Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%2B%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82.jpg

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, δείτε τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, χεράκι-χεράκι:argue:

από το τρωκτικό.

για να είμαι ειλικρινής, δεν κατανοώ το post σου (θες η κούραση, το πήξιμο, η τρέλα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες, το μυαλό μου είναι λίγο ζουμί).

ΔΕν λέω κάτι πολύπλοκο, απλά παίρνοντας αφορμή από το "Κωστάκης-Γιωργάκης" που έγραψες είπα οτι αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα γινόταν με διαφορετική κυβέρνηση οι περισσότεροι θα γράφαμε εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Δεν κρίνουμε το γεγονός αυτό καθεαυατό... αυτό λέω.

λενε οτι τα περιπολικα τα μαζεψανε απο τα αστυνομικα τμηματα..οσα μεινανε και τα παρκαρανε μεσα σε στρατοπεδα για να μην καουν και αυτα!! :flipout::flipout::flipout:

Στέργιο το κατά πόσον μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία καί πόσα χρόνια χρειάζονται δέν το ξέρω.Υγιείς νησίδες υπάρχουν στήν Κοινωνία μας.Η πλήρης απαξίωση δέν βοηθάει.
Ταυτόχρονα και ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει πώς τά αδιέξοδα μεγαλώνουν,ανεξαρτήτως τών προσωπικών πεποιθήσεων του καθενός.
Καί αυτό πού συμβαίνει σήμερα έχει και στοιχεία ενός συσσωρευμένου θυμού πού ξεπερνά την κρατική αυθαιρεσία καί τόν χαμό τού παιδιού.
Δέν είμαι αισιόδοξος,αλλά η κρίση μπορεί να προβληματίσει πολλούς.
Ο Μπάμπης πιό πάνω έγραψε καίρια βάσει τής Κοινής Λογικής,πού είναι απολύτως αναγκαία στίς μέρες μας.
Βεβαια και ο Μπάμπης και εγώ ανήκουμε σε άλλες γενιές καί προσπαθούμε να μιλήσουμε βάσει τού εφικτού και όχι τού ευκταίου...Θά μού πείς τώρα πώς αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να εμφανιστούν ´επαναστατημένοι τιμητές´καί νά μάς κουνήσουν το δάκτυλο.
Εμένα μού είναι αδιάφορο.
Ειλικρινά εύχομαι η δικιά σου η γενιά να τά καταφέρει καλύτερα απο την δική μας.

"Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο και μεθαύριο σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες."

λετε να μας σωσει μια βροχη στο τελος? :guitarist:

Ειλικρινά εύχομαι η δικιά σου η γενιά να τά καταφέρει καλύτερα απο την δική μας.

Γι' αυτό ακριβώς κινδυνολογώ, Σπύρο.

Άμα ακούσεις απόψεις και στάσεις ζωής που ακούω από τη γενιά μου, θα φρίξεις.

Δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα και σε περίεργο δείγμα, μη αντιπροσωπευτικό του συνόλου (μακάρι), τι να πω...

Οι κουκουλοφόροι, οι επαναστάτες γιαλαντζί, είναι κοινοί κλέφτες και λωποδύτες (πολύ επιεικής) χαρακτηρισμός.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν Μπάμπη μου, άλλα δείχνουν.
Οι κουκουλοφόροι είναι "υπάλληλοι" του ελληνικού κράτους, που τους πληρώνουμε εμείς.
Αλλά, ξαναείπα.
Η προπαγάνδα καλά κρατεί. Κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.

ΔΕν λέω κάτι πολύπλοκο, απλά παίρνοντας αφορμή από το "Κωστάκης-Γιωργάκης" που έγραψες είπα οτι αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα γινόταν με διαφορετική κυβέρνηση οι περισσότεροι θα γράφαμε εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Δεν κρίνουμε το γεγονός αυτό καθεαυατό... αυτό λέω.

