Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Να υπάρχει καμιά εφαρμογή άραγε για ios ή android που να παίζει remote control για το δέκτη? Έχω εφαρμογή για την τηλεόραση samsung και για το στερεοφωνικό denon που παίζει μια χαρά μέσω wifi. Θα ήταν πολύ χρήσιμο γι αυτούς που έχουν το δέκτη σε άλλο χώρο.

Πως γίνεται η ταινία "το σφαγείο" να εχει μπει ήδη στο tv plus, ενώ εχει πρεμιέρα το Σάββατο;

Ενω η συνδεση μου ειναι πάνω απο 8 δεν μπορω να κνω προβολή ταινίας. Μόνο με λήψη μπορω να παρακολουθησω. Εχει αλλαξει κάτι? Το ιντερνετ είναι απο nova (το ον demand της παίζει κανονικα)

Πως γίνεται η ταινία "το σφαγείο" να εχει μπει ήδη στο tv plus, ενώ εχει πρεμιέρα το Σάββατο;

Ειχε γίνει και στο παρελθον με την τελευταία ταινία του Τομ Κρουζ μια περιπέτεια νομίζω. Το είχα δει στο plus νωρίτερα, το είδα πριν την πρεμιέρα της στα κανάλια. Νομιζα πως ειναι λάθος αλλά τελικά μάλλον έχουν το δικαίωμα να βάζουνε νωρίτερα κάποιους τίτλους.

Ειχε γίνει και στο παρελθον με την τελευταία ταινία του Τομ Κρουζ μια περιπέτεια νομίζω. Το είχα δει στο plus νωρίτερα, το είδα πριν την πρεμιέρα της στα κανάλια. Νομιζα πως ειναι λάθος αλλά τελικά μάλλον έχουν το δικαίωμα να βάζουνε νωρίτερα κάποιους τίτλους.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Η ταινία "το σφαγείο" βγήκε τελικά απο την υπηρεσία. Μάλλον κατά λάθος ανέβηκε.

Tα μπουρδοκλωσανε λιγο..πλεον οι νεες προσθηκες δεν μπαινουνε πρωτες στον καταλογο οπως γινοτανε
και το αλλο ειναι οτι 30.6 ληγανε αρκετες ταινιες που ηταν ηδη καιρο και λογικα θα γινοτανε μεγαλη ανανεωση της ταινιοθηκης και αντι για αυτο απλα πηρανε παραταση για ενα ακομα χρονο

Απάντηση: Re: Νέα υπηρεσία TV Plus στους υβριδικούς δέκτες της COSMOTE TV!-Review

Tα μπουρδοκλωσανε λιγο..πλεον οι νεες προσθηκες δεν μπαινουνε πρωτες στον καταλογο οπως γινοτανε
και το αλλο ειναι οτι 30.6 ληγανε αρκετες ταινιες που ηταν ηδη καιρο και λογικα θα γινοτανε μεγαλη ανανεωση της ταινιοθηκης και αντι για αυτο απλα πηρανε παραταση για ενα ακομα χρονο

Ναι, όντως τις δείχνει ανακατεμένες.

Mετριος ο κατάλογος αλλά για τζάμπα υπηρεσία είναι μια χαρά.Προσωπικα βέβαια δεν θα πλήρωνα έξτρα για να δω κάτι από εκεί.Τους καλούς τίτλους τους κρατάνε λιγες μέρες.

Μόλις τώρα κάνει αναβάθμιση ο δέκτης. 4.53 ακριβώς για να δούμε.

f4739f8607337750b0390a4d5c029c92.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Έτοιμη η αναβάθμιση

fa5d7cfd7bdbcb9bb0d81b0657b5a7b7.jpg

Μπήκε το fox play έχει 3 σειρές ακόμα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Επιβεβαιώνω λαι γω, ένα επεισόδιο από κάθε σειρα. Απ ότι βλέπω δεν θα έχει ολόκληρους κύκλους. Για να δούμε!
f6f0b51cde6c21ca4430da056b6a03da.jpg

αν παρουμε ως δεδομενο οτι καθε επεισοδιο στην ζωντανη ροη των καναλιων παιζεται σε επαναληψη 2 η 3 η παραπανω φορες στην συνεχεια δεν εχει ιδιαιτερο σκοπο η υπηρεσια αν δεν εχει φουλ κυκλους αλλα ειπαν οτι δεν ειναι στα σχεδια τους για το fox plus

Eμενα δεν μου τα εμφανισε
παλι εχει τις δυο επιλογες on demand και απο κατω tv plus το fox δεν το βρηκα

εδιτ
εκλεισα τον δεκτη και τον ξαναανοιξα και εμφανιστηκαν

Και στη νοβα εχει γίνει το ίδιο παρεμπιπτόντως

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενω η συνδεση μου ειναι πάνω απο 8 δεν μπορω να κνω προβολή ταινίας. Μόνο με λήψη μπορω να παρακολουθησω. Εχει αλλαξει κάτι? Το ιντερνετ είναι απο nova (το ον demand της παίζει κανονικα)

Εγώ με adsl 4 παλαιότερα έπαιζε!!Πάρε στο 13888 και ρώτα. Εγώ είχε το ιντερνετ στον οτε , όμως.Τώρα με vdsl 30 πετάει!!

Κατι που δεν εχει αναφερθεί ειναι, όταν βλέπουμε μια σειρά στο tv plus και πατήσουμε το πλήκτρο οκ δεξιά μας βγάζει όλη τη λίστα επεισοδίων της σειράς.