Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Ξεκίνησε και η διαγραφή σειρών (1ο επεισόδιο της σειράς "Trapped").

Απ' όσο έχω δει, εκτός από την σειρά "No Tomorrow", όλες οι άλλες σειρές θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μέσα του 2017.

βλεπω οτι κατα την διαρκεια της ημερας 3-4 φορες σου ζηταει να κανει επανεκκινηση ο δεκτης και ειναι πολυ σπαστικο ολο αυτο..αν θελουμε να επιστρεψουμε στο παλιο λογισμικο τι πρεπει να κανουμε???επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η να παρουμε τηλεφωνο στον ΟΤΕ για να μας το κανουν αυτοι???

Σε μενα προσωπικά αν και εχει τύχει να κάνει επανεκκίνηση εντούτοις δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα και μάλιστα σε καμμία περιπτωςη στο βαθμό που αναφέρεις. Δοκίμασε να αφαιρέσεις το καλώδιο Ethernet ωστε ο δέκτης σου να συμπεριφέρεται οπως πριν την υβριδική αναβάθμιση.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

εχω το δορυφορικο πακετο του οτε με KAONMEDIA NS1110 αποκωδικοποιητη και σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση και στη συνεχεια με powerline να το συνδεσω στο ιντερνετ...θελω να ρωτησω με ταχυτητα 6.70-7.50Mbps τη χρηση των υπηρεσιων μπορω να κανω?

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

εχω το δορυφορικο πακετο του οτε με KAONMEDIA NS1110 αποκωδικοποιητη και σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση και στη συνεχεια με powerline να το συνδεσω στο ιντερνετ...θελω να ρωτησω με ταχυτητα 6.70-7.50Mbps τη χρηση των υπηρεσιων μπορω να κανω?

Μπορείς να έχεις όλες τις υβριδικές υπηρεσίες του OTE TV με αυτή την ταχύτητα με μόνη προϋπόθεση λόγο ότι είναι λίγο χαμηλή να έχεις συνδέσει στον δέκτη ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, αν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!

Μπορείς να έχεις όλες τις υβριδικές υπηρεσίες του OTE TV με αυτή την ταχύτητα με μόνη προϋπόθεση λόγο ότι είναι λίγο χαμηλή να έχεις συνδέσει στον δέκτη ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, αν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

ναι θα συνδεσω ενα σκληρο δισκο..προφανως για να τα κατεβαζω εκει και να τα βλεπω αργοτερα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE

ναι θα συνδεσω ενα σκληρο δισκο..προφανως για να τα κατεβαζω εκει και να τα βλεπω αργοτερα?

Ναι η μια επιλογή που θα έχεις είναι ακριβώς αυτή, η άλλη λόγο της χαμηλής ταχύτητας όταν θες να δεις μια ταινία στο on demand θα στην κατεβάζει στο δίσκο για να μην έχεις κολλήματα και διακοπές.

Τι γίνεται παλι με τις σειρες την προηγούμενη εβδομαδα τους το ειπα εκανε 3 μέρες να μπουν.παλι σημερα η χθεσινη σειρα δεν μπηκε ακομα και καλα με τις σειρες .οι ταινιες τι γινεται που ειναι οι πρεμιέρες που θα επαιζαν την επομενη μερα. Ο ζουλαντερ 2 δεν μπηκε η φτιαχνεις κατι και μετα το ανεβαζεις η μην το κανεις καθολου η νοβα εχει ποικιλια και τις πρεμιερες μονο που τις βαζει 11 ωρες μετα .ο οτε ομως και δεν εχει τιποτα τα εβαζε μετα απο 2 ωρες και τωρα κατι εχει παθει και αργει και δεν βαζει περιοχομενο παλι τηλ. Πρεπει να παρω και ολο επανεκκίνηση τον δεκτη ας το φτιαξουν επιτελους .ας αλλαξουν λογισμικο ελεος

Καλημέρα

Ωραίες οι νεες δυνατότητες του OTE-TV αλλα δυστυχώς σε οσους έχουν ταχύτητες μικρές , υπολειτουργούν η δεν λειτουργούν καθόλου .

Εγώ είμαι από τους ‛τυχερούς’ όπως λεει το 13888 , που πιάνω 4.5 – 5 Mbit (αντι να κοιτάξουν τα χάλια τους γιατι πιάνω max 5Mbit , είμαι και τυχερος !!) . Αρα το OteTv Plus δεν λειτουργεί καθόλου όπως θα έπρεπε .

Βάζεις να δεις μια από τις ταινίες - σου λεει ότι η ταχύτητα δεν είναι αρκετή , αρα αν θες να κάνεις Cache την ταινία  Ξεκινάει το Caching του 5% , όπως λέει , περιμένεις ….περιμένεις …κάποια στιγμή ξεκινάει (min 10 λεπτά) - κατά την διάρκεια της ταινίας μπορεί πχ στο 20ο λεπτο να παγώσει …αναμονή παλι , περιμένεις …περιμένεις ..και μετα πάμε παλι ταινία – παύση κτλπ .

