AlexTheodin
Supreme Member
Ο Όσκαρ επανέρχεται σιγά σιγά! Die Linke θα γίνουν οι νέοι πράσινοι... χεχε. Διανοούμενος που σου προκαλεί αυθόρμητα σεβασμο.
για να είμαι ειλικρινής, δεν κατανοώ το post σου (θες η κούραση, το πήξιμο, η τρέλα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες, το μυαλό μου είναι λίγο ζουμί).
Ειλικρινά εύχομαι η δικιά σου η γενιά να τά καταφέρει καλύτερα απο την δική μας.
Οι κουκουλοφόροι, οι επαναστάτες γιαλαντζί, είναι κοινοί κλέφτες και λωποδύτες (πολύ επιεικής) χαρακτηρισμός.
ΔΕν λέω κάτι πολύπλοκο, απλά παίρνοντας αφορμή από το "Κωστάκης-Γιωργάκης" που έγραψες είπα οτι αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα γινόταν με διαφορετική κυβέρνηση οι περισσότεροι θα γράφαμε εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Δεν κρίνουμε το γεγονός αυτό καθεαυατό... αυτό λέω.
Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν Μπάμπη μου, άλλα δείχνουν.
Οι κουκουλοφόροι είναι "υπάλληλοι" του ελληνικού κράτους, που τους πληρώνουμε εμείς.
Αλλά, ξαναείπα.
Η προπαγάνδα καλά κρατεί. Κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.
τώρα το έπιασα ...
εγώ πάντως Μπάμπη μου, τα ίδια θα έγραφα. το συγκεκριμένο γεγονός, ασχέτως κυβερνήσεων, δεν ταιριάζει σε κανένα δημοκρατικό ευνομούμενο κράτος.
και το έχουμε ξαναζήσει και με άλλους κυβερνήτες (εννοώ τη δολοφονία νεολαίου από αστυνομικό).
μια απ'τα ίδια λοιπόν ...
Ακόμα κι έτσι νάναι, να υπάρχουν κάποιοι εκεί μέσα βαλτοί, γιατί μην μου πείς οτι όλοι οι κουκουλοφόροι είναι μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί, ακόμα κι έτσι νάναι λοιπόν αυτό που είπα δεν αλλάζει.
Λωποδήτες.
Δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια ή που συμφωνούμε και που διαφωνούμε αλλά για μένα κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ο αχρείος αυτός που ήταν εντεταλμένος από το Ελληνικό κράτος και πληρωμένος από τα δικά μας λεφτά να μας προστατεύει είναι ένας κοινός δολοφόνος, κι ο εξωστρακισμός δεν αποτελεί δικαιολογία όσο κι άν μερικοί την ψάχνετε για να δικαιολογήσετε τον "κακομοίρη".
Οι κουκουλοφόροι, οι επαναστάτες γιαλαντζί, είναι κοινοί κλέφτες και λωποδύτες (πολύ επιεικής) χαρακτηρισμός.
Η κρατούντες, δυστυχώς, πολύ "λίγοι"... τουλάχιστον ανεπαρκείς κι επικίνδυνοι.
Η μισή Ελλάδα κάηκε πέρσι... Θυμάστε πώς. Η άλλη μισή καίγεται σήμερα.
Κι αυτοί που είναι ταγμένοι να μας προστατεύουν από "ασύμετρες" από "εμπρηστές" κι από "αλεπούδες" παρακολουθούν λές και έχουν πάθει εγκεφαλικό.
Η αστυνομία είναι έξω από το Πολυτεχνείο, δεν μπορεί να μπει μέσα γιατί φταίει το άσυλο. Όταν όμως οι "λεβέντες" κάνουν ντού και βγαίνουν έξω τι κάνει η αστυνομία;
Απολύτως τίποτε, ή μάλλον υποχωρεί για να τους δώσει χώρο, να τους αφήσει το πεδίο ελυεύθερο.
Γιατι όμως;
Από πότε η Πατησίων και η Μάρνη είναι άσυλο; Δεν μπορούν να τους αποκόψουν και να τους μπαγλαρώσουν όλους στις κλούβες; Ή μήπως αυτό είναι που θέλουν να αποφύγουν; Μήπως στην πραγματικότητα δεν θέλουν να τους συλλάβουν; Γιατί αποκλείεται να είναι τόοοσο ανίκανοι.
Γιατί αν δεν μπορούν να τους συλλάβουν, αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα μαγαζιά, αν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο τέλος πάντων, τί ακριβώς κάνουν εκεί πέρα; Ας πάνε στα σπίτια τους.
Κι εμείς οι υπόλοιποι ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή οι "επαναστάτες" θα βαρεθούν να σπάνε να καίνε και να κλέβουν και θα γυρίσουν κι αυτοί στα σπίτια τους.
Ούτως ή άλλως το ξέρουν οτι όποτε γουστάρουν μπορούν να το ξανακάνουν.
Κι ανίκανης αστυνομίας επίσης Βαγγέλη... Εγώ τουλάχιστον την οδό Νιόβης δεν την ξεχνάω εύκολα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.