Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν αναφέρομαι στούς συμφορουμίτες.
Μιλάω γενικότερα.
Οσο γιά τίς ασφαλιστικές εταιρείες μου κάνει εντύπωση...
Υποθέτω πώς τά ασφάλιστρα θα είναι υψηλότατα.
Γιατί και εγώ τυγχάνει να γνωρίζω πώς ασφαλίζουν μέ υψηλοτατα ασφάλιστρα γιά ζητήματα Υγείας ανθρώπους ηλικιας άνω τών 45 ετών η και δεν τούς ασφαλιζουν καθόλου εάν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια παθήσεως.
Επομένως κανεναν δεν συμφέρει να πληρώνει τά μαλλιά της κεφαλής του για ένα κατάστημα σε ´επικινδυνη περιοχή´.

Δε γνωρίζω να υπάρχει ασφαλιστική εταιρεία που να ασφαλίζει μαγαζιά στην περιοχή των Εξαρχείων - με ασφάλιστρα που να μπορούν να πληρωθούν - για περίπτωση καταστροφής από τρομοκρατική ενέργεια ή διαδήλωση.

Εγώ είχα γραφείο στα σύνορα Εξαρχείων - Κολωνακίου και στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο υπήρχε σαφής εξαίρεση για τέτοιου είδους καταστροφές.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απαγορευεται να ενδιαφέρομαι για το κατάστημα πού έχω??
Απο πού προκύπτει αυτό??
Kαι ξαναψαξε αυτό που έγραψες περί ασφαλίσεως τών περιουσιών στίς ´επικίνδυνες περιοχές´.
Θεωρείς ηλίθιες τίς ασφαλιστικές εταιρείες??

Έχει νομίζω νομολογηθεί ότι για τις φθορές που προκαλούνται παρουσία των αρχών και λόγω της μη επέμβασής τους (για φθορές από οπαδούς είναι η απόφαση, αλλά γιατί να μην ισχύει και εν προκειμένω), ευθύνεται το Δημόσιο. Εν ολίγοις, οι ασφαλιστικές που θα αποζημιώσουν αρχικώς, θα αναζητήσουν, και με το νόμο μάλιστα και όχι με "πιέσεις", τα όσα κληθούν να δώσουν.
Άρα τα σπασμένα ενδέχεται να τα φεσωθούμε όλοι.

Δλδ. όσοι εδώ μέσα λένε για τις "περιουσίες" έχουν μαγαζί:flipout::flipout::flipout:
Δεν χρειάζεται να ψάξω Σπύρε μου, τυχαίνει να κάνω και αυτή τη δουλειά.
Οπότε το ερώτημα σου, αν είναι ηλίθιες οι ασφαλιστικές, απαντήθηκε.

Τώρα βρε Δημήτρη κι η γυναίκα μου διευθύντρια ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη ήταν , μέχρι το καλοκαίρι και γελάει όταν ακούει ότι υπάρχουν ασφαλιστικές που καλύπτουν τέτοιους κινδύνους σε τέτοιες περιοχές . -bye-

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Οι ασφαλιστικές εταιρείες απ'όσο ξέρω, δεν ασφαλίζουν καταστήματα στη Στουρνάρη και σε άλλες επικίνδυνες ζώνες.
Να το ψάξεις καλύτερα και μετά ξαναμιλάμε.

Ρε παιδιά, εσείς που είστε Αθηναίοι για εξηγήστε μου κάτι: στο Κολωνάκι τα έχουν σπάσει ποτέ οι αντεξουσιαστές;

Ρε παιδιά, εσείς που είστε Αθηναίοι για εξηγήστε μου κάτι: στο Κολωνάκι τα έχουν σπάσει ποτέ οι αντεξουσιαστές;

Στην Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, στη Βουκουρεστίου και στη Σκουφά, γνωρίζω πως σίγουρα ναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Έχει νομίζω νομολογηθεί ότι για τις φθορές που προκαλούνται παρουσία των αρχών και λόγω της μη επέμβασής τους (για φθορές από οπαδούς είναι η απόφαση, αλλά γιατί να μην ισχύει και εν προκειμένω), ευθύνεται το Δημόσιο. Εν ολίγοις, οι ασφαλιστικές που θα αποζημιώσουν αρχικώς, θα αναζητήσουν, και με το νόμο μάλιστα και όχι με "πιέσεις", τα όσα κληθούν να δώσουν.
Άρα τα σπασμένα ενδέχεται να τα φεσωθούμε όλοι.

