Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Re: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Χθες το απόγευμα είχα κάνει λήψη ένα επεισόδιο της σειράς trapped και μπόρεσα και είδα το υπόλοιπο του επεισοδίου μέσω του ote tv go.
Πως ακριβώς είδες την λήψη στο ote tv Go? Έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε τις λήψεις? Ή μήπως το ειδες μέσω replay tv?
Γιατί το επεισόδιο αυτό υπάρχει και στο replay.

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

αυτη που βγαινει στο κεντρο της οθονης εννοεις οταν αρχιζει εγγραφη η τελειωμα της σειρας-ταινια?για να την βγαλεις τελειως το κανεις οταν πας να το βαλεις να γραψει που σου ζηταει επιβεβαιωση και απο πανω βγαζεις το τικ που εχει σχημα ενα ματακι...δεν ξερω αμα ειμαι κατανοητος..

Τελικά δεν είναι το "ματάκι"... Αυτό αφορά την κοινοποίηση της εγγραφής.

Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

ναι αυτο ακριβως!την κοινοποιηση της εγραφης και του τελους στην οθονη σου...

Re: Απάντηση: Νέα υπηρεσία OTE TV Plus στους υβριδικούς δέκτες του OTE TV!-Review

Πάλι το βγάζει στην οθόνη το μήνυμα και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανίζεται π.χ. για ένα μόνο δευτερόλεπτο.

Η κοινή χρήση (ματάκι) αφορά τους υπόλοιπους χρήστες, δηλαδή μπορεί να πατήσεις λήψη μίας σειράς και να μην θέλεις να είναι διαθέσιμή για θέαση από άλλον χρήστη (πιθανόν από κάποιον μικρότερης ηλικίας).

Η κοινοποίηση αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter).

Άρα από ότι καταλαβαίνω, αυτήν την στιγμή δεν μπορείς να αποφύγεις την οθόνη των πληροφοριών.

Ξέρει κάποιος αν αυτή η υπηρεσία ενσωματωθεί και στο otetv go?

Ξέρει κάποιος αν αυτή η υπηρεσία ενσωματωθεί και στο otetv go?

Ναι θα ενσωματωθεί. Πιθανότατα το Νοέμβριο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ας το φτιαξουν πρωτα στον δεκτη που οι σειρες κανουν 3 μερες να ανεβουν και πρεμιερες ταινιων δεν βλεπουμε .οι ταινιες που εχουν υπαρχουν στο you tube .και μετα το βαζουν στο οτε τιβι γκο.εγω ακομα περιμενω τηλ.για να μου πουν τι να κανω απαραδεκτη καλα την δευτερα το σταματαω και λεφτα για τους 4 μηνες που υπολοιπονται θα σου πω τι θα παρουν .😡

Θα συνιστούσα ψυχραιμία και υπομονή γιατί η υπηρεσία ειναι στο ξεκίνημα της. Υπάρχουν κάποιες συμφωνίες με studio που ειναι στις τελικές διαδικασίες για να ολοκληρωθούν και στη συνέχεια θα υπάρχει η δυνατότητα οι ταινίες αυτές να μεταφέρονται στο Ote tv plus. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι υπηρεσίες αυτές ειναι συμπληρωματικές και προσφέρονται επιπρόσθετα του πακέτου συνδρομής για το περιεχόμενο του οποίου έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Δε βάζει κάποιος συνδρομητική για τις on demand υπηρεσίες η το go της μιας η της άλλης εταιρείας αλλα για το πρόγραμμα της.