τώρα το έπιασα ...

εγώ πάντως Μπάμπη μου, τα ίδια θα έγραφα. το συγκεκριμένο γεγονός, ασχέτως κυβερνήσεων, δεν ταιριάζει σε κανένα δημοκρατικό ευνομούμενο κράτος.

και το έχουμε ξαναζήσει και με άλλους κυβερνήτες (εννοώ τη δολοφονία νεολαίου από αστυνομικό).

μια απ'τα ίδια λοιπόν ...

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν Μπάμπη μου, άλλα δείχνουν.
Οι κουκουλοφόροι είναι "υπάλληλοι" του ελληνικού κράτους, που τους πληρώνουμε εμείς.
Αλλά, ξαναείπα.
Η προπαγάνδα καλά κρατεί. Κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.

Ακόμα κι έτσι νάναι, να υπάρχουν κάποιοι εκεί μέσα βαλτοί, γιατί μην μου πείς οτι όλοι οι κουκουλοφόροι είναι μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί, ακόμα κι έτσι νάναι λοιπόν αυτό που είπα δεν αλλάζει.
Λωποδήτες.

τώρα το έπιασα ...

εγώ πάντως Μπάμπη μου, τα ίδια θα έγραφα. το συγκεκριμένο γεγονός, ασχέτως κυβερνήσεων, δεν ταιριάζει σε κανένα δημοκρατικό ευνομούμενο κράτος.

και το έχουμε ξαναζήσει και με άλλους κυβερνήτες (εννοώ τη δολοφονία νεολαίου από αστυνομικό).

μια απ'τα ίδια λοιπόν ...

Κι ανίκανης αστυνομίας επίσης Βαγγέλη... Εγώ τουλάχιστον την οδό Νιόβης δεν την ξεχνάω εύκολα.

Ακόμα κι έτσι νάναι, να υπάρχουν κάποιοι εκεί μέσα βαλτοί, γιατί μην μου πείς οτι όλοι οι κουκουλοφόροι είναι μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί, ακόμα κι έτσι νάναι λοιπόν αυτό που είπα δεν αλλάζει.
Λωποδήτες.

Φυσικά και δεν είναι όλοι.
Τον σκοπό τους όμως τον πετυχαίνουν και πολύ καλά μάλιστα.

Δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια ή που συμφωνούμε και που διαφωνούμε αλλά για μένα κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ο αχρείος αυτός που ήταν εντεταλμένος από το Ελληνικό κράτος και πληρωμένος από τα δικά μας λεφτά να μας προστατεύει είναι ένας κοινός δολοφόνος, κι ο εξωστρακισμός δεν αποτελεί δικαιολογία όσο κι άν μερικοί την ψάχνετε για να δικαιολογήσετε τον "κακομοίρη".
Οι κουκουλοφόροι, οι επαναστάτες γιαλαντζί, είναι κοινοί κλέφτες και λωποδύτες (πολύ επιεικής) χαρακτηρισμός.
Η κρατούντες, δυστυχώς, πολύ "λίγοι"... τουλάχιστον ανεπαρκείς κι επικίνδυνοι.
Η μισή Ελλάδα κάηκε πέρσι... Θυμάστε πώς. Η άλλη μισή καίγεται σήμερα.
Κι αυτοί που είναι ταγμένοι να μας προστατεύουν από "ασύμετρες" από "εμπρηστές" κι από "αλεπούδες" παρακολουθούν λές και έχουν πάθει εγκεφαλικό.
Η αστυνομία είναι έξω από το Πολυτεχνείο, δεν μπορεί να μπει μέσα γιατί φταίει το άσυλο. Όταν όμως οι "λεβέντες" κάνουν ντού και βγαίνουν έξω τι κάνει η αστυνομία;
Απολύτως τίποτε, ή μάλλον υποχωρεί για να τους δώσει χώρο, να τους αφήσει το πεδίο ελυεύθερο.
Γιατι όμως;
Από πότε η Πατησίων και η Μάρνη είναι άσυλο; Δεν μπορούν να τους αποκόψουν και να τους μπαγλαρώσουν όλους στις κλούβες; Ή μήπως αυτό είναι που θέλουν να αποφύγουν; Μήπως στην πραγματικότητα δεν θέλουν να τους συλλάβουν; Γιατί αποκλείεται να είναι τόοοσο ανίκανοι.
Γιατί αν δεν μπορούν να τους συλλάβουν, αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα μαγαζιά, αν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο τέλος πάντων, τί ακριβώς κάνουν εκεί πέρα; Ας πάνε στα σπίτια τους.
Κι εμείς οι υπόλοιποι ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή οι "επαναστάτες" θα βαρεθούν να σπάνε να καίνε και να κλέβουν και θα γυρίσουν κι αυτοί στα σπίτια τους.
Ούτως ή άλλως το ξέρουν οτι όποτε γουστάρουν μπορούν να το ξανακάνουν.