Τάσο , ναι μεν οι ασφαλιστικές εταιρίες θα μπορούσαν να υποκατασταθούν στα δικαιώματα και στις αξιώσεις του ζημιωθέντος κατά του ζημιώσαντος κλπ , αλλά αυτή η δυνατότητα που όντως προβλέπεται στον νόμο , δεν νομίζω ότι αποτελεί κίνητρο για την ανάληψη τέτοιων κινδύνων και είναι εκτός της ασφαλιστικής λογικής

Κάποτε είχε σκάσει μιά ´μπομπίτσα´απόσο θυμάμαι και άλλη μια φορά κάποιος είχε πυροβολήσει έξω απο το σπίτι τού πρώην Πρωθυπουργού Κ.Σημίτη,αλλά ο άνθρωπος ήταν αποδεδειγμένα εξαρτημένος.
Αυτά.Δηλαδή Οχι.

Mά στόχος δεν είναι η Αρχουσα Τάξη...

Τώρα βρε Δημήτρη κι η γυναίκα μου διευθύντρια ασφαλιστικής στη Θεσσαλονίκη ήταν , μέχρι το καλοκαίρι και γελάει όταν ακούει ότι υπάρχουν ασφαλιστικές που καλύπτουν τέτοιους κινδύνους σε τέτοιες περιοχές . -bye-

Δεν θέλω να πω περισσότερα (μπορεί και να διαβάζουν πελάτες), ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Απλά, όσο γελάει η γυναίκα σου, γελάω κι εγώ με επιχειρηματίες που έχουν μαγαζιά εκεί (και δεν μιλώ για μικρομάγαζα, αλλά για Πλαίσιο κλπ), τους τα σπάνε συνέχεια και συνεχίζουν και επενδύουν εκεί.

Να το ψάξεις και εσύ όπως και εγώ!-bye-

Α! και η γυναίκα σου!:grinning-smiley-043

Μια και ο κ. Βλασίδης δημοσιοποίησε το κείμενο που έστειλε και σε εμένα , και ξεκαθάρισε και τήν ιδιότητα υπό την οποία παρακολουθούσε τιςσυνελεύσεις , θα ήθελα να ρωτήσω και από εδώ πλέον , δημόσια , πού γίνονται αυτές οι συνελεύσεις , ποιοί συμμετέχουν και πως είναι δυνατόν ακόμα και κάποιος , σαν τον κ Βλασίδη που παρακολουθεί από επαγγελματική διαστροφή , να μην καταγγέλει ευθέως την σωρεία εγκληματικών πράξεων που οργανώνονται εκεί .

Διότι οι εγκληματίες που επιθυμούν την ριζοσπαστικοποίηση της δράσης και εύχονται να υπάρξει νεκρός για να ευωδοθούν οι σκοποί τους , προφανώς κινούνται από πολιτικά ελατήρια και επιθυμούν την ανατροπή του σημερινού πολιτικού σκηνικού .

