Νεκρή μπαταρία

krokodilos

Established Member
26 February 2008
193
Ύστερα απο ενάμιση μήνα , άνοιξα ξανά το macbook μου (white) και η μπαταρία δεν φορτίζει και μένει στο 0%. Εαν βγάλω το καλώδιο της τροφοδοσίας, το οποίο είναι στο πράσινο λαμπάκι, κλείνει το macbook και δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς αυτό. Ψόφησε η μπαταρία λόγω της μη-χρήσης για πολύ καιρό , ή χρειάζεται να κάνω κάτι;

Το είχα ολο το βραδυ συνδεδεμένο με το καλώδιο τροφοδοσίας και δεν φόρτησε καθόλου , ακόμα στο 0%. Το περίεργο είναι ότι ο φορτιστής ΔΕΝ αναγνωρίζει την μπαταρία σαν άδεια , και το λαμπάκι στο mag safe είναι πράσινο.

Την εχω ξεκουμπώσει και ξανα-κουμπώσει κανα δυό φορές.
Το θέμα είναι ότι είχα να ανοίξω το macbook ενάμιση μήνα , παίζει να τα έφτυσε η μπαταρία επείδή ήταν τόσο καιρό αχρησιμοποιήτη;

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό, γιατί ήδη μου είχαν αλλάξει μπαταρία απο την Elite αφού η πρώτη που είχε το μηχάνημα όταν το πήρα ήταν ελλατωματική. Τώρα δεν είμαι και στην εγγύηση. Τόσο προβληματικές οι μπαταρίες στα macbook πια;;;!

Mπορεί να φταίει και ο φορτιστής.
Τσεκάρισέ το με κάποιον άλλο φορτιστή. Αν πάλι δεν φορτίζει, τότε πας για αλλαγή μπαταρίας. Συνήθως όμως όταν υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία η task bar δείχνει ένα χ στη θέση της μπαταρίας ή γράφει service battery

Πολύ μπελάς αποδείχθηκε το θέμα της μπαταρίας . Θα προσπαθήσω μήπως προλάβω να το παω στο σερβις , αλλα δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος μιας και είμαι με άδεια απο τον στρατο και μετά ξανά το πάσχα :hanged:

Το 0% που είχε κολλήσει αυτές τισ μέρες η μπαταρία , έγινε ένα ωραιότατο "Χ" σήμερα. Τα έφτυσε και αυτή η μπαταρία και χρειάζεται αντικατάσταση, 3η μπαταρία σε ενάμιση χρόνου macbook!!

Έκανα reset πάλι και εξαφανίστηκε το "Χ" και δείχνει πάλι το " 0% " , αλλα δυστυχώς πάλι δεν φορτίζει. Στην επόμενη άδεια θα το πάω στο σέρβις , και μάλλον αλλαγή.