Νεες Sony S2500, V2500 και X2500.

Re: Απάντηση: Re: Νεες Sony S2500, V2500 και X2500.

drak said:
η W2000 έχει ελληνικό menu, η X 2000 oxi. Αυτό σημαίνει ότι η W 2000 έχει και ελληνικό teletext, σε αντίθεση με την X 2000 ?????

Επίσης η W 2000 είναι σημαντικά πιο στενή από την X 2000: 988 vs. 1111 mm

η τιμή θα είναι 400 – 500 ευρω λιγότερα για την W 2000

φιλικά, αρης

μπορεί κάποιος να σχολιάσει το θέμα με το ελληνικό teletext ??

έχουν οι νέες Sony lcd ελληνικό teletext ? χωρίς να έχουν ελληνικό menu ??

φιλικά, drak

κυριοι καλή σας μέρα
υπενθυμίζω πως το θέμα που ανοιχτηκε απο τον rivers και αφορά την νέα σειρά lcd tv (Χ2500)της sony
με την ευκαιρεία επαναφέρω παλιοτερό μου ερώτημα και αν καποιος ξέρει κατι παραπάνω ας με φωτίσει
ποιες οι διαφορές απο την σειρα Χ2000?
μαθεύτηκε αν και ποτε θα ερθουν ευρώπη?
ακουστηκε κατι για τιμές πλην ιαπωνίας?

Επίσης εάν κάποιος γνωρίζει ας αναφέρει εάν η σειρα X 2000 έχει "μηχανή" που κάνει upscale σε 1080p όλων των σηματων που θα δέχεται, κάτι που εχει αναφερθει για την σειρα 2500.

PHP:
Για δέστε εδώ. Κάτω κάτι λέει για hdmi 1.3... Ας μας βοηθήσει κανένας γαλλομαθής.

Μιλάει για την απόδοση χρωματων xvYCC ( ότι κι αν ειναι αυτό ) κάτι το οποίο παρουσιάστηκε ταυτόχρονα με το HDMI 1.3. Δεν λέει ότι η τηλεόραση θα εχει και το HDMI 1.3

nikkon said:
Επίσης εάν κάποιος γνωρίζει ας αναφέρει εάν η σειρα X 2000 έχει "μηχανή" που κάνει upscale σε 1080p όλων των σηματων που θα δέχεται, κάτι που εχει αναφερθει για την σειρα 2500.

Βεβαιως και εχει , λεγεται DRC (digital reality creation) και ειναι μερος του Bravia Engine (το οποιο ουσιαστικα ειναι ενας επεξεργαστης εικονας , one chip proccessor οπως λεει η Sony).

Re: Απάντηση: Νεες Sony S2500, V2500 και X2500.

vasilakis_1 said:
κυριοι καλή σας μέρα
υπενθυμίζω πως το θέμα που ανοιχτηκε απο τον rivers και αφορά την νέα σειρά lcd tv (Χ2500)της sony
με την ευκαιρεία επαναφέρω παλιοτερό μου ερώτημα και αν καποιος ξέρει κατι παραπάνω ας με φωτίσει
ποιες οι διαφορές απο την σειρα Χ2000?
μαθεύτηκε αν και ποτε θα ερθουν ευρώπη?
ακουστηκε κατι για τιμές πλην ιαπωνίας?

Η Χ2500 ειναι μια βελτιωμενη εκδοση της Χ2000 , με βαση την αντιστοιχη Αμερικανικη της Χ2500 (που λεγεται ΧΒR3) θα ελεγα οτι δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες μαλλον πιο πολυ θεμα αλλαγων στο software ειναι.

Οι V2500 και S2500 ερχονται στην Ευρωπη τον Δεκεμβριο συμφωνα με Αγγλικα φορουμ. Ριξε και μια ματια εδω μηπως βρεις κατι που δεν γνωριζω.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=405367

Μα που τα βρίσκεις όλα αυτά φίλε Rivers; :chinscratch:

Είσαι πάντα 1 βήμα πιο μπροστά από εμάς… :grinning-smiley-043

Μάλλον μου φαίνεται να πάρουμε τώρα για να περάσουμε την νέα Pioneer PDP-427XD :firstprize: και μετά κατά το καλοκαιράκι να περούμε την νέα Sony 2500 :award: . Τι λες; :grandpa:

Kαλή σας μέρα!!

Απ'ότι φαίνεται οι διαφορές λ.χ της Χ2000 με την Χ2500 δεν είναι τρομερές...
Σίγουρα διαφέρουν στο design (Προσωπικά βρίσκω πιο όμορφο αυτό της σειράς Χ)

Ένα είναι 100% βέβαιο: ότι η 40Χ2000 αν και στα προσπέκτους παρουσιάζεται χωρίς ελληνικό μενού, αυτή το έχει (για το teletext δεν ρώτησα τον φίλο μου betor25 να μου πει). :ernaehrung004:

'Ομως κάντε λίγο υπομονή και θα έχουμε σε λίγο την πρώτη παρουσίασή της...

