ΝΕΕΣ LG 7000! LOOK OUT KURO?

parekla67

Established Member
6 February 2008
237
LG's PG7000 plasma claims infinite contrast, too

by Darren Murph, posted May 14th 2008 at 7:38AM

And here you were thinking Pioneer would stand alone forever as the only outfit with an "infinite contrast" plasma in its arsenal. Not so, as LG has reportedly developed its own technology in order to produce a PDP with "absolute blackness," and if all goes to plan, we could see it surface by the end of July. Aside from that, we don't know much more about the PG7000 just yet, and while we're told the first model will indeed be 1080p, lower-resolution flavors are slated to follow. Get ready folks -- the battle for blackerness is about to get even darker.

[Thanks, heikki]

μια τετοια στις 50'' θα ηταν οτι πρεπει
και αν ερθει στο 1/3 της τιμης των καλων κουρο πουκοστιζουν(-ανε) πανω απο 5000 ευρω.

η σχεδιαση πισω ειναι διαφορετικη απο τα μικροτερα μονελα της LG η μου φαινονται? τις παχυνανε λιγο με αυτον τον τριτο ογκο.

Κοίτα να δεις πάνω που αποφάσισα να παραγγείλω την 6000 ήρθες κύριε parekla67 να με κάνεις άνω - κάτω βοηθείστε βρε παιδιά να περιμένω αξίζει και το κυριότερο τιμή???? έστω κατά προσέγγυση.

Υπογράφω σαν ο σεντερ της εθνικής αναποφάσιστων.

σαν πρώην πρόεδρος -επι σειρά ετών:flipout:- στους αναποφάσιστους θα σου πω οτι η υπομονή δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν...
ίσα ίσα που σε βοηθά να μαθαίνεις, να κρίνεις και να διαλέγεις καλύτερα !:a0210:

Κοίτα να δεις πάνω που αποφάσισα να παραγγείλω την 6000 ήρθες κύριε parekla67 να με κάνεις άνω - κάτω βοηθείστε βρε παιδιά να περιμένω αξίζει και το κυριότερο τιμή???? έστω κατά προσέγγυση.

Υπογράφω σαν ο σεντερ της εθνικής αναποφάσιστων.

+1

50PG7000 =? LG 50PG60

Στην Αμερική κυκλοφορεί με τον κωδικό LG 50PG60, από ότι βλέπω στην ευρώπη θα έρθει με τον κωδικό 50PG7000
Πάντως εγώ θα περιμένω να έρθει αυτό το μοντέλο πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε αγορα

Δείτε χαρακτηριστικά:

Full HD 1080p Resolution
• Dual XD Engine™
• 30,000:1 Contrast Ratio
Fluid Motion (180Hz Effect)
• 4x HDMI™ V.1.3 with Deep Color
• AV Mode (Cinema, Sports, Game)
• Clear Voice
• LG SimpLink™ Connectivity
• Invisible Speakers
THX® Display Certified
• USB 2.0 (JPEG. MP3)
• ISFccc
• 100,000 Hours to Half Brightness (Typical)

Στην Αμερική η LG 50PG60 κοστίζει περίπου 2700 δολάρια.

Δείτε τα παρακάτω Links σχετικά με το μοντέλο για την αμερικάνικη αγορά, δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

http://www.lge.com/products/model/detail/pg60 series_1_6.jhtml

http://hellas.lge.com/ir/html/ABboa...seq=5832&page=2&target=pressreleases_read.jsp

http://www.htguys.com/archive/PressReleases/2008/LGCESII.html

Re: Απάντηση: ΝΕΕΣ LG 7000! LOOK OUT KURO?

σαν πρώην πρόεδρος -επι σειρά ετών:flipout:- στους αναποφάσιστους θα σου πω οτι η υπομονή δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν...
ίσα ίσα που σε βοηθά να μαθαίνεις, να κρίνεις και να διαλέγεις καλύτερα
!:a0210:

:a0210::a0210::a0210:

Ας μου επιτραπεί μια παρατήρηση.

Συνήθως...από τις δηλώσεις του τμήματος marketing της LG για την ανωτερότητα των προιόντων της, μέχρι την πραγματικότητα...η απόσταση είναι ...αρκετά μεγάλη.

Παραδείγματα...πάρα πολλά.

Με μόνη εξαίρεση την πολιτική επιστροφών και onsite αντικατάστασης.

