Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εκεί γύρω! Σοβαρά μιλώ, μου τα 'λεγε με πόνο καταστηματάρχης της περιοχής.

Και καλά οι γνωστοί ´προοδευτικοί´πού έπιναν τον καφέ τους διαβάζοντας Financial Timeς xeirokrotousan??:flipout::flipout:

Κάποτε είχε σκάσει μιά ´μπομπίτσα´απόσο θυμάμαι και άλλη μια φορά κάποιος είχε πυροβολήσει έξω απο το σπίτι τού πρώην Πρωθυπουργού Κ.Σημίτη,αλλά ο άνθρωπος ήταν αποδεδειγμένα εξαρτημένος.
Αυτά.Δηλαδή Οχι.

Mά στόχος δεν είναι η Αρχουσα Τάξη...

Σπύρο κάνεις λάθος...έτυχε να ήμουν και μπροστά σε ένα τέτοιο σκηνικό πέρυσι γιατί έπινα το καφεδάκι μου ψηλά στην Σκουφά. 50 άτομα με μαντήλια να ανεβαίνουν και να σπάνε όποιο ακριβό αυτοκίνητο έβρισκαν φώναζαν και μερικά συνθήματα έφτασαν στην πλατεία Κολωνακίου και γύρισαν πίσω...Σαράντα λεπτά δουλειά. Και από όσο γνωρίζω αυτό έχει επαναληφθεί το λιγότερο 2-3 φορές.
Όμως το να σπάσουν 20 αυτοκίνητα χωρίς να πειραχτεί κάποιος δεν αποτελεί θέμα άξιο δημοσιοποίησης, οπότε δεν μαθαίνονται αυτά..

Δημήτρη Ν. περιμένω μια απάντηση πε´ρι ασφαλιστικής και επιχειρηματικής λογικής.
Τα υπόλοιπα γελάκια και ειρωνείες απ τον jim... τα αφήνω να πέσουν κάτω.

Δεν θέλω να πω περισσότερα (μπορεί και να διαβάζουν πελάτες), ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Απλά, όσο γελάει η γυναίκα σου, γελάω κι εγώ με επιχειρηματίες που έχουν μαγαζιά εκεί (και δεν μιλώ για μικρομάγαζα, αλλά για Πλαίσιο κλπ), τους τα σπάνε συνέχεια και συνεχίζουν και επενδύουν εκεί.

να διευκρινίσω , για να μην υπάρχουν παρανοήσεις , ότι η γυναίκα μου ήταν διευθύντρια σε μία από τις 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές και μέλος της επιτροπής της Ε.Α.Ε.Ε. . Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλες ασφαλιστικές που όταν έρθει η ώρα να καταβάλουν το ασφάλισμα , ακόμα τις ψάχνεις . -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

...εφόσον χάσει το κράτος τον έλεγχο σε περιοχή της επικράτειας, είναι γνωστό τι οφείλει να κάνει, συνταγματικώς.

Αυτή είναι η ευκαιρία ανάληψης πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση και μεταστροφής του κλίματος υπέρ της, αφού άφησαν και κάηκαν περιοχές και περιουσίες σε διάφορες πόλεις, να κάνουν επίδειξη ισχύος και αποφασιστικότητας, σε στυλ Σαρκοζί.

Δεν επιχαίρω καθόλου για ένα τέτοιο σενάριο 'να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι'. Το πολιτικό μήνυμα που θα δώσει κάτι τέτοιο αποτελεί θερμοφόρα για επωάσεις διαφόρων 'αυγών των φιδιών'. Μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία οφείλει να προλαμβάνει και όχι να καταφθάνει ως 'εκδικητής - τιμωρός'.

Last edited:

Και καλά οι γνωστοί ´προοδευτικοί´πού έπιναν τον καφέ τους διαβάζοντας Financial Timeς xeirokrotousan??:flipout::flipout:

Να σου πω την αλήθεια και εμείς τότε βγήκαμε, είδαμε τι κάνανε και συνεχίσαμε μετά σαν να μην έγινε τίποτα...Αν κάποιος έχει 150.000 ευρώ να αγοράσει αυτοκίνητο θα έχει κάνει και μεικτή με κάλυψη για τρομοκρατικές ενέργειες και αφού δεν ενοχλούσαν κόσμο δεν μας απασχόλησε παραπάνω...