Άτυπα σας λέω ότι οι πρώτες εντυπώσεις (ακόμη και σε τηλεοπτικό σήμα) είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!! :firstprize:

georgede said:
Γιατί η σειρά Χ και W δεν έχουν 2500;;;

Η σειρα W2000 μολις κυκλοφορησε ενω η X2500 συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες απο ξενα forum δεν θα κυκλοφορησει συντομα.

georgede said:
Μάλλον μου φαίνεται να πάρουμε τώρα για να περάσουμε την νέα Pioneer PDP-427XD :firstprize: και μετά κατά το καλοκαιράκι να περούμε την νέα Sony 2500 :award: . Τι λες; :grandpa:

Αν παρεις την 427XD, την 40W2000 η την 40X2000 εισαι καλυμενος για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον.:firstprize:

Απάντηση: Re: Νεες Sony S2500, V2500 και X2500.

Rivers said:
Αν παρεις την 427XD, την 40W2000 η την 40X2000 εισαι καλυμενος για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον.:firstprize:

Ποιά να είναι η καλύτερη όμως? (ανεξαρτήτως τιμής, απλά σαν απόδοση εικόνας γενικότερα..)

Ιδού η απορία..

PETRAN said:
Ποιά να είναι η καλύτερη όμως? (ανεξαρτήτως τιμής, απλά σαν απόδοση εικόνας γενικότερα..)

Για σκοτεινο δωματιο οι Plasma ειναι καλυτερες εξ ορισμου οπως και οι LCD για φωτεινο δωματιο. Απο εκει και περα οι διαφορες ειναι μαλον οριακες για το κοινο ανθρωπινο ματι και πιο πολυ θεμα νοοτροπιας του καθε κατασκευαστη. Για παραδειγμα 0,09 nits μαυρο εχει η 427XD , 0,12 nits ειχε η 46Χ2000 στις δοκιμες του περιοδικου Ηχος-Εικονα. Τι διαφορα μπορει να καταλαβει καποιος?

Άρα μπορούμε να πούμε ότι σ'αυτήν την κατηγορία τιμής οι διαφορές των δύο τεχνολογιών είναι σχεδόν ανύπαρκτες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας?

Rivers said:
Για σκοτεινο δωματιο οι Plasma ειναι καλυτερες εξ ορισμου οπως και οι LCD για φωτεινο δωματιο.

Δηλαδή πρέπει να έχω σβηστά όλα τα φώτα εάν πάρω Plasma ή δεν θα έχω καλή τηλεθέαση εάν βλέπω τηλεόραση το απόγευμα (ή μεσημέρι Σαββατοκύριακα) με το φως της ημέρας? :damnyou:

Ενώ από την άλλη με LCD μπορώ να βλέπω και μέρα και το βράδυ με ανοικτά τα φώτα; :damnyou:

Δεν το πολύ καταλαβαίνω αυτό… :damnyou: :damnyou: :damnyou:

Re: Απάντηση: Νεες Sony S2500, V2500 και X2500.

PETRAN said:
Άρα μπορούμε να πούμε ότι σ'αυτήν την κατηγορία τιμής οι διαφορές των δύο τεχνολογιών είναι σχεδόν ανύπαρκτες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας?

Τεχνικες διαφορες σιγουρα υπαρχουν αλλα πιστευω οτι η δυο τεχνολογιες πλεον συγκλινουν αρκετα στο αποτελεσμα. Σε διαφορα περιοδικα εχω διαβασει για παραδειγμα για τις plasma της LG και της Hitachi που θυμιζουν στις ρυθμισεις της εικονας LCD και για την 40V2000 που θυμιζει plasma στον πλουτο των χρωματων.

Νομίζω οτι ο Rivers εννοεί οτι οι Plasma δεν έχουν τόσο δυνατό λευκό σε σχέση με τις Lcd οπότε είναι καλύτερες για σκοτεινό δωμάτιο που δεν το βλέπει τόσο πολύ ο ήλιος τουλάχιστον τις πρωινές ώρες...
Όπως οι Lcd αντίστοιχα που ακριβώς επειδή έχουν δυνατό λευκό είναι πιο ευχάριστες στην θέαση κατα την διάρκεια της ημέρας δεδομένου οτι είναι πολύ φωτεινές με αποτέλεσμα το μαύρο τους να μην είναι ικανοποιητικό..