Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Re: Απάντηση: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Γιατί ρέ Κώστα.
Απο πού απαγορεύεται να εκφράσει κάποιος άλλος διαφορετική γνώμη???
Aπό πότε ο δημοκρατικός διάλογος απαγορεύει και την πιό ακραία (σέ πλαίσια)άποψη??
Να θυμίσω ότι σε άλλο θέμα σχετικά με την οικονομική κρίση είχε ζητηθεί απο άλλους νά φιμωθούμε όσοι επικρίναμε το νεοφιλελευθερο μοντέλο.Ουδείς όμως απο τούς υπευθύνους δέχτηκε να γίνει κάτι τέτοιο.

Γιατί όλα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μέ τέτοια επιθετικότητα??
Θα το ξαναγράψω:Η συνεχής επιθετική τακτική θα οδηγεί σε κλειδώματα και δεν θάναι υπεύθυνοι οι διαχειριστές..

Δεν απαγορεύεται Σπύρο, αρκεί να τα αμολάει στους ομοίους του και μόνο. Οι υπόλοιποι δεν φταίνε να τους μολύνεται ο αέρας που αναπνέουν.

Απάντηση: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Δεν είναι δυνατόν να αποκλείεται οιαδήποτε γνώμη επειδή δεν θεωρείται ´σωστή´...
Τότε δεν θα διαφέρουμε καθόλου απο αυτούς πού ´κατηγορούμε´.

Re: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ρε παιδιά, απόψε έγινε κάτι τραγικό εκεί κάτω, και ενώ ακόμα δεν έχουμε τελική εικόνα και σίγουρες πληροφορίες, - ούτε καν σίγουρη την ηλικία του νεκρού - βγήκαν ήδη κάποιοι καλοθελητές πουλώντας εξυπνάδα - να αποδείξουν τι?... οτι κατέχουν το αλάθητο της σωστής κρίσης και εκτίμησης της κατάστασης πριν τους άλλους που μπορεί να μιλήσουν εδώ αργότερα?... Κρίμα...

Ρε παιδιά, απόψε έγινε κάτι τραγικό εκεί κάτω, και ενώ ακόμα δεν έχουμε τελική εικόνα και σίγουρες πληροφορίες, - ούτε καν σίγουρη την ηλικία του νεκρού - βγήκαν ήδη κάποιοι καλοθελητές πουλώντας εξυπνάδα - να αποδείξουν τι?... οτι κατέχουν το αλάθητο της σωστής κρίσης και εκτίμησης της κατάστασης πριν τους άλλους που μπορεί να μιλήσουν εδώ αργότερα?... Κρίμα...

+1 :grandpa:

Re: Απάντηση: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Δεν είναι δυνατόν να αποκλείεται οιαδήποτε γνώμη επειδή δεν θεωρείται ´σωστή´...
Τότε δεν θα διαφέρουμε καθόλου απο αυτούς πού ´κατηγορούμε´.

Στο τέλος θα μας κολλάνε τα πιστόλια στο κρόταφο επειδή κλάσαμε αυτοί που πρέπει να ανεχόμαστε...

Κι επειδή δεν θέλω να την πάθω έτσι από κανέναν ηλίθιο, προπαγανδίζω εναντίον τους....

Απάντηση: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

ΟΛΑ τα σάιτ μιλάνε για 16χρονο.
Ας αλλάξει ο τίτλος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Στο τέλος θα μας κολλάνε τα πιστόλια στο κρόταφο επειδή κλάσαμε αυτοί που πρέπει να ανεχόμαστε...

Κι επειδή δεν θέλω να την πάθω έτσι από κανέναν ηλίθιο, προπαγανδίζω εναντίον τους....

Το κουράσαμε.
Τελευταία απορία:To ζητούμενο είναι να κλειδώνονται τά θέματα βάσει τών δεδομένων κανονισμών ή να γίνεται συζήτηση υπό τήν λελογισμένη ανοχή τών Διαχειριστών??
Η επιθετική στάση ποιό απο τά παραπάνω ευνοεί??
Τόσο απλό είναι.

Αν είναι να κλειδωθεί επειδή εκφράζουμε απέχθεια σε τέτοιου είδους "απόψεις", τότε αυτοί που κλειδώνουν στερούνται δημοκρατικότητας τελικά.

Ειναι προφανής η απάντηση Σπύρο... Νομίζω όλοι μας επιθυμούμε να συζητάμε ήρεμα ακόμα κι όταν διαφωνούμε έντονα. Αν κάποιες φορες δεν τα καταφερνούμε, δεν αλλάζει την αρχική επιθυμία. Το να γνωρίζουμε όμως όλοι οτι συμφωνούμε σε κάτι και να περιφέρουμε την αντίθετη άποψη, όσο ακραία κι αν είναι, σε κοινή θέα προς απαξίωση εγω προσωπικά δεν το καταλαβαίνω... Δηλαδή τι ψάχνουμε; Αντίπαλους για flame;

Απάντηση: Re: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ειναι προφανής η απάντηση Σπύρο... Νομίζω όλοι μας επιθυμούμε να συζητάμε ήρεμα ακόμα κι όταν διαφωνούμε έντονα. Αν κάποιες φορες δεν τα καταφερνούμε, δεν αλλάζει την αρχική επιθυμία. Το να γνωρίζουμε όμως όλοι οτι συμφωνούμε σε κάτι και να περιφέρουμε την αντίθετη άποψη, όσο ακραία κι αν είναι, σε κοινή θέα προς απαξίωση εγω προσωπικά δεν το καταλαβαίνω... Δηλαδή τι ψάχνουμε; Αντίπαλους για flame;

Μά εδώ πρόκειται περί αυτοεκπληρούμενης προφητείας.
Κάνω οτι μπορώ για να κλειδωθεί ένα θέμα και μετά φωνάζω επειδή κλειδώθηκε.

Ουδέποτε έχω διαμαρτυρηθεί για κλείδωμα θέματος Σπύρο.

Αν είναι να κλειδωθεί επειδή εκφράζουμε απέχθεια σε τέτοιου είδους "απόψεις", τότε αυτοί που κλειδώνουν στερούνται δημοκρατικότητας τελικά.

:grandpa: Kάποιος άλλος έχει κάνει login με το λογαριασμό του Κώστα και γράφουν και οι δύο μαζί... :flipout:

Παίδες, ας μην καταντήσουμε το θέμα σαν το γνωστό ανέκδοτο...
"Αει στο διάολο και εσύ και ο γρίλος σου!"...
Έλεος...

Απάντηση: Re: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα αστυνομικού

:grandpa: Kάποιος άλλος έχει κάνει login με το λογαριασμό του Κώστα και γράφουν και οι δύο μαζί... :flipout:

Παίδες, ας μην καταντήσουμε το θέμα σαν το γνωστό ανέκδοτο...
"Αει στο διάολο και εσύ και ο γρίλος σου!"...
Έλεος...

:flipout::flipout: