Νέες τιμές-μοντέλα στα ΑPPLE !!!

ΘΕΟΘΑΝ

Senior Member
20 June 2006
577
macbook - macbookpro και Mac-pro έρχονται με νέες μειωμένες τιμές καθώς και μοντέλα με ισχυρότερο επεξεργαστή (και φυσικά το νέο 8πύρηνο...)

πχ MacBookPro με 2,33ghz επεξεργαστή φθηνότερα από το προηγούμενο 2,16...
ειδικά στις οθόνες 23" & 30" οι διαφορές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ...

Σύντομα οι νέες τιμές θα ανέβουν στο Applestore...Και κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο για την Ελλάδα...Ίδια χρέωση για Αγγλικό-Ελληνικό μοντέλο...

Last edited:
Eύγε !!

Γιατί είναι από τις πρώτες εταιρίες αλλάζουν τους τιμοκαταλόγους τώρα με την κατρακύλα που έχει πάρει το δολλάριο.. (Οι Κινέζοι δουλεύουν δολλάριο ως γνωστόν).Σε συνδιασμό με την μείωση των τιμών των οθονών που ήρθαν απ'ευθείας από την Apple.

Όπως λέμε τα στραβά να λέμε και τα σωστά..

Σύντομα οι νέες τιμές θα ανέβουν στο Applestore...Και κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο για την Ελλάδα...Ίδια χρέωση για Αγγλικό-Ελληνικό μοντέλο...

Θεοθάν, η πληροφορία περί εξίσωσης των τιμών "Ελληνικών" και Αγγλικών εκδόσεων από που μας έρχεται, διότι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα mac users που φωνάζει χρόνια γι'αυτό και ανησυχούν, οπότε δεν έχει νόημα να ελπίζουν αδίκως.

Θεοθάν, η πληροφορία περί εξίσωσης των τιμών "Ελληνικών" και Αγγλικών εκδόσεων από που μας έρχεται, διότι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα mac users που φωνάζει χρόνια γι'αυτό και ανησυχούν, οπότε δεν έχει νόημα να ελπίζουν αδίκως.

Δεν είναι "πληροφορία"...είναι πραγματικότητα...Για να το λέω κάτι ξέρω... -bye-

Δεν είναι "πληροφορία"...είναι πραγματικότητα...Για να το λέω κάτι ξέρω... -bye-

Δεν σε αμφισβητώ βρε φίλε ούτε αμφιβάλλω για το ακριβές της δήλωσής σου. Απλά ζητάω πιο έγκυρη επιβεβαίωση επειδή η είδηση όπως μπορείς να δείς άρχισε ήδη να κάνει την εμφάνισή της στα blogs.

παιδια η διαφορα στις τιμες που ειναι?
εμενα μου φανηκε ακριβοτερο το macbook στο edustore..
νομιζω..ηταν 847 και εγινε 874 τωρα...

νομιζω..βεβαια..εχει κανεις ....αναλυτικα τις αλλαγες?

ακυρο..

Στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013 και με την συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχεται στο κορυφαίο 20% των εισακτέων κάθε Σχολής ή Τμήματος ΑΕΙ/ΤΕΙ επιδότηση του 80% της αξίας φορητού υπολογιστή, για την απόκτησή του.
Αν είστε αριστούχος πρωτοετής φοιτητής αποκτήστε ως τις 31/5/2007, οποιοδήποτε μοντέλο φορητού υπολογιστή Apple και κερδίστε από τις ειδικές τιμές

ελα μου ντε...που δεν ειμαστε στο 20% ....
νομιζω...
αλλα και παλι εγω τωρα πειρα macbook ακι.....

Οι εξίσωση των "ελληνικών" και international μοντέλων είναι πράγματι γεγονός. Το παράδοξο είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την αλλαγή, τα Mac mini και οι iMac, τουλάχιστον προς το παρόν.

Επίσης δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στις τιμές των Cinema Displays. Προς το παρόν και πάλι!

Last edited:
Το μόνο τελικά που βλέπω είναι ότι η ελληνική έκδοση με την αγγλική στα φορητά είναι η ίδια...σιγά τα ωά...κάτι που έπρεπει να είχε γίνει προ ετών...τέλος πάντων...είναι 1 βήμα κ αυτό...

Οι Cinema Display ΕΧΟΥΝ νέα τιμή (περίπου 20% πτώση !!!) άσχετα αν ακόμα δεν έχει ανέβει on line...φαντάζομαι θα γίνει μέσα στην ημέρα ή αύριο-μεθαύριο...Υπάρχουν και άλλες επιμέρους αλλαγές στα options που ακόμα δεν έχουν ανέβει...

Για macmini και iMac υπομονή...Σίγουρα η νέα πολιτική λίαν προσεχώς θα γενικευτεί σε όλα τα μοντέλα...

Είναι όντως ένα βήμα μπροστά αυτό είναι αλήθεια. Μένουν πολλά ακόμη να γίνουν ώστε να πλησιάσουμε τα Ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά το ευχάριστο είναι πως η αντίστροφη μέτρηση έχει τουλάχιστον αρχίσει.

@Νίκος... Τι έγινε βρε online επικοινωνία με την Rainbow έχεις;:p

They call me... iSpy

Είναι ευχάριστες εξελίξεις, και το θέμα ελληνικού/αγγλικού μηχανήματος μας ταλαιπωρεί από εποχές Apple II οπότε το παρακολουθώ στενά.

Επίσης ενας φίλος που ενδιαφέρθηκε για οθόνη από τον reseller εδώ στην Θεσσαλονίκη,ενημερώθηκε προφορικά οτι ερχονται οι νέες τιμές (προς τιμήν τους) και να περιμένει μέχρι να βγουν και επίσημα για να την αγοράσει φθηνότερα.

Last edited: