Νέες Κυκλοφορίες 2008...στα γρηγορα!!

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,076
Πειραιας
Πριν λιγες μερες, αφου τα ακουσα πρωτα, αγορασα τα παρακατω:
1)Manic Street Preachers -Send Away the Tigers
2)Hard fi - Once Upon a Time In the West .

Οι πρωτοι γνωστες παλιες καραβανες στο γνωριμο υφος τους (τουλαχιστον στα δυο τελευταια αλμπουμ τους),με ενα τραγουδι ντουετο με την Nina Persson απο τους Gardigans που το εχουν λιωσει τα ραδιοφωνα,και παντα με δυνατες συνθεσεις.
Οι δευτεροι κανανε επιτυχια με το Stars of ccctv (το Tied Up Too Tight ηταν σε τηλεοπτικο σποτ) και μετα απο 2 χρονια προσπαθουν να την επαναλαβουν.Κατι μεταξυ Prefab Sprout με φωνητικα απο Inspiral Carpets,εχουν τουλαχιστον 3 τραγουδια που ειναι πολυ καλα.

Λαβετε σοβαρα υποψη οτι κινουμε μαλλον προς το εμπορικο κομματι της ροκ ,οποτε αν εισαστε στο ιδιο μηκος κυματος αγοραστε αφοβα

Last edited by a moderator:
Γινεται να αλλαξει ο τιτλος του τοπικ απο 2007 σε 2008???

Καλα το ξερω, μονος μου θα γραφω μονος μου θα διαβαζω ....αλλα τουλαχιστον θα εχω ησυχη την συνείδηση μου οτι σας το ειπα-bye-:flipout::flipout:

Τασο υποθετω οτι θα το αλλαξεις εσυ ,ετσι δεν ειναι ???

Αντε, γιατι ανυπομονω να σας πω οτι εβγαλαν καινουργιο δισκο οι R.E.M.:award:

Σημερις ηγορασθει και το καινουργιο των αγαπημενων James
Εντυπωσεις λιαν συντομως.

Last edited:
R.E.M. accelerate

Παραδιδονται μαθηματα προς επιδοξους ροκ σταρ!!!!!

Μονο ετσι μπορω να ερμηνευσω τον καινουργιο δισκο των REM .
Οι ανθρωποι ειναι αλλου...
Τωρα καταλαβα γιατι δεν μου αρεσει σχεδον τιποτα απο την σημερινη ροκ σκηνη ....οταν εχεις ακουσει αυτους ο πυχης ανεβαινει ...στους REM.
Καιρο ειχα να πιασω τον εαυτο μου να παιζει airguitar!!!!
Ξεμωραθηκα στα γεραματα.
προς το παρον δεν μπορω να γραψω περισσοτερα γιατι απο τον ενθουσιασμο μου θα με παρετε με τις πετρες!!!!
Αν ελειπε το τελευταιο τραγουδι (I'm gonna dj) που παντρεψανε τους Stones με τα .....ημισκουμπρια και ειχε και μια εγγραφη της προκοπης, θα ηταν ο τελειος δισκος!!!!!!!!!

Ετσι για την ιστορια......
2η ακροαση του καινουργιου δισκου των James -hey ma και δεν επεισθην ομολογω.
Αφηνω μια μικρη ελπιδα για αργοτερα γιατι και μπαϊλτισμενος απο την δουλεια ειμαι (αυτη η απεργια μας εχει τσακισει) και ακουω με ενα τουϊτερ (παει να κανει παρεα στο αλλο που καηκε πριν απο ενα χρονο)

βεβαια με τις ιδιες συνθηκες οι REM μ εφιαξαν...θα δειξει

Επισης για την ιστορια σας αναφερω οτι το παρον νημα ειχε ανοιχτει μετα απο συζητηση και μαλιστα ,αν θυμαμαι καλα, με υποδειξη του Πετρου ειχε ονομαστει και ετσι.
Να σας θυμησω οτι ανοιχτηκε για να γραφουν τις καινουργιες αγορες τους ολοι οι συμμετασχοντες και ειδικα, οι φιλοι που δεν:

1-μπορουν να γραφουν πολλα
2-θελουν να γραφουν πολλα
αλλα αγοραζουν νεες κυκλοφοριες που δεν τις παιρνουμε χαμπαρι πολλες φορες (πχ ο φιλος μας ο Στεργιος εμαθε απο μενα οτι βγαλαν καινουργιο δισκο οι Happy mondays, και γω απο τον Τζιμη οι Kosheen που μου αρεσουν)

και με την προτροπη του υπερηχα.... "ανοιχτο" μου ειχε πει.

