Nέες εκδόσεις Core 2 Duo

Ε λογικά δεν θα πέσουν τώρα οι τιμές των υποτίθεται παλιών?

Δεν την συμφερει την Ιντελ να γινει αυτο, εκτος και θελησει να παρει ολο τον ανταγωνισμο στα χερια της και να κυκλοφορει μοντελα επεξεργαστων για ολα τα budjet...

ΑΛΛΙΩΣ, το πιο πιθανο ειναι να αποσυρει απο την παραγωγη τα "παλιά" μοντελα....:smash:

Παντως, εγω που εχω ΗΔΗ τον core2duo 6750, (και στο htpc τον "παλιοτερο" 6600), η επομενη μου αναβαθμιση θα ειναι σε τετραπυρινο, όταν θα πεσουν ομως αρκετα οι τιμες...

Ειναι πολυ κοντινες οι διαφορες στις επιδοσεις για καποιον που εχει ΗΔΗ δυπυρινο, για να αναβαθμισει σε αυτα τα καινουργια μοντελα....:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Nέες εκδόσεις Core 2 Duo

πωπω, εγώ με P4 3.0Ghz αισθάνομαι...αρχαίος!
εγω, πάλι, όχι.

Δεν σκοτώνω το άλογό μου αν δεν περάσουν τουλάχιστο 4 χρόνια.

Αν και βλέπω 720p χωρίς κανενα πρόβλημα, στα 1080 δεν καλοπάει....

αλλά καθως η πρόβολή μου ειναι 720 δεν νοιωθω αγχος.

Last edited:
Γνωρίζει κανείς αν οι ανωτέρω επεξεργαστές είναι συμβατοί με όλες τις μητρικές 775 ή πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά υποστήριξη για bus speed 1333mhz, αλλιώς δεν;

παρεπιπτόντως παίδες, από τα ανωτέρω νέα chipset ποιό είναι το καλύτερο και γιατί; θέλω νέο pc kai η ΜΒ με προβληματίζει ακόμη...ενώ για κάρτα γραφικών κατέληξα σε 3850.

Το Χ38 είναι το κορυφαίο της intel και θα ταιριάξει απόλυτα με την 3850 γιατί υποστηρίζει το Pci2.(αυτή την κάρτα έχω και εγώ και θα αγοράσω μητρική με το Χ38)Ακολουθεί το Ρ35,τα G33-G35 είναι με ενσωματομένο κύκλωμα γραφικών.

παιδια για αυτο τι αποψη εχετε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528401 εχω ακουσει τα καλυτερα σε σχεση με τα λεφτα του και σε επιδωσεις ειναι ελαχιστα κατωτερο απο x38 μητρικες.βεβαια ειναι p35 και δεν 3ερω τις διαφορες με το χ38 σε σχεση με τις καινουργιες τεχνολογιες.3ερετε διαφορες?

Τα χαρακτηριστικά του είναι κορυφαία και σε πάρα πολύ καλή τιμή.Εχει southbridge το ICH9R που είναι το καλύτερο της intel και το Ρ35.Το Χ38 υποστηρίζει το νέο pci express 2 που έχουν οι νέες κάρτες γραφικών της ΑΤΙ.
Τώρα για την ASROCK δεν ξέρω από πρώτο χέρι.

"Έχει σχεδιαστεί, με κύρια προτεραιότητα την παροχή άφθονης επεξεργαστικής ισχύoς ώστε να εκτελείτε όσο το δυνατόν περισσότερα χωρίς να παρατηρείται υποψία καθυστέρησης."

Αυτό ...σαν νουβέλα Sci-Fi μου ακούγεται! :smile:

Είναι άραγε γραφτό, να το ζήσουμε αυτό κάποτε, να μην πέφτει στην αντίληψή μας ούτε "υποψία καθυστέρησης"; :BDBDG54:

Last edited:
Απάντηση: Re: Nέες εκδόσεις Core 2 Duo

Ε λογικά δεν θα πέσουν τώρα οι τιμές των υποτίθεται παλιών?

Ειναι παγια τακτικη της INTEL να μην ριχνει τις τιμες αλλα να αποσυρει τα παλια μοντελα οταν θελει να καθιερωσει καινουργιο.