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Όμως από τη στιγμή, που υπάρχει κόμμα στην ελληνική βουλή, που μετέχει κανονικά στις εκλογές και το οποίο επαγγέλλεται τη δικτατορία του προλεταριάτου και μάλιστα καταδικάζει και τον αστικο εκδημοκρατισμό και το στάδιο του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού, πώς μπορούμε να τους φιμώσουμε;

Και να υπάρχει, πάντως οι βουλευτές του έχουν υποσχεθεί πίστη στην Πατρίδα, το δημοκρατικό πολίτευμα, το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτος, όπως προβλέπεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αυτή είναι η ευκαιρία ανάληψης πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση και μεταστροφής του κλίματος υπέρ της, αφού άφησαν και κάηκαν περιοχές και περιουσίες σε διάφορες πόλεις, να κάνουν επίδειξη ισχύος και αποφασιστικότητας, σε στυλ Σαρκοζί.

Το ότι η Αστυνομία έχει εντολές να παρακολουθεί τα γεγονότα δεν σημαίνει ότι χάθηκε ο έλεγχος των Αθηνών, απλώς το είπα ως προς τη θεμελίωση ευθύνης του Δημοσίου από την απραξία των οργάνων του.

Ρε παιδιά, εσείς που είστε Αθηναίοι για εξηγήστε μου κάτι: στο Κολωνάκι τα έχουν σπάσει ποτέ οι αντεξουσιαστές;

Oχι, το Πολυτεχνείο είναι μακριά από κει οπότε δεν υπάρχει ασυλο για τζάμπα μαγκιές.

Σπύρο κάνεις λάθος...έτυχε να ήμουν και μπροστά σε ένα τέτοιο σκηνικό πέρυσι γιατί έπινα το καφεδάκι μου ψηλά στην Σκουφά. 50 άτομα με μαντήλια να ανεβαίνουν και να σπάνε όποιο ακριβό αυτοκίνητο έβρισκαν φώναζαν και μερικά συνθήματα έφτασαν στην πλατεία Κολωνακίου και γύρισαν πίσω...Σαράντα λεπτά δουλειά. Και από όσο γνωρίζω αυτό έχει επαναληφθεί το λιγότερο 2-3 φορές.
Όμως το να σπάσουν 20 αυτοκίνητα χωρίς να πειραχτεί κάποιος δεν αποτελεί θέμα άξιο δημοσιοποίησης, οπότε δεν μαθαίνονται αυτά..

Γιώργο οντως δεν το γνώριζα.
Αναφέρθηκα σέ δύο πιό γνωστά γεγονότα πού δεν αφορούν κατά την γνώμη μου τέτοιες ομάδες.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Τα υπόλοιπα γελάκια και ειρωνείες απ τον jim... τα αφήνω να πέσουν κάτω.

Γέλιο ναι, ειρωνία ποτέ.

Anyway επειδή δεν το πήγαινα εκεί που το πήγες, μια συγνώμη από εμένα!-bye-.

Στο θέμα μας τώρα.
Αυτόφορο ισχυει για αυτές τις περιπτώσεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνο

Το ότι η Αστυνομία έχει εντολές να παρακολουθεί τα γεγονότα δεν σημαίνει ότι χάθηκε ο έλεγχος των Αθηνών, απλώς το είπα ως προς τη θεμελίωση ευθύνης του Δημοσίου από την απραξία των οργάνων του.

Όλης της Αθήνας όχι, μόνο σε κάποιες 'νησίδες'.

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους σε αυτή τη δύσκολη μέρα-και νύχτα- για την Ελλάδα....και όχι μόνο...