Αναρωριεμαι ,αν το ειχε ανοιξει καποιος "επωνυμος" θα ειχε την ιδια τυχη ?????

Να,να και τα παράπονα του Μιχαλάκη..:bigcry:

Για την ακρίβεια,εγώ ήμουν για καιρό με έναν τελικό λιγοτερο.
Προχθές μου ήρθε.Είχε σκάσει-λέει-το τροφοδοτικό.
Μη χειροτερα..

Το νήμα το παρακολουθάμε,Απλά αυτόν τον καιρό εγώ τουλάχιστοιν είμαι στην κλασσική μου φάση (εξ ού και το αβατάρ..).Οπότε ούτε για REM ούτε για Duffy,James κλπ. μπορώ να εκφραστώ.

Λίγο Moby & Hard Candy "πέρασα" στα γρήγορα.Κανένα δεν με ενθουσίασε αλλά´μάλλον θα επανέλθω

Σε ερώτηξή σου για το Μαμμα Μία,δεν πήγα ακόμα.
Από βδομάδα..-bye-

Υ.Γ. Ησύχασες τώρα ??:BDGBGDB55:

Λοιπόν:
Στα threads που ανοιγουν 'επωνυμοι' γράφουν λιγότεροι.
Ημαρτον με αυτή την ιστορία.
Τι ζόρι είναι αυτό πιά????????????????????????????????????????????????

Aρχίζει και γίνεται αγενής αυτή η καραμέλλα περί ´επωνύμων´..
Οποιος δεν πειθεται ας κοιτάξει τις θεάσεις στά αντίστοιχα threads για να ηρεμήσει.

Βρε παιδιά, καμια 30αριά ειμαστε αυτοι που γραφο-διαβάζουν εδω...και πολλούς λεω... Όλοι επώνυμοι δεν είμαστε; Αφου απευθυνόμαστε ο ενας στον άλλο με τα μικρά...

Υ.Γ....Yπογράφω αυτόγραφα με PM :BDGBGDB55:

Δεν ξέρω τι εννοεί ο Μιχάλης με το "επώνυμοι". Αυτό που ξέρω είναι πως έχω το ...προνόμιο να διακονώ την πιο αντιτουριστική μουσική σε ολόκληρο το φόρουμ. Και, ειλικρινά, πολύ το χαίρομαι.

Οσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα περνάμε :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Νέες Κυκλοφορίες 2008...στα γρηγορα!!

Δεν ξέρω τι εννοεί ο Μιχάλης με το "επώνυμοι". Αυτό που ξέρω είναι πως έχω το ...προνόμιο να διακονώ την πιο αντιτουριστική μουσική σε ολόκληρο το φόρουμ. Και, ειλικρινά, πολύ το χαίρομαι.

Οσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα περνάμε :ernaehrung004:

Χε χε χε . Οπως ξέρεις περιμένω 4 Cecil taylor . Να δούμε ποιός θα είναι ο αντιτουριστικός , όταν έρθουν .:ernaehrung004:

Λοιπόν:
Στα threads που ανοιγουν 'επωνυμοι' γράφουν λιγότεροι.
Ημαρτον με αυτή την ιστορία.
Τι ζόρι είναι αυτό πιά????????????????????????????????????????????????

Aρχίζει και γίνεται αγενής αυτή η καραμέλλα περί ´επωνύμων´..
Οποιος δεν πειθεται ας κοιτάξει τις θεάσεις στά αντίστοιχα threads για να ηρεμήσει.