ετσι ακριβως ειναι....-bye-

Κι ανίκανης αστυνομίας επίσης Βαγγέλη... Εγώ τουλάχιστον την οδό Νιόβης δεν την ξεχνάω εύκολα.

πικρό χιούμορ, αλλά, όπως είδες, ούτε η αστυνομία ξεχνά τον τρόπο επίλυσης δύσκολων καταστάσεων: μπαμ και κάτω.

Μην ξεχνάτε ότι το απολογητικό υπόμνημα δεν το έγραψε ο σερίφης κατηγορούμενος αλλά ο υπηρέτης της Θέμιδας (και άλλων μοντέλων) συνήγορός του. Η γλώσσα του είναι χαρακτηριστική καθώς και το περιορισμένο (για δικηγόρο) και συχνά άστοχο λεξιλόγιό του, το οποίο περιφέρει εδώ και καιρό στα κανάλια - αποκλίνουσα συμπεριφορά και τα τοιαύτα. Ότι έλεγε δηλαδή για τους ομοφυλόφιλους παλαιότερα κατά τις προσωπικές του αντιπαραθέσεις που περιέφερε περί την πλατεία και τα κανάλια.
Ο εν λόγω με ανατριχιαστικά κυνικό τρόπο - χαρακτηριστικό του ήθους του -απένειμε και θεϊκές ιδιότητες στη δικαιοσύνη με τις απείρου κάλλους δηλώσεις του, συντηρώντας την ένταση.
Θαυμάστε φραστική περικοκλάδα και αν έχει περισσέψει τίποτα μέσα σας μουδιάστε και παγώστε επιτέλους ως άνθρωποι:
"Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει εαν έπρεπε να χαθεί αυτό το παιδί".
Είδατε πόσο λειασμένο είναι το βλήμα;
Α ρε έρμη δικαιοσύνη που κατάντησες. Να σε κανοναρχάει ο πρώην της Βατίδου. Βέβαια τέτοια που είναι κι αυτή (η Θέμις ντε) δεν τη λυπάμαι.
Ώρες - ώρες σκέφτομαι ότι είναι καιρός να αλλάξω επάγγελμα γιατί σε λίγο θα μας λυντσάρουν στο δρόμο οι πιτσιρικάδες.Από την άλλη θυμάμαι ότι οι ιστορικές προσωπικότητες που θαύμαζα και με καθόρισαν ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία δικηγόροι και κρατιέμαι. Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι να μείνουμε από στήθος...

Ο φωτογράφος του Ελεύθερου Τύπου που αποθανάτισε την ωραία αστυνομία μας όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες πριν από λίγο...απολύθηκε...

Προφανώς η φωτογραφία του δεν εξυπηρετούσε τα σωστά συμφέροντα.

Καλά, ο δε Ε.Τ. έχει κάτι πρωτοσέλιδα αυτές τις μέρες...