Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Γιατι εχεις δει ολες αυτες τις ταινιες που εχει ανεβασει;;;;

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Aυτές που ήθελα της είδα
Tώρα τι πρέπει να κάνω? Να περιμένω να της δείτε όλοι, και μετά θα δικαιούμαι να γράψω ότι καλο θα ήταν να ανεβαίνουν οι πρεμιέρες?
Δηλαδή το No Escape που το έχει δείξει εδώ και 3,5 μήνες και από τότε το έχει δείξει άλλες 10 φορες δεν το έχεις δει? Αν όχι κάτσε να το δεις. Αλλα αυτό τη σχέση έχει με την παρατήρηση που έκανα εγώ
Δηλαδή πως πάει, "αν δεν εισαι με εμας εισαι με τους αλλους"
Εκανες εσύ μια παρατήρηση. Εκανα εγώ μια παρατηρήση

it's so simple

Μου εμφανίζει αυτό.
http://prnt.sc/csy6s3

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με λίγα λόγια, ο δίσκος είναι 500GB και αυτό που εμφανίζει είναι 450MB...

Κανένας δίσκος δεν εμφανίζει στο Disk management την ονομαστική χωρητικότητα του, κρατάει και το σύστημα πόρους και αυτό που βλέπεις ειναι το καθαρό προς χρήση. Να μην βγαίνουμε off topic ομως και να συνεχίσουμε στο θέμα μας.
Φίλε cmoustakas, αν και φυσικά δεν είμαι διαχειριστής του forum και δεν μου πέφτει λόγος, θεωρώ ότι εν μέρει δεν ήταν off topic το συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί αυτό που συνέβη στον εξωτερικό σκληρό δίσκο οφειλόταν αποκλειστικά στην υπηρεσία και στο διαφορετικό format που είχε υποστεί ο δίσκος λόγω της υπηρεσίας, format το οποίο δεν αναγνωρίζουν τα windows. Επειδή, πολλοί φίλοι σαν τον billvas21 θα βρεθούν στην ίδια θέση και δεν θα έχουν τις απλές τεχνικές γνώσεις σε θέματα υπολογιστών για να το αντιμετωπίσουν, καλό είναι να υπάρχει ως πληροφορία στο παρόν topic, ώστε να βρουν εύκολα τη λύση.

Παρεμπιπτόντως, λανθασμένα ο φίλος παραπάνω κοιτούσε το δίσκο 0 και τα κομμάτια με μέγεθος 450MB. Αυτά είναι partitions του βασικού δίσκου του υπολογιστή, δίσκος ο οποίος εμπεριέχει και τα windows.
Ο εξωτερικός δίσκος που έψαχνε ήταν ο δίσκος 1 με ονομαστικό μέγεθος 465,76GB (το οποίο αναλογεί στα 500 GB), ο οποίος γράφει ότι δεν έχει εκχωρηθεί. Και γράφει ότι δεν έχει εκχωρηθεί, γιατί έχει αυτό το διαφορετικό format που δεν αναγνωρίζουν τα windows. Οπότε, με δεξί κλικ, format/διαμόρφωση επανέρχεται ο δίσκος και αναγνωρίζεται φυσικά μετά από τα windows, έχοντας παράλληλα σβηστεί όλα τα δεδομένα από μέσα.

Τέλος του έμμεσου offtopic ;)

Φίλε cmoustakas, αν και φυσικά δεν είμαι διαχειριστής του forum και δεν μου πέφτει λόγος, θεωρώ ότι εν μέρει δεν ήταν off topic το συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί αυτό που συνέβη στον εξωτερικό σκληρό δίσκο οφειλόταν αποκλειστικά στην υπηρεσία και στο διαφορετικό format που είχε υποστεί ο δίσκος λόγω της υπηρεσίας, format το οποίο δεν αναγνωρίζουν τα windows. Επειδή, πολλοί φίλοι σαν τον billvas21 θα βρεθούν στην ίδια θέση και δεν θα έχουν τις απλές τεχνικές γνώσεις σε θέματα υπολογιστών για να το αντιμετωπίσουν, καλό είναι να υπάρχει ως πληροφορία στο παρόν topic, ώστε να βρουν εύκολα τη λύση.

Παρεμπιπτόντως, λανθασμένα ο φίλος παραπάνω κοιτούσε το δίσκο 0 και τα κομμάτια με μέγεθος 450MB. Αυτά είναι partitions του βασικού δίσκου του υπολογιστή, δίσκος ο οποίος εμπεριέχει και τα windows.
Ο εξωτερικός δίσκος που έψαχνε ήταν ο δίσκος 1 με ονομαστικό μέγεθος 465,76GB (το οποίο αναλογεί στα 500 GB), ο οποίος γράφει ότι δεν έχει εκχωρηθεί. Και γράφει ότι δεν έχει εκχωρηθεί, γιατί έχει αυτό το διαφορετικό format που δεν αναγνωρίζουν τα windows. Οπότε, με δεξί κλικ, format/διαμόρφωση επανέρχεται ο δίσκος και αναγνωρίζεται φυσικά μετά από τα windows, έχοντας παράλληλα σβηστεί όλα τα δεδομένα από μέσα.

Τέλος του έμμεσου offtopic ;)

Αγαπητέ foufoutos7 δεν είμαι αντίθετος σε αυτά που λες και στα περισσότερα έχεις δίκιο. Αυτό που δεν θέλω και έκλεισα με αυτό το ύφος την συζήτηση είναι να μεταφερθεί ένα τυχόν πρόβλημα ενός δίσκου στο θέμα μας και να ξεφύγουμε από την ουσία που είναι το PLUS.