αν επιχειρήσουμε να συνοψίσουμε λίγο έχουμε :

- Όλη την παγκόσμια κοινότητα εν μέσω μίας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που ξεκίνησε από τις αμερικάνικες κτηματαγορές, τα δανειοληπτικά ιδρύματα, τις τράπεζες, τις ασφαλιστικές εταιρίες και παρέσυρε και την ευρωπαική οικονομία σε μία κατρακύλα που ξεπερνά και το Κραχ του 30.

- Την ελληνική οικονομία σε οριακό σημείο, με τους δημοσίους υπαλήλους και συνταξιούχους χωρίς ασφάλιση υγείας ουσιαστικά (αφού δεν χορηγούνται πλέον φάρμακα κτλ), κρίση στον εμπορικό τομέα αφού δεν υπάρχει ρευστό για κίνηση στην αγορά άρα και καμμία ανάγκη για παραγωγή άρα και κίνδυνος για όλες τις επιχειρήσεις ειδικά τις μικρομεσαίες.

- Την ελληνική κυβέρνηση (δεν θα πάρω καμμία πολιτική θέση το ξεκαθαρίζω) να αρνείται την ονομασία των Σκοπίων και να προβάλλει συνεχώς βέτο, με τον τρόπο αυτό εξοργίζοντας τα συμφέροντα της άλλης ηπείρου του Ατλαντικού.

- Την συσπείρωση ομάδων με σκοπό την διαταραχή της ισορροπίας, της όποιας τελοσπάντων έχει απομείνει, και την καταστροφή περιουσιών ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα, που η αγορά ήλπιζε να ανακάμψει λίγο με την Χριστουγεννιάτικη κίνηση.

- Το πλήγμα στη συνείδηση του πολίτη, με τα αχαρακτήριστα αυτά περιστατικά, που αν κοιταχτούν με (δυστυχώς) αντικειμενικό μάτι δείχνουν όχι πράξεις εν βρασμώ ψυχής αλλά ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο για αποσυντονισμό και διάλυση της κοινωνικής τάξης.

- Μία πράξη βίας, ακατανόητης στα πλαίσια τα οποία έγινε (ο θάνατος ενός παιδιού), που σκοπό είχε την συνεχεια των γεγονότων. Δεν είναι δυνατόν άλλωστε όλα αυτά τα συγχρονισμένα γεγονότα, σε όλη την επικράτεια να ήταν τυχαια. Δεν ήταν τυχαία.

- Μία έλλειψη παρουσίας του Κράτους, με την σκέψη της ύφεσης των γεγονότων εκ των έσω για να μην υπάρξουν και άλλοι θάνατοι.

- Μία άμεση ενορχηστρωμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία και ξεκίνησε φιλειρηνικά αλλα παρήχε την κάλυψη σε πολλούς 'γνωστούς-αγνώστους' να προβούν σε περαιτέρω καταστροφές και βιαιότητες.

Και σας ρωτώ......ποιός από μας είναι τόσο αφελής ώστε να πιστέψει ότι όλα αυτά τα γεγονότα δεν συνδέονται μεταξύ τους? Είναι δυνατόν όλα αυτά τα συμβάντα να προκύπτουν από τον τραγικό αυτό θάνατο?

Προφανώς και όχι. Ακόμα και αν ο ειδικός φρουρός ήταν τόσο 'κακός' στη φύση του αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το σύνολο των Φρουρών της Πολιτείας.

Οι συντονισμένες αυτές ενέργειες έχουν σκοπό πολύ χειρότερα σενάρια από αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και αυτά που θα ακολουθήσουν και προσωπικά φοβάμαι......για την Ελλάδα και για όλους μας και για αυτά τα οποία αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν αντιμετωπίσει θα βρεθούμε σε μία άναρχη και κατεστραμμένη οικονομικά και πολιτικοκοινωνικά Πολιτεία.

Είναι καιρός για δράση και γενναιότητα. Ποιός είναι αυτός που θα σταθεί αντιμέτωπός (και με το ποιός δεν εννοώ απαραίτητα ένα πρόσωπο μόνο) με τα συμφέροντα που θέλουν την Ελλάδα αποσταθεροποιημένη , λεηλατημένη και όχι αυτεξούσια?