Εννοείται ότι κατά την διάρκεια της ταινίας , απαγορεύεται να κάνει κατι άλλο κάποιος στο σπιτι σχετικά με χρήση Internet , γιατί δεν παίζει τίποτα μετα .

Αρα οκ για οσους έχουν συνδέσεις καλες , για εμένα που είμαι χαμηλά το συγκεκριμένο service δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε .

Makis

Και εγω είχα το θέμα με την ταχύτητα. Πηρα στο 13888 και μου ειπαν οτι η ταχήυτητα είναι στο οριο (7 mbps). Έπειτα είχα καποιες αποσυνδέσεις στο internet. Πήρα στο 13888 και αν θυμάμαι την επόμενη ή την μεθέπομενη το έφτιαξαν και με πήρε στο κινητό ο τεχνικός ότι άλλαξε κάτι αν θυμάμαι μου είπε σε ποτικλη ίνα και πλεόν πιάνω 16 mbps και έχω κανονικά το tv plus. Δεν θα χάσεις να παρεις να τους πεις και εσυ το ιδιο.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτ

Ναι η μια επιλογή που θα έχεις είναι ακριβώς αυτή, η άλλη λόγο της χαμηλής ταχύτητας όταν θες να δεις μια ταινία στο on demand θα στην κατεβάζει στο δίσκο για να μην έχεις κολλήματα και διακοπές.

ευχαριστω

Η υπηρεσια εχει ενα σημαντικο bug που ισως εκει οφειλεται το προβλημα με τις επανεκινησεις σε πολλους φιλους: Αν η γραμμη σας δεν ειναι καλη, καθε φορα που το router κανει αποσυνδεση, ο δεκτης κανει επανεκκινηση!!! Μοναδικη λυση για την ωρα να βγαζετε το ethernet πανω απο τον δεκτη οταν δεν δουλευετε το ote plus

Το θεμα ειναι ομως οτι δεν ανεβαίνουν τα επεισόδια των σειρων.ειναι 8 μερες που τους πηρα τηλ. Δεν με πηραν ξαναπερνω την δευτερα λεει δεν γραφει να σας καλεσουμε το σημειώνο ειναι τεταρτη και δεν καλεσε κανεις τουλαχιστον να ξερω να τις γραφω σε σκληρο για να βγαλω το ίντερνετ,εγω το εβαλα για να μην προγραμματιζω .είπαμε ενα μπραβο στην αρχη για την Υπηρεσία αλλα τελικα ειναι μαυρα χαλια δεν ξαναασχολουμαι βγαζω το ίντερνετ θα γραφω στο σκληρο και μολις τελειωσει η σύμβαση θα τους πω αντε γεια.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να μειώσω τον χρόνο παραμονής της οθόνης πληροφοριών (εκείνη που γράφει "Η εγγραφή ..... ολοκληρώθηκε επιτυχώς")? Είναι λίγο ενοχλητική όταν εμφανίζεται, ενώ παρακολουθείς κάτι.

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

αυτη που βγαινει στο κεντρο της οθονης εννοεις οταν αρχιζει εγγραφη η τελειωμα της σειρας-ταινια?για να την βγαλεις τελειως το κανεις οταν πας να το βαλεις να γραψει που σου ζηταει επιβεβαιωση και απο πανω βγαζεις το τικ που εχει σχημα ενα ματακι...δεν ξερω αμα ειμαι κατανοητος..

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Ναι δίκιο έχεις, το "ματάκι" πρέπει να είναι. Θα το δοκιμάσω.

Την τελευταια εβδομαδα εχει ανεβει καποια νεα ταινια ή σειρά;

Χθες το βράδυ είχε πρεμιέρα το Trapped e.07 ώρα 22.00.
Μεχρι το μεσημερι 14.00 δεν το είχαν περάσει, αλλά τωρα 16.30 βλέπω το έβαλαν.

Χθες το απόγευμα είχα κάνει λήψη ένα επεισόδιο της σειράς trapped και μπόρεσα και είδα το υπόλοιπο του επεισοδίου μέσω του ote tv go.

βλεπω οτι κατα την διαρκεια της ημερας 3-4 φορες σου ζηταει να κανει επανεκκινηση ο δεκτης και ειναι πολυ σπαστικο ολο αυτο..αν θελουμε να επιστρεψουμε στο παλιο λογισμικο τι πρεπει να κανουμε???επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η να παρουμε τηλεφωνο στον ΟΤΕ για να μας το κανουν αυτοι???
Αυτο που λες δεν μου συμβαίνει ποτέ.Μάλλον έχει πρόβλημα ο δέκτης σου.