Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 10,685
Δημήτρη Ν. περιμένω μια απάντηση πε´ρι ασφαλιστικής και επιχειρηματικής λογικής.
Τα υπόλοιπα γελάκια και ειρωνείες απ τον jim... τα αφήνω να πέσουν κάτω.
Τατιάνα, welcome.
έστω και σε δυσάρεστες καταστάσεις..
Και ο Μελίστας αν θυμάμαι καλά τελικά αθωώθηκε κάπου αρχές δεκαετίας του ´90
"ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑΣ ΣΑΣ"
Δεν το υιοθετώ, το παραθέτω
Δεν απαγορεύεται Σπύρο, αρκεί να τα αμολάει στους ομοίους του και μόνο. Οι υπόλοιποι δεν φταίνε να τους μολύνεται ο αέρας που αναπνέουν.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα πολιτικής άποψης φίλε Δημήτρη. Προσωπικά έχω πρόβλημα με τόσο οπλισμό σε κοινή θέα. Με προδιαθέτει αρνητικά. Θεωρώ ότι δημιουργεί μια πολεμική ατμόσφαιρα χωρίς λόγο. Δηλαδή η ύπαρξη όπλων σε κοινή θέα θα αποτρέψει τα μπάχαλα; Το αντίθετο έχω δει να γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια που βλέπω αυτή την ιστορία. Εκεί που φοβόμασταν μόνο τις κατσαρίδες στα εξάρχεια, τώρα φοβόμαστε μήπως ο αστυνομικός δεν έχει ασφαλίσει σωστά τη σκανδάλη του, η μήπως το όπλο του δώσει πάτημα για μπάχαλα από τους αντιεξουσιαστές. Οι οποίοι -να σημειωθεί παρακαλώ- τα τελευταία 10 χρόνια έχουν αρχίσει τα γερά μπάχαλα και το νταβατζιλίκι στην περιοχή. Πριν υπήρχαν σαφώς καλύτερες ισορροπίες και την περιοχή τη θυμόμασταν κάθε 17 Νοεμβρίου.
Τατιάνα με συγχωρείς αλλα όπως διάβασα το ποστ σου δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τί θες να πείς ακριβώς. Και επειδή είναι σοβαρό θα ήθελα μια διευκρίνηση.
Υπονοείς οτι η δολοφονία του νεαρού ήταν μια προβοκάτσια? Και οτι τα επεισόδια που ξεσπάσαν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη μετά απο το γεγονός ήταν προσχεδιασμένα απο συμφέροντα που έχουν σκοπό χρησιμοποιώντας την παραπάνω εξέλιξη να αποσταθεροποιήσουν την πολιτεία και να πλήξουν άμεσα την κοινωνία. Συμφέροντα που σχετίζονται με Αμερικανικούς κύκλους και εμπλεκεται και ο Σύριζα με άλοθι τα 10.000 άτομα στην σημερινή πορεία?
Ελπίζω να κάνω λάθος και η κούραση της ημέρας σε συνδιασμό με την αναστάτωση που μου προκάλεσε η εκτέλεση του νεαρού να με αποπροσανατολίσαν απο αυτό που ήθελες να πείς.
Που να είχες και καμμιά εξουσία δηλαδή αγαπητέ. Αλλοίμονό του όποιου κατά τη γνώμη σου "μολύνει τον αέρα που αναπνέεις". Οι όροι "ιερά εξέταση" (τους έκαιγαν γιατί είχαν βλάσφημες απόψεις που επέσυραν τη συλλογική θεία τιμωρία) και "καραφασίστας" σου λένε κάτι??
Πες μας που αναπνέεις, μην τυχόν και περάσουμε και μας βρει κανένα κακό, σε περίπτωση που σε κάποιο - ιερό για σένα- θέμα έχουμε βλάσφημη γνώμη.
Ο μεσαίωνας είναι ακόμα εδώ, ο διαφωτισμός έχει καθυστερήσει κάτι αιώνες για μερικούς από μας.
Περαστικά.
Με μία λέξη όχι δεν εννοώ αυτό αν θες ξαναδιάβασε το ποστ μου, αντίθετα αυτό που λέω είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα και τα θύματα πολύ περισσότερα από αυτό το παιδί......
Αρχίσαμε τις αγάπες....
Μάλλον για κλείδωμα το βλέπω και αυτό, κρίμα.
Εγώ χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν... αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που βλέπουν από μακριά τις καμμένες βιτρίνες και τα αυτοκίνητα ως επανάσταση και ιδέα, αν θα δέχονταν αύριο το πρωί να δώσουν έστω και 10 ευρω ο καθένας για να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που πλήγησαν απ'αυτά. Και μη βάζουμε τις ασφαλιστικές εταιρίες στο παιχνίδι, δεν είναι πάντα τόσο αυτονόητα τα πράγματα. Στο κάτω κάτω ακόμα και ασφαλισμένο να είναι ένα κατάστημα, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ο μαγαζάτορς σε περίοδο αιχμής χριστουγεννιάτικα να κλείνει το κατάστημα του για ένα μηνα και να κάνει ανακανίσεις επειδή κάποιοι λαλάκες βρήκαν την ευκαιρία να πατήσουν πάνω στο πτώμα ενός άτυχου παιδιού και κυκλοφορούν ελεύθεροι καταστρέφοντας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.