Δεν είναι οι κουκουλοφόροι το πρόβλημά μας, είναι αυτοί που κινούν τα νήματα πίσω από αυτούς και τους προμηθεύουν με όλα τα απαραίτητα για τις ενέργειές τους, καθως και με τα σχέδια για τις πράξεις τους.

Δεν έχω ζήσει το Πολυτεχνείο αλλά το έχω 'ζήσει' μέσα από τις περιγραφές της μητέρας μου, που ήταν καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο, και τα ιστορικά γραπτά που τόσο έχουν αναλύσει και περιγράψει το πολιτικό παρασκήνιο.

Πως μπορεί να αποκλιμακωθεί αυτή η κατάσταση, η παγκόσμια οικονομική, η εσωτερική οικονομική, η παγκόσμια ηθική και πνευματική, η εγχώρια, η κρίση της ανθρωπιάς μας....πως?

Δεν ξέρω......και με πιάνει απόγνωση.

Και είναι Χριστούγεννα, η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, όπως και πολλών άλλων πιστεύω, που ελπίζουν να γιορτάσουν λίγο σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα. Μόνο πληγές θα έχουμε αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσουμε.

Κουράγιο σε όλους.

Last edited:
Πάντως χτες που γύρισα κατά τις 04.00 με τα πόδια απ του Ψυρρή,εισέπνευσα τα χημικά της ζωής μου.Στα συν και ο καπνός απ τα καμμένα,το κοκτέϊλ ήταν αρκετά..δυνατρό.

Φτάνοντας στο σπίτι μου (Ακαδημίας,μεταξύ Ομήρου και Αμερικής) χάζεψα για λίγο το φλεγόμενο τοπίο μετά την Σίνα και ανέβηκα στοι διαμέρισμα γιατί θα ξερνούσα.

Τώρα με "τρώει" να βγω να δώ τί παίζει με τους "σπάστες" αλλά..

Βαριέμαι να γυρίζω πάλι με τα πόδια και με τα μούτρα καμμένα.
Τα καλά και τα κακά του να μένεις Κέντρο..

Εκλεισα την τηλεόραση γιατί δεν άντεχα άλλο τον καννιβαλίσμό τους.ΟΛΩΝ !!
Μέχρι και " πέστε μας για τον μικρό Αλέξη " επιστρατεύτηκε ως τσιτάτο απ τον κ Σρόιτερ (το πρωτοπαλλήκαρο του Θέμου).
Αηδίασα.
Ενα παιδί σκοτώθηκε από έναν νταή "πόλισμαν".
Πρέπει να ξεσκίσουν και το φέρετρό του ?

Σόρρυ για το "ενημερωτικό" αλλά με έχει φάει η μοναξιά..:grandpa:

Σε λίγα χρόνια ο δολοφόνος θα είναι έξω και στο μεταξύ,πολύ πιθανόν να έχουμε επαναλάβει και πάλι τα ίδια και τα ίδια,σε ανάλογο γεγονός,που θα έχει μεσολαβήσει.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες και δεν νομίζω,ότι θα συμβεί και στο άμεσα ορατό μέλλον.Η ίδια απαράδεκτη νοοτροπία κι ανικανότητα θα χαρακτηρίζει την αστυνομία κι η Πατησίων θάχει καεί καμιά 100αριά φορές ακόμα απο τους θερμόαιμους πιτσιρικάδες,που παρακινούνται απο σκοτεινά κέντρα.Η πλατεία Εξαρχείων,θα παραμένει ακόμα το μεγαλύτερο κέντρο-άβατο,διακίνησης κοκαϊνης-ηρωϊνης.

Περισσότερο,απο την όλη κατάσταση,εκνευρίζομαι με μάς τους ίδιους.Για την απραξία και την αδυναμία μας να αλλάξουμε οτιδήποτε,σ' αυτήν την ρημαγμένη και διαλυμένη χώρα.