Δηλαδή για να καταλάβω
Μας κάνει χάρη ο ΟΤΕ για το plus η για το go? Και επειδή μας συμπάθησε μας το δίνει δωρεάν? Μιας και δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο οπως λες στο συμβόλαιο
Να το πω διαφορετικά
Εγώ πληρώνω 27 ευρώ συνδρομή, η paramount ας πούμε θα ζητήσει ένα χ ποσο για να δώσει το δικαίωμα στον ΟΤΕ να βάλει της ταινίες στο plus. Αυτό το ποσο ο ΟΤΕ θα το δώσει από τα 27 ευρώ τα δικά μου και από της συνδρομες τον υπολοιπων? Η θα τα βάλει από την τσέπη του γιατί μας συμπάθησε?
Αν τα βάλει από την τσέπη του παω πάσο. Αλλα κάτι μου λέει ότι θα τα βάλει από της συνδρομες όλον μας. Οποτε μάλλον μας πέφτει λόγος
Και άντε ας πούμε να το δεχτώ ότι αφού δεν υπογράψαμε όπως λες για κάτι τέτοιο να μη μιλάμε
Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε, λέει πουθενά ότι η εικόνα θα έχει παραμορφώσεις-σπασίματα-πιξελιασματα και ότι με την παραμικρή βροχή θα πέφτει μαύρο?
Οχι
Αν εγώ τους πω ότι διακόπτω το συμβόλαιο με δικη τους υπαιτιότητα και δεν θα πάρουν τα 120 ευρώ του πεναλτυ θα το δεχτούν?
Δε νομίζω
Ας αφήσουμε λοιπόν το τη λένε τα συμβόλαια,αυτά τα λένε η εταιρίες για να παραμυθιάζουν τον κόσμο
Ας μην τα λέμε και εμείς μεταξύ μας

Δηλαδή για να καταλάβω
Μας κάνει χάρη ο ΟΤΕ για το plus η για το go? Και επειδή μας συμπάθησε μας το δίνει δωρεάν? Μιας και δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο οπως λες στο συμβόλαιο
Να το πω διαφορετικά
Εγώ πληρώνω 27 ευρώ συνδρομή, η paramount ας πούμε θα ζητήσει ένα χ ποσο για να δώσει το δικαίωμα στον ΟΤΕ να βάλει της ταινίες στο plus. Αυτό το ποσο ο ΟΤΕ θα το δώσει από τα 27 ευρώ τα δικά μου και από της συνδρομες τον υπολοιπων? Η θα τα βάλει από την τσέπη του γιατί μας συμπάθησε?
Αν τα βάλει από την τσέπη του παω πάσο. Αλλα κάτι μου λέει ότι θα τα βάλει από της συνδρομες όλον μας. Οποτε μάλλον μας πέφτει λόγος
Και άντε ας πούμε να το δεχτώ ότι αφού δεν υπογράψαμε όπως λες για κάτι τέτοιο να μη μιλάμε
Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε, λέει πουθενά ότι η εικόνα θα έχει παραμορφώσεις-σπασίματα-πιξελιασματα και ότι με την παραμικρή βροχή θα πέφτει μαύρο?
Οχι
Αν εγώ τους πω ότι διακόπτω το συμβόλαιο με δικη τους υπαιτιότητα και δεν θα πάρουν τα 120 ευρώ του πεναλτυ θα το δεχτούν?
Δε νομίζω
Ας αφήσουμε λοιπόν το τη λένε τα συμβόλαια,αυτά τα λένε η εταιρίες για να παραμυθιάζουν τον κόσμο
Ας μην τα λέμε και εμείς μεταξύ μας

Φιλε αν εισαι τοσο πολυ αρνητικος ακυρωσε το η υπηρεσια ειναι καινουργια ουτε ενα μηνα δεν εχει λογικο ειναι να εχει καποια προβληματα .

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι υπηρεσίες αυτές ειναι συμπληρωματικές και προσφέρονται επιπρόσθετα του πακέτου συνδρομής για το περιεχόμενο του οποίου έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Δε βάζει κάποιος συνδρομητική για τις on demand υπηρεσίες η το go της μιας η της άλλης εταιρείας αλλα για το πρόγραμμα της.

Έχεις δικιο .. ομως είναι ενα κίνητρο παρα πανω να επιλέξεις την χ υπηρεσια.