Μήπως τελικά φοβούνται οι συμμετέχοντες και μη συμφωνούντες ότι , εάν μαθευτούν όλα αυτά , θα υπερψηφιστεί εκ νέου , η υπάρχουσα κυβέρνηση ; Τι άλλο ;

1. Σε αμφιθέατρα και αίθουσες που δεν χρησιμοποιούνται για διδασκαλία εκείνητην ώρα.
2. Υπάρχουν ανοιχτές και κλειστές συγκεντρώσεις. Φυσικά στις δεύτερες δεν έχω πρόσβαση, ούτε και θα επιθυμούσα να τις παρακολουθήσω.
3. Για τον πολιτικό λόγο, σηκώνει πολύ συζήτηση. Όποιος ακούσει για πρώτη, δεύτερη φορά όσα συζητούνται και την έξαψη που τους χαρακτηρίζει, θα τρομάξει. Τις επόμενες φορές θα καλμάρει. Άλλωστε όταν έχουμε μια φανερή διγλωσσία από τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, πώς είναι δυνατόν να απαιτεί κανείς 100% ευθύτητα από τις περιθωριακές ομάδες; Όμως δεν ξέρεις πότε πραγματικά εννοούν αυτά που συζητούν....
4. Δεν γίνονται εγκληματικές πράξεις, τις οποίες παρακολουθώ. Πολιτικές συζητήσεις γίνονται, ίσως ακραίες.
5. Ακόμη κι αν ενημερώσω τις όποιες αρχές, δεν είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρονται. Άλλωστε ακόμη κι αυτές οι ομάδες, έχουν δικαίωμα ελεύθερης πολιτικής έκφρασης. Όπως και οι ακροδεξιές ομάδες. Άλλο θέμα, αν προχωρήσουν στην εφαρμογή των πιστεύω τους, εκμεταλλευομένοι το δημοκρατικό καθεστώς για να επιβάλλουν κάτι άλλο. Όμως από τη στιγμή, που υπάρχει κόμμα στην ελληνική βουλή, που μετέχει κανονικά στις εκλογές και το οποίο επαγγέλλεται τη δικτατορία του προλεταριάτου και μάλιστα καταδικάζει και τον αστικο εκδημοκρατισμό και το στάδιο του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού, πώς μπορούμε να τους φιμώσουμε;

Πώς να αισθάνεται; Χάλια θα είναι ο ανθρωπος..ενα σκέτο ράκος.
Αλλά θα βγουν μερικοί να πουν το αντίθετο σε λίγο....περίμενε

:flipout::flipout::flipout:

Tον Μπρους Γουίλις βλέπουν μερικοί μπροστά τους...

Το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Σόλωνος, Κολωνάκι δεν θεωρείται? Φέτος δεν το έκαψαν αυτό?

E,μπάαα.Toπογραφικά ίσως.
Εκεί αλλάζουμε Territory.

Προσωπικά αναφέρομαι για τήν περιοχή απο το Καφέ Φίλιον έως το Ντα Κάπο στην Πλατεία.
Εκεί μαζευεται η ´ντόπια διανόηση´και οι λοιπές δυνάμεις...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Τάσο , ναι μεν οι ασφαλιστικές εταιρίες θα μπορούσαν να υποκατασταθούν στα δικαιώματα και στις αξιώσεις του ζημιωθέντος κατά του ζημιώσαντος κλπ , αλλά αυτή η δυνατότητα που όντως προβλέπεται στον νόμο , δεν νομίζω ότι αποτελεί κίνητρο για την ανάληψη τέτοιων κινδύνων και είναι εκτός της ασφαλιστικής λογικής

Σίγουρα όχι, αλλά έστω και ότι δεν υπάρχουν στο παιχνίδι οι ασφαλιστικές (που γιατί να μην υπάρχουν για τα καταστήματα στην Ερμού), σημαντικό παραμένει ότι το Δημόσιο υποχρεούται σε αποζημίωση. Νομικώς δεν το βλέπω να γλυτώνουν... ούτε ανωτέρω βία μπορεί να επικαλεστεί, εφόσον χάσει το κράτος τον έλεγχο σε περιοχή της επικράτειας, είναι γνωστό τι οφείλει να κάνει, συνταγματικώς.

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Mά στόχος δεν είναι η Αρχουσα Τάξη...

Μήπως υπάρχει στόχος;

Πριν από 20 χρόνια που ήμουν φοιτητής και "γνωστοί γνωστών" είχαν περιστασιακά μπλεχτεί με το χώρο των αναρχικών, το έκαναν ... επειδή βαριόντουσαν!