Αναρωτιεμαι(συγνωμη που ειναι λιγο ασχετο στην ροη της συζητησης σας)μεγαλωνω ενα αγορακι το οποιο καποια στιγμη θα φτασει στην εφηβεια.Πως ειναι δυνατον να το αφησω στα 15 να διασκεδαζει με ατομα τετοιας ....καταστασης να πω?Στα 15 το μονο που θυμαμαι οτι εκανα ηταν σχολειο,φροντηστηριο,μπασκετ.Ο πατερας μου με ειχε παρακολουθησει μερικες φορες για να δει τι κανω οταν φευγω απο το σπιτι(μου το ειπε πολυ αργοτερα).Τοτε μου φανηκε λιγο γελιο,παρατραβηγμενο.Τωρα σκεφτομαι οτι αν αγαπας και θελεις να μειωσεις τις πιθανοτητες να συμβει κατι κακο στο παιδι σου πρεπει και να γελιοποιηθεις αλλα και να γινεις υπερβολικος(οχι καταπιεση).
Ζητω συγνωμη απο τους γονεις του αλλα εχουν ενα μεριδιο ευθηνης,μικρο ή μεγαλο δεν εχει σημασια.1000-2000 οικογενειες αυτη την στιγμη εχουν τα παιδια τους στην Αθηνα και Θεσ/νικη σπανε,καινε επιτιθονται στους αστυνομικους.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ?
Οσο για την ενδοξη Ελληνικη αστυνομια να κοιταξει να κανει καλυτερη ψυχιατρικη αξιολογηση στους μελλοντικους υπαλληλους της αλλα και αισθανονται αδικημενοι να παραιτηθουν γιατι οι πραξεις τους οπως βλεπουμε εχουν τραγικα αποτελεσματα.
Τελος οι πολιτικοι μας καλο ειναι να κοιταξουν στο καθρεπτη και να φτυσουν για να το ευχαριστηθουν. Τετοια σαπιλα οπου και να κοιταξουν τριγυρω δεν θα βρουν.