Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Η πρεμιερα εχτες του οτε σινεμα 1στο οτε τιβι πλας δεν εχει ανεβει οκ μπορει να μην εχει δικαιωματα αλλα το επεισοδιο της σειρας στις 10 το βραδυ που ειχε το σινεμα 4 γιατι δεν ανεβηκε .και ενταξει εχει καποια καθυστερηση ,ανοιγω το δεκτη και κανει επανεκκίνηση,βλεπω μια ταινια στον σκληρο δισκο και εκει που βλέπω ξανακανει επανεκκίνηση και ζηταει και το πιν και μετα φορτωση και ειδα την υπολοιπη ταινια ,παω να μπω στο οτε τιβι πλας ξανακάνει. Επανακινηση.εχω το νεο δεκτη με σκληρο.δισκο και με την νεα αναβαθμιση .τις αλλες μερες επαιζε καλα μονο κατι κοληματα στο οτε πλας .πήρα το 13888 ουτε αυτη ξερουν ειπαν μονο οτι αμα το ξανακανει να τον αλλαξουν μα δεν εχει προβλημα. Ο δεκτης κατι γινεται με το οτε πλας.εσας σας κανει προβλημα ο δεκτης ,η σειρα που εχει τιτλο ενα ονομα και lady μετα εχει ανέβει το 3 επεισοδιο γιατι ουτε και αυτη ξερουν ποτε θα ανεβει.η τα κανανε σαλατα παντως κατι παιζει οποιος δει οτι υπαρχει το 3 επεισοδιο να με ενημέρωση μηπως οντως ειναι προβλημα δικο μου και οχι της υπηρεσιας.

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Έκανα χθές αναβάθμιση του απλού δεκτη σε ένα φίλο βάλαμε και το ethernet. Με 30αρα vdsl δουλεύει άψογα και ειδικά στο ON Demand η εικόνα είναι κρύσταλλο. Το replay tv και το timeshift επίσης δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Μπήκαν νέες ταινίες ξεχώρισα το escape from alcatraz που έπαιζε χθες και από σειρές δείτε τα happy Valley trapped deutschland 83 roots unreal. Ελπίζω να μπουν και σειρές όπως Banshee house of cards οι οποίες έχουν παίξει παλιότερα στo ote cinema 4. Επιτέλους να πιάσουνε τόπο τα χρήματα που δίνουμε και για το ote tv και για το vdsl.

Επίσης κάτι άλλο που διορθώθηκε. Ο φίλος μου είχε τραβηγμένα καλώδια σε 2 τηλεοράσεις με scart ώστε να βλέπει και εκεί ότι βλέπει στην κανονική τηλεόραση που είναι με hdmi. Με την παλιά την αναβάθμιση τόσο καιρό οι 2 τηλεοράσεις εκοβαν την εικόνα ενώ με την νέα αναβάθμιση είναι κανονικά scaled και στις 2 τηλεοράσεις. Δείτε το και εσείς. Μπράβο άργησαν λίγο αλλά έφτιαξαν μερικές σωστές υπηρεσίες. Στο μεταξύ εγώ ακόμα περιμένω το 8μετρο ethernet από κίνα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ethernet απο Κίνα;; Γιατί δεν πήρες ένα απο εδω να ξεμπερδεύεις; Πάνω απο 10-15 ευρώ δεν θα έδινες για cat 6.

Απάντηση: Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Ethernet απο Κίνα;; Γιατί δεν πήρες ένα απο εδω να ξεμπερδεύεις; Πάνω απο 10-15 ευρώ δεν θα έδινες για cat 6.
Πήρα 8μετρο cat 7 5.80 με βγήκε και είναι και πλακέ όπως το ηθελα. Από Ελλάδα θα με πήγαινε ένα 30αρι σίγουρα. Στις 21 το έστειλαν μέσα στη βδομάδα θα το έχω.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομιζω να αλλαζει κατι στην ποιοτητα της εικονας απο vdsl σε dsl

Δεν νομιζω να αλλαζει κατι στην ποιοτητα της εικονας απο vdsl σε dsl

H ποιότητα της εικόνα δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι ότι χωρίς να χρειαστεί να σου κατεβάσει την ταινία παρακολουθείς την στιγμή που θέλεις ότι θέλεις.

Προσωπικα με συνδεση dsl εχω δει μερικα επεισοδια απο σειρες και μια ταινια και δεν εχω σκληρο δισκο

Προσωπικα με συνδεση dsl εχω δει μερικα επεισοδια απο σειρες και μια ταινια και δεν εχω σκληρο δισκο

Αν η ταχύτητα που συγχρονίζει το modem σου είναι πάνω από 10mbps και ταυτόχρονα δεν χρησιμοποιείς το internet για κάτι άλλο π.χ. να κατεβάζεις τίποτα αρχεία η να παίζει κάποιος στο σπίτι online video games, δεν έχεις κανένα πρόβλημα .