Τελικά στην υπηρεσία αυτή υπάρχει χρέωση, όπως στο ondemand?

Τελικά στην υπηρεσία αυτή υπάρχει χρέωση, όπως στο ondemand?

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν και παίζει με ότι παροχο σταθερής τηλεφωνίας και αν έχεις.

το tv plus μεσω ote tv go δεν ειναι διαθεσιμο..????στο tablet χτες μου εβγαζε μονο το replay tv...

το tv plus μεσω ote tv go δεν ειναι διαθεσιμο..????στο tablet χτες μου εβγαζε μονο το replay tv...

Θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο, πότε ακριβώς δεν ξέρω.

Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως

thank u v much for your prompt replies.

Μου εμφανίζει αυτό.
http://prnt.sc/csy6s3

Με λίγα λόγια, ο δίσκος είναι 500GB και αυτό που εμφανίζει είναι 450MB...

Άκυρο, το έφτιαξα. Ευχαριστώ!

ασχετα αν φτιαχθηκε το προβλημα σου ειχα πει εδω περα οτι γενικα η χρηση εξωτερικων σκληρων στο μελλον θα δημιουργεισει προβληματα. αυτα θα ειναι ειτε να κανει φορματ μονος του, ειτε να αναγνωριζεται μονο σε μια συσκευη η και ακομα σε πιο σπανιες περιπτωσεις να χαλασει εντελως.

Ευτυχώς ποτέ δε θα βάλω σκληρό για τον ΟΤΕ.Να μην έχω και το αγχος.!

Η υπηρεσία ξεκίνησε καλά αλλά όσο πάει χειροτερευει στο κομμάτι με τις προσθήκες...πλέον οι ταινίες που μπαίνουν ότι θυμάμαι χαίρομαι στυλ, μου άρεσε που στην αρχή λέγανε και για 2ωρες μετά την προβολή... κανονικά ότι ταινία έχει παίξει στις 21 και 22 η ώρα αντίστοιχα(οτεσινεμα1 και 2) έπρεπε να την είχαν βάλει!

Συνολικά η υπηρεσία είναι καλή, η προσθήκες και ο ρυθμός προσθήκης κακιστος!!!

*οι προσθήκες

Η υπηρεσία ξεκίνησε καλά αλλά όσο πάει χειροτερευει στο κομμάτι με τις προσθήκες...πλέον οι ταινίες που μπαίνουν ότι θυμάμαι χαίρομαι στυλ, μου άρεσε που στην αρχή λέγανε και για 2ωρες μετά την προβολή... κανονικά ότι ταινία έχει παίξει στις 21 και 22 η ώρα αντίστοιχα(οτεσινεμα1 και 2) έπρεπε να την είχαν βάλει!

Συνολικά η υπηρεσία είναι καλή, η προσθήκες και ο ρυθμός προσθήκης κακιστος!!!

*οι προσθήκες

Χωρίς να θέλω να πω ότι έχεις άδικο θέλω να επισημάνω ότι μιλάμε για μια νέα υπηρεσία που σίγουρα θα έχει παιδικές αρρώστιες. Όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ήδη εξετάζονται και στο μέλλον συνέχεια θα διορθώνονται.

Και εγώ θέλω να ελπίζω ότι θα διορθωθούν, ξέχασα να πω το χειρότερο, την 2η σεζόν του happy valley που τη βάλανε ξεχωριστά, δηλαδή έλεος!!!
Τόσο δύσκολο είναι να βάζανε ένα 1ος και 2ος και από κάτω όπως τα έχουν να επιλέγεις το επεισόδιο... ευτυχώς που οι σειρές έχουν μόνο ένα κύκλο εκτός του happy valley!

Last edited:

Και εγώ θέλω να ελπίζω ότι θα διορθωθούν, ξέχασα να πω το χειρότερο, την 2η σεζόν του happy valley που τη βάλανε ξεχωριστά, δηλαδή έλεος!!!
Τόσο δύσκολο είναι να βάζανε ένα 1ος και 2ος και από κάτω όπως τα έχουν να επιλέγεις το επεισόδιο... ευτυχώς που οι σειρές έχουν μόνο ένα κύκλο εκτός του happy valley!

Το ένα σας ξινιζει το άλλο σας βρομάει
Έλεος με τιποτα δεν είσαστε ευχαριστημένοι???

Και μόνο για την ποιότητα εικόνας του Ελλάδα από το Α ως το Ω του OTE history αξίζει η υπηρεσία.
Η Sd ποιότητα του συγκεκριμένου καναλιού αδίκουσε την πολύ καλή παραγωγή των εκπομπών.

Και μόνο για την ποιότητα εικόνας του Ελλάδα από το Α ως το Ω του OTE history αξίζει η υπηρεσία.
Η Sd ποιότητα του συγκεκριμένου καναλιού αδίκουσε την πολύ καλή παραγωγή των εκπομπών.

Πως σου φάνηκε το αφιέρωμα στο νησί σου;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μεχρι τωρα εχουμε
14 ΣΕΙΡΕΣ
16 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
18 ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑ
22 ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙΙΝΩΝΙΚΕΣ
8 ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ
2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
5 ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ
ΚΑΙ 31 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΕ HISTORY
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!
Μπραβο otetv Αν και δεν εχει κλεισει ακομα μηνα λειτουργιας η υπηρεσια τα παει μια χαρα!!!!!

Εχουμε νεες προσθηκες
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ 17 ΑΠΟ 16
ΚΩΜΩΔΙΕΣ 20 ΑΠΟ 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ 27 ΑΠΟ 22
ΘΡΙΛΕΡ 7 ΑΠΟ 5
Τα υπολοιπα ως εχουν
Μια χαρα τα παει και ειναι μονο η αρχη!!!