Συγκεκριμένα για να μην βγούμε off topic αν και δεν έγραφε το συμβόλαιο μου στην νοβα ότι θα χω on demand έκανα αίτηση διακοπής για να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου γιατί η ιδια η νοβα δεν εχει κανει επενδύσεις εδώ που βρίσκομαι για να εχω 3 play και αναγκαστικά ειχα σκέτη.

Οπως ξέρετε δεν παρέχεται στην σκετη νοβα το ondemand οποτε μονόδρομος η διακοπή στις 31.10 και εμεινα με οτε απλά.

Είδα ότι προσέθεσαν και το approaching the unknown που είναι του 2016. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και άλλες πρόσφατες.

Όσοι έχουν ρουτερ που υποστηρίζει IPv6 καλο θα είναι να έχουν ενεργοποιημένη αυτήν την επιλογή στο Ρουτερ εγώ πριν ενεργοποιήσω αυτήν την επιλογή στο ρουτερ μου όποτε κατέβαζα κάποιο μεγάλο αρχείο και ταυτόχρονα έβλεπα κάποιο έργο από το tv plus η από το replay tv μου έβγαζε τα γνωστά η ταχύτητα δεν επαρκεί κλπ..
Τώρα που έχω ενεργοποιήσει το IPv6 κανένα πρόβλημα (μπωρει να είναι και τυχαιο και να μην εχει να κανει με το IPv6) τώρα δεν ξέρω αν βοηθαει σε γραμμές με πολύ χαμηλό συγχρονισμό

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει κάτι. Είτε φτάνει το bandwidth είτε όχι.

Στο trapped γιατί δεν μου βγάζει τα πρώτα τρία επεισόδια ;

Έληξαν δυστυχώς... Να κοιτάτε μέχρι πότε είναι διαθέσιμα.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Το έχουμε ξανά αναφέρει. Πιθανόν παίζει με τα δικαιώματα που έχουν. Οι περισσότερες είναι μέχρι το 2017 . Κάποιες λήγουν σε ένα μήνα περίπου.

εχω το δορυφορικο πακετο του οτε με KAONMEDIA NS1110 αποκωδικοποιητη και σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση και στη συνεχεια με powerline να το συνδεσω στο ιντερνετ...θελω να ρωτησω με ταχυτητα 6.70-7.50Mbps τη χρηση των υπηρεσιων μπορω να κανω?

πηρες powerline τελικα; αν ναι, επειδη ψαχνομαι κι εγω, ποιο;

ας πω και εγω τις εντυπωσεις μου καθως εγινα και εγω αναβαθμισμενος και υβριδικος.μου ηρθε το πρωι μυνημα αναβαθμισης και το μεσημερι την εκανα την αναβαθμιση. μολις εστειλα το μυνημα μεσα σε 5 λεπτα αρχισε ο δεκτης και επερνε αναβαθμιση ολα τελειωσανε μεσα σε 15 λεπτα χωρις κανενα προβλημα.πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις.ο δεκτης ειναι λιγο αργος βεβαια σε σχεση με πριν αλλα ενταξει δεν γκρινιαζω.η φωνη μου φαινετε οτι ειναι ποιο δυνατη τωρα απο πριν που ανεβαζα αρκετα την φωνη απο την τηλεοραση.οι ταινιες ειναι λιγες αλλα περιμενουμε να μπουν και αλλες οπως και οι σειρες.με το ιντερνετ κανενα προβλημα και στο ριπλευ και στην ταινιοθηκη και τα καναλια παιζουν και οι ταινιες φορτωνουν χωρις κανενα προβλημα. βεβαια πρεπει να εχεις μια ικανοποιητικη ταχυτητα ιντερνετ. ειδα και μια ταινια για λιγο σε hd ολα καλα.τα πρωτα συμπερασματα πολυ θετικα βολευει παρα πολυ το ριπλει κυριως στα αθλητικα και το nba που εγω παρακολουθω ποιο πολυ.αλλα βλεπω και την γυναικα να περνει αμπαριζα της σειρες του αντ1 σε επαναληψη :flipout: