπονά τους στα κατάλληλα νήματα. Η συνεχής αναφορά παραπόνων ή σχολίων για μια συνδρομητική πλατφόρμα, αν δεν γίνεται στο σωστό μέρος δημιουργεί μπέρδεμα. Οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις ανάμεσα στις δυο πλατφόρμες ας γράφονται στο σχετικό νήμα.

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

παντως το trapped που ειδα πολυ καλη εικονα ετσι επρεπε να ειναι τα ολα καναλια HD (ληψη εκανα βεβαια )
Τι ταχύτητα κλειδώνεις και έκανες λήψη? Προσπαθώ να συγκρίνω αν υπάρχει διαφορά με ταχύτητα γύρω στο 12 η λήψη με την προβολή.

Από 8 έγιναν 10 οι σειρές. Πολύ καλά πάμε.

Προστέθηκαν και άλλες ταινίες!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!

Τι ταχύτητα κλειδώνεις και έκανες λήψη? Προσπαθώ να συγκρίνω αν υπάρχει διαφορά με ταχύτητα γύρω στο 12 η λήψη με την προβολή.

Από 8 έγιναν 10 οι σειρές. Πολύ καλά πάμε.

15 στο ρουτερ

Στο plus ποσα gb πιάνει 1 ταινία ( εκτίμηση)

Αυριο θα κάνω λήψη απο περιέργεια να δω πόσην ωρα κανει

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν πατήσω pause κατά την διάρκεια μιας ταινίας- σειράς, αν κάνει buffering την υπόλοιπη ταινία? Κάτι σαν "προσωρινη" λήψη? Από το ρουτερ του ΟΤΕ πάντως δεν ξέρω αν μπορώ να δω αν έχει κίνηση.

μια απορία σχετικά με το Replay TV

έδειξε μια ταινία πριν 2 ώρες στο cinema1HD και δεν μπορώ να την βρω ώστε να την κατεβάσω και να την δω.....γιατί; δεν είναι όλες οι ταινίες διαθέσιμες στο replayTV; (προσοχή δεν ρωτάω για το ΟΤΕ TV plus)

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

διαθεσιμες για το replay tv ειναι αυτες που εχουν μια κοκκινη κουκιδα μπροστα απο το τιτλο της ταινιας.Δεν ειναι ολες μαλλον ειναι θεμα με τις εταιρειες τι εχουν συμφωνησει....

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

διαθεσιμες για το replay tv ειναι αυτες που εχουν μια κοκκινη κουκιδα μπροστα απο το τιτλο της ταινιας.Δεν ειναι ολες μαλλον ειναι θεμα με τις εταιρειες τι εχουν συμφωνησει....

και εγώ έψαχνα να βρω τι είναι η κόκκινη κουκίδα!!!!!

Πρεπει να εχεις σκληρό για να δεις ταινία;
Στο replay όχι. Στο tv plus αν δεν φτάνει η ταχύτητα της σύνδεσης σου, Ναι.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk