Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Προφανως κ Μουκιουρουφη,αυτο που προτιμας εσυ ειναι τα καμμενα μαγαζια ,οι καμμενες πολεις και εν τελει οι νεκροι και οι τραυματιες.Αν αυτο το πραγμα ειναι δημοκρατια και εννομη ταξη ,ειναι προφανες οτι αλλου ειδους βιβλια διαβαζαμε και αλλες πολιτιστικες καταβολες εχουμε.Και για να μην παρεξηγιομαστε μια και καλη, οχι απλως δεν επιθυμω ,αλλα ουτε διανοουμε κανενα <καου-μπου> αστυνομικο.Η αστικη δημοκρατια ,που προφανως δεν σου αρεσει ,δυστυχως εχει και τα τρωτα της ,αλλα ειναι η καλλιτερη μεχρι στιγμης λυση.Αν οι πολιτικες-πολιτισμικες σου καταβολες δεν ικανοποιουνται απο αυτην ,φροντισε με δημοκρατικο τροπο να την αλλαξεις. Οσο για τους χαφιεδες -ρουφιανους-συμβαλομενους, αυτοι ζουν και μεγαλουργουν σε τετοιες καταστασεις,σαν την σημερινηΟσον αφορα το ποια αστυνομια θα κρατησω για μενα,δυστυχως η ευτυχως θα πρεπει να εχω την ιδια μετην δικια σου ,γιατι ζουμε στον ιδιο τοπο,εγω παντως με αυτην που εχω δεν ειμαι ευχαριστημενος,εσυ μηπως εισαι και δεν το ξερεις?

αυτοι οι ανθρωποι που χανουν τις περιουσιες τους γιατι δεν αγανακτουν και οταν τους κατακλεβουν οι εκαστοτε κυβερνησεις?δεν ειδα κανεναν να αντιδρα εντονα με ολα αυτα που συμβαινουν εδω και τοσα χρονια?

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

αυτοι οι ανθρωποι που χανουν τις περιουσιες τους γιατι δεν αγανακτουν και οταν τους κατακλεβουν οι εκαστοτε κυβερνησεις?δεν ειδα κανεναν να αντιδρα εντονα με ολα αυτα που συμβαινουν εδω και τοσα χρονια?

Ειναι προφανες για σενα το ιδιο πραγμα,να σου βαλει,πχ, 3000 ευρω φορο η εφορια και το ιδιο πραγμα ,ενας καφρος να σου καψει το μαγαζι η το σπιτι

Συμβαίνουν πολλά ελεινά συμβάντα.Άσχετα μεταξύ τους.Γιατί θα πρέπει να τα ταξινομήσουμε???Δεν είναι λίστα αγορών 1,2,3,4,5,6. ΟΛΑ πρέπει να λυθούν...

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ.
Το μαγαζί μου και το σπίτι μου είναι μακρυά από τα επεισόδια και σε ασφαλή (από επεισόδια) περιοχή.
Το βράδυ θα κοιμηθώ ήσυχος.

Πάντως ελπίζω να καταφέρουν να εισβάλουν στη βουλή και να την κάψουν.
Αν είναι και οι προεστοί μας μέσα ακόμη καλύτερα.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ.
Το μαγαζί μου και το σπίτι μου είναι μακρυά από τα επεισόδια και σε ασφαλή (από επεισόδια) περιοχή.
Το βράδυ θα κοιμηθώ ήσυχος.

Πάντως ελπίζω να καταφέρουν να εισβάλουν στη βουλή και να την κάψουν.
Αν είναι και οι προεστοί μας μέσα ακόμη καλύτερα.

:flipout::flipout::flipout:

Εαν συνεχιστουν ολα αυτα,παμε για κατασταση ''εκτατης αναγκης''.
Το παραπανω δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα...

Πάντως ρε γμτ. την ερώτηση μου δεν την απάντησε κανένας απ αυτούς που νοιάζονται για τις "περιουσίες" του κοσμάκη.....

Πάντως ρε γμτ. την ερώτηση μου δεν την απάντησε κανένας απ αυτούς που νοιάζονται για τις "περιουσίες" του κοσμάκη.....

Η υποκρισία είναι γνωστή..
Τι ρωτάς κι εσύ να μάθεις?

Φίλε Beavis ΠΟΙΟΣ υποστήριξε τους χαφιέδες που καταστρέφουν και πότε το είδες εδώ γραμμένο?

Last edited by a moderator:

Θέλω μια ειλικρινή απάντηση.Πιστεύετε πως κάποιος που αναφέρθηκε μόνο στις περιουσίες,δεν ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα??
Και εσείς που δεν υπολογίζετε τόσο τις περιουσίες τι ακριβώς σας νοιάζει?
Δλδ η περίπτωση να τον απασχολούν όλα μαζί είναι αδιανόητη???
Περιμένω διάλογο σε φιλικά πλαίσια....

ρε συ Κωστα κανενα εγκλημα δεν δικαιολογει αλλο εγκλημα.
αν για τον κοσμακη το μαγαζι του ειναι οτι εχει και δεν εχει ειναι εγκλημα να του το στερεις,ειναι το ιδιο απεχθες
ειδικα αν καποιος εχει και παιδια να μεγαλωσει

Θεωρώ υποκριτικό να ασχολούμαι με "περιουσίες" όταν υπάρχει ένας νεκρός 15χρονος.
Θεωρώ υποκριτικό να ασχολούμαι με "περιουσίες" όταν καθημερινά μένουν άνεργοι εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθεί το ελληνικό κράτος.

Ακουω και τον Βερυκιο να μιλαει τωρα για σχεδιο Σαρκοζι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
μα καλα ολοι αυτοι λεγονται δημοσιογραφοι?
τον αστυνομικο που εφαγε μολοτωφ στα μουτρα σημερα φανταζομαι δεν ειναι ειδηση..

Last edited by a moderator:

Και εσείς που δεν υπολογίζετε τόσο τις περιουσίες τι ακριβώς σας νοιάζει?

Μιλώντας απολύτως φιλικά και ειλικρινά, κάνοντας τέτοια ερώτηση δείχνεις ότι τίποτα από όσα συμβαίνουν δεν σε ταρακουνούν, δεν καθορίζουν τη ζωή σου.
Από το Βατοπέδι, τα σκάνδαλα και την ανεργία, μέχρι τα ψέματα και τη βαθιά κοινωνική ανισότητα που διευρύνεται, τη κακή Παιδεία και την έλλειψη στοιχειώδους Κοινωνικής Πολιτικής για τον απλό κόσμο.

Μια χαρά και όλα καλά. Μη τρως τσάμπα την ώρα σου-bye-

Θεωρώ υποκριτικό να ασχολούμαι με "περιουσίες" όταν υπάρχει ένας νεκρός 15χρονος.
Θεωρώ υποκριτικό να ασχολούμαι με "περιουσίες" όταν καθημερινά μένουν άνεργοι εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθεί το ελληνικό κράτος.

υποκριτικο ειναι να το παιζουν ολοι οτι νοιαζονται για τον 15χρονο ενω ολοι τον εκμεταλλευονται για δικους τους λογους

ρε συ Κωστα κανενα εγκλημα δεν δικαιολογει αλλο εγκλημα.
αν για τον κοσμακη το μαγαζι του ειναι οτι εχει και δεν εχει ειναι εγκλημα να του το στερεις,ειναι το ιδιο απεχθες
ειδικα αν καποιος εχει και παιδια να μεγαλωσει

Απολύτως σεβαστό.
Πάνω από όλα όμως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή, στην οποία η κρατική εξουσία εμπράκτως απέδειξε ότι δεν υπολογίζει.

Πάρα πολύ εύκολα θα μπορούσε να ήταν το δικό μας παιδί στη θέση του 15χρονου.

Πρέπει να το πάθουμε για να νοιώσουμε πόσο γραμμένους μας έχουν?

Πρέπει όμως να ασχοληθούμε ΚΑΙ με αυτά.Όταν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στο κέντρο,τότε είναι άξιο λόγου.Όταν καποιοι θα μείνουν άνεργοι επειδη ακριβώς χάθηκαν περιουσίες,είναι άξιο λόγου.Πάντως η προπαγάνδα συνεχίζεται.Πριν απο λίγο το MEGA είχε τίτλο "Καίνε την Αθήνα για τον Αλέξη", ή κάπως έτσι,δεν το θυμάμαι ακριβώς.....

Απολύτως σεβαστό.
Πάνω από όλα όμως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή, στην οποία η κρατική εξουσία εμπράκτως απέδειξε ότι δεν υπολογίζει.

Πάρα πολύ εύκολα θα μπορούσε να ήταν το δικό μας παιδί στη θέση του 15χρονου.

Πρέπει να το πάθουμε για να νοιώσουμε πόσο γραμμένους μας έχουν?

γιαυτο ειπα να χαιρονται και την δημοκρατια τους και τα κομματα τους