Για να υπάρχει πολύ κοινό και πλείστες θεάσεις , πρέπει ο γράφων να είναι ανώνυμος και ο καλλιτέχνης που παρουσιάζεται "επώνυμος" ( Νότης κλπ ) :flipout::flipout:

Για να γινω λοιπον πιο ευγενης,μιας και μεχρι τωρα μαλλον δεν ημουν.

Επωνυμους δεν εννοω τους φιλους που γραφουν χωρις nickname αλλα τους πιο παλιους και πολυγραφοτατους.

Επωνυμος με την κανονικη εννοια της λεξης, απο δω μεσα, κατα την γνωμη μου, ειναι μονο ο Κωστας.

Και για να γινω ακομα πιο ευγενης....

Δεν εκφραζω κανενα παραπονο...
Ειναι απλα μια διαπιστωση διοτι αυτο το νημα ανοιχτηκε με την συμφωνη γνωμη αρκετων φιλων ,για να γραφουν και οι υπολοιποι φιλοι που εχουν αυτα τα ΔΕΝ που λεγαμε.

Και η χρησιμοτητα του του αγαπητοι μου φιλοι, θα ηταν η προσελκυση πιο πολλων ατομων.

Κατι που απετυχε παταγωδως, και εκει ηταν η απορια μου.
Αν το ειχε ανοιξει ,για παραδειγμα ο Παναγιωτιδης, δεν θα γραφανε πιο πολλοι???

Και η χρησιμοτητα του του αγαπητοι μου φιλοι, θα ηταν η προσελκυση πιο πολλων ατομων.

Κατι που απετυχε παταγωδως, και εκει ηταν η απορια μου.
Αν το ειχε ανοιξει ,για παραδειγμα ο Παναγιωτιδης, δεν θα γραφανε πιο πολλοι???

104 μέλη, 589 θεάσεις so far με το θέμα να "κρέμεται" μόλις 2 μέρες.
Αυτό είναι ο ορισμός σου περί αποτυχίας Μιχάλη; :blink:
Εχεις δεί τα αντίστοιχα νούμερα στα θέματα που ανοίγει ο Παναγιωτίδης; :popcorn:
Για να μη σου πώ για τα δικά μου τώρα - γιατί εγώ το κάνω και λίγο επίτηδες :Banane0:

O Παναγιωτίδης δικαιούται να ειναι πιό ´παραπονεμένος´ακόμα και από τά κλασσικούρια..:flipout::flipout:
Γραφει για την πάρτη του αυτά που τού αρέσουν και ουδέποτε παραπονεθηκε..
Κανείς ´επώνυμος´με οποια σημασια και εάν λαμβάνει η λέξη δεν έκανε θέμα γιατί έχει 100 θεάσεις...
Και 101 να γίνουν μιά χαρά θάναι...

Εχει την εντύπωση κανείς οτι δίνουμε εξετάσεις σε καποιο μουσικό πανεπιστήμιο και δεν τοξερα??
Aπο την μία γκρίνια για την ´δικτατορία´τών ´ποιοτικών ´απο την άλλη παράπονα γενικώς γιατί κριτικάρουμε τον Notis ,μοιάζει με γκρίνια για την γκρίνια...
Οποιος θέλει γράφει...
Και ας διαβάζεται απο 1 ή απο 1000.
Αλλά μερικά πράγματα έχουν και ένα όριο..

Last edited:
Οκ ειναι φανερο οτι αυτο που ειχα παντα κατα νου, ισχυει τελικα!!!

Ειμαι παντελως ανικανος να χειριστω με επιδεξιοτητα το πληκτρολογιο!!!!!

Πιστευω οτι την αλλη φορα με το κρασακι μας,να μπορεσω τελικα να αποδωσω τις σκεψεις μου κατανοητα.

Σε μενα ,αντιθετα με το ρητο,ισχυει οτι ειναι καλυτερα να μιλαω παρα να....γραφω:flipout::flipout:

Σπυρο και Κωστα, αληθεια σας ζηλευω για τις σχεσεις σας με το πληκτρολογιο:grinning-smiley-043

Και μην με τσιγκλατε γιατι θα σας γραψω την γνωμη μου για το Best του "Λακη με τα ψηλα ρεβερ" που απεκτησα προσφατα!!!!! :D