Version 0.36: Installer (both x86/x64) -- Zips: 32-bit & 64-bit
Changelog
0.36 - 2011/09/29 - Release Notes
Code:
LAV Splitter
- Improved support for ADTS AAC
- Fixed MPEG-2 timestamps in VOB
- Fixed MPEG-2 frame rate reporting for telecined/interlaced
LAV Video
- Integrated NVIDIA CUVID Hardware decoder
- Performance enhancements in 10bit decoding
- Support for Flash Screen Video (FSV1)
- Support for Apple ProRes
- Improved MPEG-2 playback
- Improved A/V sync with VC-1 and MPEG4-ASP
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=156191
Version 0.36: Installer (both x86/x64) -- Zips: 32-bit & 64-bit
Changelog
0.36 - 2011/09/29 - Release Notes
Code:
LAV Splitter
- Improved support for ADTS AAC
- Fixed MPEG-2 timestamps in VOB
- Fixed MPEG-2 frame rate reporting for telecined/interlaced
LAV Video
- Integrated NVIDIA CUVID Hardware decoder
- Performance enhancements in 10bit decoding
- Support for Flash Screen Video (FSV1)
- Support for Apple ProRes
- Improved MPEG-2 playback
- Improved A/V sync with VC-1 and MPEG4-ASP
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=156191
Να το δοκιμάσω λές??
Αμαν βρε Αιμίλιε !!!
Μια ο νέος Mad,μια τα νέα LAV..
Σε δουλειά να βρισκόμαστε Χριστουγεννιάτικα.:smash::smash:
Εμενα παντως βρε παιδια, ουτε με τις προηγουμενες ουτε και με τις τελευταιες εκδοσεις madvr και lav filters εχω καταφερει να παρω ηχο DTS-HD.
Εχω βαλει κανονικα και το dtsdecoder.dll μεσα στο φακελο του lav. Με γυρνα στον ffdshow audio decoder και παιζει stereo.
Aν ξετικαρω απο το lav audio το dts-hd, τοτε παιζει μεν ο lav , αλλα το dts-core, αν τικαρω το dts-hd, με πεταει στον ffdshow audio decoder. Δοκιμασα να τικαρω/ξετικαρω και το use dts+hd framing for all dts types.
Ο lav audio ποτέ δεν καταφερε να μου δωσει ηχο hd. (Αν εχω καταλαβει σωστα, θα κανει την αποκωδικοποιηση αυτος και θα το στειλει μεσω spdif optical στον ενισχυτη μου, μιας και αυτος δεν υποστηριζει την αποκωδικοποιηση hd φορμα ηχου)
Οι δοκιμες γινονται με το avatar 1080p.DTSMA.AVC
Κάπου έχεις μπερδευτεί..... DTS-HD μέσω SPDIF δεν γίνεται...... Εφόσον ο ενισχυτής σου δεν δέχεται τα καινούρια φορμά, τότε θα τα παίξεις αναλογικά.....(LPCM).....
Εγω τα ακούω μέσω Arcsoft audioHD decoder.....Αλλά πιο εύκολο είναι μέσω Lav....
Δεν εχω μπερδευτει. Δεν ηθελα bitstream μεσω spdif ή hdmi, αφου ο AV δεν υποστηριζει αποκωδικοποιηση.
LPCM θελω, με την αποκωδικοποιηση να την κανει o Lav και να την δινει στον AV.
Αυτο που δεν εχω κοιταξει, ειναι αν το σημα lpcm πρεπει οπωσδηποτε να πηγαινει με hdmi στον ενισχυτη και οχι οπτικη.
(Ο AV εχει εισοδο ηχου hdmi, απλα δεν κανει decoding τα hd φορμα.) Για λογους συνδεσεων hdmi επειδη εχω μια στο pc που παει στην tv, δεν βολευει το βγαλε βαλε, και ουτε θελω να στειλω εικονα στην tv μεσω του AV.
Αν λοιπον ο λογος που δεν παιρνω αποκωδικοποιημενο hd lpcm στον AV, ειναι η οπτικη ινα, τοτε να δοκιμασω μεσω hdmi.
Aλλα πιστευα οτι το lpcm περνουσε και απο οπτικη.
αυτο να φταιει τελικα που ο Lav δεν παιζει/αποκωδικοποιει το hd/dts, και αυτοματα με γυρναει στον ffdshow και παιζει το dts-core. ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.