dimitris2627
Established Member
- 27 August 2009
- 297
http://www.typologies.gr/asynagonisto-to-tileoptiko-periechomeno-tou-nova-on-demand/
Για πολύ τρολαρισμα αυτό το δελτίο τύπου από νόβα!Μετα τις ανακοινώσεις από ΟΤΕ τη προηγούμενη βδομάδα βγαίνουν χωρίς να έχουν να πουν τίποτα αλλά ότι ‛συνεχίζουν να οδηγούν τις εξελιξεισ´
Full hd.... ή σε ότι ανάλυση είναι η ταινία..... Λογικά αναφέρεσαι στο OTT έτσι; Όχι μέσω δορυφόρου...Καλημέρες , η ποιοτητα - ανάλυση εικόνας ξέρει κάποιος πόσο είναι στο replay tv καθώς και στο cosmote plus ανεξάρτητου ταχύτητας; full hd η hd ready?
Όχι το δορυφορικό.. σύνδεσα με Ethernet τον δέκτη ενός φίλου για hybrid υπηρεσίες αλλά λέει ότι στο replay tv είναι χαμηλότερης ποιότητας η εικόνα . Έχει 50 vdslFull hd.... ή σε ότι ανάλυση είναι η ταινία..... Λογικά αναφέρεσαι στο OTT έτσι; Όχι μέσω δορυφόρου...
Αααααα....στο replay tv στο δορυφορικό απλό sd..... χάλια εντελώς...... Ούτε καν 576....Όχι το δορυφορικό.. σύνδεσα με Ethernet τον δέκτη ενός φίλου για hybrid υπηρεσίες αλλά λέει ότι στο replay tv είναι χαμηλότερης ποιότητας η εικόνα . Έχει 50 vdsl
Έλεος … αφού παρατήρησα ότι κάνει κάθε φορά έλεγχο ταχύτητας , για ποιον λόγο αν το σηκώνει η γραμμή δεν το βάζουν full HD εκεί που παίζουν ψηλά; ΤεσπαΑααααα....στο replay tv στο δορυφορικό απλό sd..... χάλια εντελώς...... Ούτε καν 576....
Από την αρχή το είχαν έτσι.... Απαράδεκτο βέβαια αλλά τι να πεις.....πάτσισαν με το full hd στο Replay tv του OTT.....Έλεος … αφού παρατήρησα ότι κάνει κάθε φορά έλεγχο ταχύτητας , για ποιον λόγο αν το σηκώνει η γραμμή δεν το βάζουν full HD εκεί που παίζουν ψηλά; Τεσπα
ευχαριστω
Παίζει στην ίδια «πλατφόρμα» η σε διαφορετική;Αυτό για τον έλεγχο ταχύτητας κλείνει δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνει έλεγχο. Πάντως είναι τραγικό να είναι σε τόσο χάλια ποιότητα το replay ενώ επαρκεί η ταχύτητα για full HD. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να το διορθώσουν. Στο οττ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μια χαρά.
Να μην αγοράσεις τίποτα και μην μπλέκεις με καλώδια κλπ..αφού έχεις δορυφορικό δικαιούσαι την εφαρμογή Cosmote Tv κι θα βλέπεις κι εκεί δωρεάν...... Βάλτη σε Smart Tv....αν δεν έχεις Smart Tv πάρε ένα Xiaomi box S ή Xiaomi stick..... Θα βλέπεις όλα τα on demand και με καλύτερη εικόνα από 'κει.....Καμια απαντηση στο προηγουμενο ερωτημα ??? Εσεις πως βλεπετε ρε παιδια το Οn Demand ?
Ευχαριστω.
Συνδέεις το δορυφορικό σου δέκτη με ίντερνετ, πάτησε το πλήκτρο βοήθεια για να ενημερωθείς για περισσότερα σχετικά με την διαδικασία της υβριδικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου...Καμια απαντηση στο προηγουμενο ερωτημα ??? Εσεις πως βλεπετε ρε παιδια το Οn Demand ?
Ευχαριστω.
Είχα το ίδιο πρόβλημα και μπόρεσα να το λύσω δημιουργώντας ένα SSID με όνομα cosmote tv και συνδεμένο μόνο ο δέκτης στο συγκεκριμένο δίκτυο. Πρισοαθησε μήπως βρεις λύση.Τελικα την πατησα.Δεν περιμενα την απαντηση σας στο θεμα μου με το On Demand και το Σαββατο περασα απο ενα καταστημα ΟΤΕ και αφου τους εξηγησα λεπτομερως τη θελω ,oτι εχω 24αρι ιντερνετ η αποσταση απο το rutter ειναι 7-8 μετρα σχεδον ευθεια μου πασαρε το USB WIFI MN823N σιγουρος οτι ταιριαζει 100% για την περιπτωσι μου .Αποτελεσμα ηρθα σπιτι το δοκιμαζω και μαπα το καρπουζι. Χανει την συνδεση και οταν παει να δειξει κατι αμεσως παγωνει η εικονα .Περνω το 13888 δοκιμες διαφορες και στο τελος καταληξαμε οτι στο rutter ναι μεν εχω 10-11 Μρρς αλλα στο φλασακι δεν φτανουν ουτε 3.Αυριο πρωι το παω πισω και θα ζητησω πισω τα χρηματα 9,90 ε, δεν το πολυπιστευω αλλα θα το δοκιμασω.Παντως σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας .Αφου εχω SMART tv θα το βλεπω απο κει (δεν ειχα σκευθει καθολου αυτη την επιλογη ).Τελικα φαινεται μια χαρα με την εφαρμογη cosmote.Ευχαριστω.