Υπαρχει θεμα με το οτε τιβι πλας ακομα δεν εχει ανεβει επεισοδιο απο την σειρα και κολησε το ριπλει τιβι και εκανε μονο του Επανακινηση μολις του εκανα να παει πιο μπροστα το εργο .το εχω πει στο 13888 και με γειωσαν .εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα.

Κι εμενα στο plus έχει κάνει μερικες φορες επανεκκίνηση , και συνήθως όταν πατάω exit για να επιστρέψω στην κανονική ροη, οπου κολλάει το σύμπαν. Επισης και η απόκριση του τηλεκοντρολ είναι πολυ αργή, πατάς να ανοίξεις τη φωνή ας πουμε και ανοίγει μετά από 10 δευτερόλεπτα, το ίδιο όταν θες να πας μπροστά η πίσω

Αφησα μήνυμα και στο facebook, τους πήρα και τηλέφωνο, αλλα ακούς της τυποποιημένες απαντήσεις
Ελπιζω να τα διορθώσουν

Ερώτηση·:αν στο tv plus έχω αποθηκεύσει ταινίες στον εξωτερικό σκληρό και τον αποσυνδεσω μετά που θα τον ξανασυνδεσω οι ταινίες θα υπάρχουν; Ή εξαφανιζονται;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει θεμα με το οτε τιβι πλας ακομα δεν εχει ανεβει επεισοδιο απο την σειρα και κολησε το ριπλει τιβι και εκανε μονο του Επανακινηση μολις του εκανα να παει πιο μπροστα το εργο .το εχω πει στο 13888 και με γειωσαν .εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα.
Ναι και σε εμένα. Την στιγμή που έβαλα να δω μια σειρά, με το που ξεκίνησε να παίζει έκανε bootο δεκτης

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Κι εμενα στο plus έχει κάνει μερικες φορες επανεκκίνηση , και συνήθως όταν πατάω exit για να επιστρέψω στην κανονική ροη, οπου κολλάει το σύμπαν.
Επιβεβαιώνω κι εγώ το παραπάνω, μαζί μ' αυτό που έχεις γράψει στο παραπλήσιο θέμα.
Αξίζει να σημειώσω ότι έχω ιδιαιτέρως καλή ADSL γραμμή (συγχρονίζει λίγο πάνω από 18 Mbps το router) και το δέκτη (αναβαθμισμένος KAON) δεν τον έχω συνδεδεμένο με εξωτερικό σκληρό δίσκο, αλλά βλέπω τα πάντα (replay tv και ote tv plus) απευθείας σε streaming και χωρίς της ανάγκη λήψης.

Μέχρι στιγμής, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές για την υπηρεσία, αλλά χρειάζεται διόρθωση στον κώδικα/λογισμικό για την αντιμετώπιση τέτοιων σημαντικών bugs.

Είχα συνδέσει εξωτερικό σκληρό και αποφάσισα να τον βγάλω. Διέγραψα ότι εγγραφές υπήρχαν και τον σύνδεσα στο PC. Δεν αναγνωρίζεται πλέον στο PC. Απ' το "ο υπολογιστής μου" εκεί που εμφανίζει όλους τους δίσκους, δεν τον εμφανίζει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να μου πει τι γίνεται; Ευχαριστώ.

Δοκιμασε να δεις τον δισκο από το disk management και καντον format από εκει

Μου εμφανίζει αυτό.
http://prnt.sc/csy6s3

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με λίγα λόγια, ο δίσκος είναι 500GB και αυτό που εμφανίζει είναι 450MB...

Άκυρο, το έφτιαξα. Ευχαριστώ!

Μου εμφανίζει αυτό.
http://prnt.sc/csy6s3

Με λίγα λόγια, ο δίσκος είναι 500GB και αυτό που εμφανίζει είναι 450MB...

Κανένας δίσκος δεν εμφανίζει στο Disk management την ονομαστική χωρητικότητα του, κρατάει και το σύστημα πόρους και αυτό που βλέπεις ειναι το καθαρό προς χρήση. Να μην βγαίνουμε off topic ομως και να συνεχίσουμε στο θέμα μας.

Μεχρι τωρα εχουμε
14 ΣΕΙΡΕΣ
16 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
18 ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑ
22 ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙΙΝΩΝΙΚΕΣ
8 ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ
2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
5 ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ
ΚΑΙ 31 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΕ HISTORY
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!
Μπραβο otetv Αν και δεν εχει κλεισει ακομα μηνα λειτουργιας η υπηρεσια τα παει μια χαρα!!!!!

Για να γίνει 100% χρηστική η υπηρεσία θα πρέπει να προσθέτουν της πρεμιέρες
Τα τερατοκουτακια
Γύρισε ο μπαμπάς
Αλαντίν οι νέες περιπέτειες
Βe somebody
Αλλα και προηγούμενες πρεμιέρες δεν έχουν προστεθεί