Re: 50PG7000 =? LG 50PG60

Στην Αμερική κυκλοφορεί με τον κωδικό LG 50PG60, από ότι βλέπω στην ευρώπη θα έρθει με τον κωδικό 50PG7000
Πάντως εγώ θα περιμένω να έρθει αυτό το μοντέλο πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε αγορα

Δείτε χαρακτηριστικά:

Full HD 1080p Resolution
• Dual XD Engine™
• 30,000:1 Contrast Ratio
Fluid Motion (180Hz Effect)
• 4x HDMI™ V.1.3 with Deep Color
• AV Mode (Cinema, Sports, Game)
• Clear Voice
• LG SimpLink™ Connectivity
• Invisible Speakers
THX® Display Certified
• USB 2.0 (JPEG. MP3)
• ISFccc
• 100,000 Hours to Half Brightness (Typical)

Στην Αμερική η LG 50PG60 κοστίζει περίπου 2700 δολάρια.

Δείτε τα παρακάτω Links σχετικά με το μοντέλο για την αμερικάνικη αγορά, δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

http://www.lge.com/products/model/detail/pg60 series_1_6.jhtml

http://hellas.lge.com/ir/html/ABboa...seq=5832&page=2&target=pressreleases_read.jsp

http://www.htguys.com/archive/PressReleases/2008/LGCESII.html

Η PG7000 που αναμένεται δεν είναι η PG60 που κυκλοφορεί στην Αμερική. Η PG60 χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία οδήγησης του πάνελ με τις PG30, PG20, PG6000, PG3000.

Re: 50PG7000 =? LG 50PG60

Η PG7000 που αναμένεται δεν είναι η PG60 που κυκλοφορεί στην Αμερική. Η PG60 χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία οδήγησης του πάνελ με τις PG30, PG20, PG6000, PG3000.

Το παραπάνω ισχύει με την προϋπόθεση πως η νέα PG7000 θα κάνει αυτό που διέρρευσε πρόσφατα. Δηλαδή θα καταφέρει να μηδενίσει την ελάχιστη φωτεινότητα των pixel.

Είμαι πολύ δύσπιστος.Πρόκειται για μια φήμη που "επιβεβαιώθηκε" από ένα Σουηδό αντιπρόσωπό της LG. Εάν είχε καταφέρει κάτι τέτοιο η LG δεν θα ήταν τόσο διακριτική. Εδώ ένα πρωτότυπο έδειξε η Pioneer στη φετινή CES και έγινε χαμός.Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με άλλη μία υπερβολή για λόγους marketing.Όπως έγραψε και ένας τύπος στο avsforum: "Are you guys sure he doesn't mean the actual color of the panel and bezel when he says"100% Black" and not the light emittance?"

Είμαι πολύ δύσπιστος.Πρόκειται για μια φήμη που "επιβεβαιώθηκε" από ένα Σουηδό αντιπρόσωπό της LG. Εάν είχε καταφέρει κάτι τέτοιο η LG δεν θα ήταν τόσο διακριτική. Εδώ ένα πρωτότυπο έδειξε η Pioneer στη φετινή CES και έγινε χαμός.Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με άλλη μία υπερβολή για λόγους marketing.Όπως έγραψε και ένας τύπος στο avsforum: "Are you guys sure he doesn't mean the actual color of the panel and bezel when he says"100% Black" and not the light emittance?"

Συμφωνώ πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μοντέλο είναι να κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου στην Ευρώπη και αν όντως έχει τα χαρακτηριστικά που φημολογούνται, σίγουρα θα προηγηθεί το σχετικό promotion από την LG.

Πολύ καλή τιμή, αλλά δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης της PG6000 που θα πωλείται για αρκετό καιρό ακόμα.

Η PG7000 είναι FullHD, δεν θα βγει σε 42'' και θα συνυπάρχει στην γκάμα με την προαναφερόμενη.

σε 46'' θα βγει η απο 50 και πανω???μην την περιμενω αδικα.............θεωρειται οτι αυτη θα ιναι η καλυτερη πλασμα???σε σχεση με 46ΡΖ85/80/800???

διοτι την περιμενα πως και πως νομιζοντας οτι θα βγει και σε 46αρα.δεν χωραει πιο μεγαλη το σαλονι μου δυστυχως.και εχω την αισθηση-πεποιθηση οτι θα ειναι καλυτερη κατα πολυ απο ολες της πανα

διοτι την περιμενα πως και πως νομιζοντας οτι θα βγει και σε 46αρα.δεν χωραει πιο μεγαλη το σαλονι μου δυστυχως.και εχω την αισθηση-πεποιθηση οτι θα ειναι καλυτερη κατα πολυ απο ολες της πανα

Η PZ80 ετσι και αλλιως ειναι πολυ μετρια σε τηλεοπτικο σημα και εχει και το θεμα της υπερβολικης θερμοτητας οποτε σχεδον σιγουρα η LG θα ειναι καλυτερη.