Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Χαίρομαι και με συγχωρείς που το παρερμήνευσα. Απλά κατα καιρούς (τέτοιους) ακούγονται πολλά ακραία πράγματα απο διάφορους και το μυαλό που πήγε εκει. Λάθος μου και λυπάμαι που σε παρεξήγησα.

Κανένα πρόβλημα, είναι λογικό είμαστε όλοι συγχυσμένοι και στεναχωρεμένοι φίλε μου (έχεις και στο όνομά σου σχεδόν τον αγαπημένο που βασιλιά των Rohirrim)

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αιμίλιε τί νέα??
Ολα καλά??
Απο βήχα καλά πάμε??:flipout::flipout:
Είσαι και στό μάτι τού κυκλώνα αδελφέ.

Χέσε μέσα Σπύρο, το μεσημέρι βγήκα για καθαρό αέρα(καλά εδω γελάμε) και μπήκα μέσα με τσούξιμο μάτια μύτη!!!

Αλλά γουστάρωωωωωωωωωωω!!!!

Aπο τις μεγαλύτερες και αθλιότερες μπαλαφάρες πού έχουν γραφτεί ως σύνθημα.
Ο μικροαστικός λαϊκισμός ψευτοεπαναστατών πού μονον κακό κάνουν σε οποιαδήποτε Κοινωνική αλλαγή...

Άποψη σου, σεβαστή.
Το παρακάτω όμως το υιοθετώ και απευθύνεται σε όλους μας.

"ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ' ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΝΤΟΥΣ"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Χέσε μέσα Σπύρο, το μεσημέρι βγήκα για καθαρό αέρα(καλά εδω γελάμε) και μπήκα μέσα με τσούξιμο μάτια μύτη!!!

Παλιοροκά:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Ποιος δίνει 10 στους άνεργους που η σημερινή πολιτική (και η χθεσινή μην παρεξηγηθεί κανάς νουδούλας) έχει οδηγήσει στην πείνα?

Οπότε η λύση που προτείνεις είναι να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στη χρεωκοπία του κόσμου... Δε μίλησα για καταστήματα τύπου Eurobank, στη Στουρνάρη και στα Εξάρχεια υπάρχουν και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που μέσα στο οικονομικό χάος αυτον τον καιρό με το ζόρι βγαίνουν, και περιμένουν τα Χριστούγεννα να ρεφάρουν όσο γίνεται.

Ήμουν φοιτητής όταν είχαν μπουκάρει και είχαν πιάσει τους 500+ τότε στο πολυτεχνείο τα ξημερώματα!
Ήμουν εκεί κοντά.:D

Την αίσθηση των δακρυγόνων δε θα τη ξεχάσω ποτέ.

Μπορούμε γαμώτο μπορούμε, δεν πτοούμαι.....

Μπορείτε.

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις θα αφαιρούνται, όπως και αφαιρέθηκαν.

Επίσης για ό,τι νιώθει κανείς ότι τον θίγει προσωπικώς, μπορεί να χρησιμοποιεί το τριγωνικό κουμπάκι αριστερά.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μπορείτε.

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις θα αφαιρούνται, όπως και αφαιρέθηκαν.

Επίσης για ό,τι νιώθει κανείς ότι τον θίγει προσωπικώς, μπορεί να χρησιμοποιεί το τριγωνικό κουμπάκι αριστερά.
Off topic αλλά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Χαίρομαι που είσαι διαχειριστής και κρατάς μια πολύ δύσκολη συζήτηση.

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Kid.sys murdered, reboot democracy?

Έχετε λιγάκι ...δικό σας χιούμορ οι κομπιουτεράδες, αλλά που θα πάει θα το κατανοήσουμε με τον καιρό. Αν και το βρίσκω λιγάκι άκαιρο εν προκειμένω.

Άποψη σου, σεβαστή.
Το παρακάτω όμως το υιοθετώ και απευθύνεται σε όλους μας.

"ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ' ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΝΤΟΥΣ"

Λές??
Πώς είσαι τόσο σίγουρος??
Πώς ξέρεις την ιστορία τού καθενός γιά να βγάζεις τετοια συμπεράσματα.??
Eχεις βρεθεί ποτέ απέναντι στά ΜΑΤ σέ πολύ πιό σκληρές εποχές??
Εχεις δεί ανοιγμένα κεφάλια ή σέ έχουν πλακώσει μέ γκλόμπ αρκετές φορές??
Eχεις δεί απο κοντά τίς προβοκάτσιες τών ´αναρχικών´πού καίγανε την Οθωνος και την Αμαλίας για να μπουκάρουν μετά οι ´Αρχάγγελοι´τού Ράλλη-έτσι ειχε ονομάσει τα ΜΑΤ ο μακαρίτης-??
Και πώς ξέρεις πώς νοιάζεται κοινωνικά ο οιοσδήποτε.???

Αστο καλύτερα λοιπόν.
Το σύνθημα που παρέθεσες πρίν αποτελεί αθλιότητα και αφορά στο παιχνίδι Αστυνομίας-´αναρχικών´και δεν αφορά στην Κοινωνία συνολικά.
Και προσωπικά το θεωρώ κατάπτυστο.

Έχετε λιγάκι ...δικό σας χιούμορ οι κομπιουτεράδες, αλλά που θα πάει θα το κατανοήσουμε με τον καιρό. Αν και το βρίσκω λιγάκι άκαιρο εν προκειμένω.

Χα,χαχαχ μου άρεσε το σχόλιο(με την καλή έννοια), αλλά γιατί βρε Send άκαιρο?

Δεν είναι καταπάτηση Δημοκρατίας τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας?

Δεν πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της Δημοκρατίας, γιατί έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια??

Ηρέμησε Σπύρο, γιαυτό είπα για όλους μας.
To σύνθημα που παρέθεσα πριν, καλό είναι να μας αφυπνίσει θα έλεγα, άσχετα αν δεν το υιοθετώ.

Ας δούμε τα 2 πρόσωπα της ιστορίας:
ugyeo4e1nurf754pfpen.jpg

xudzmyo1hwrotxuq2x7p.jpg

Στο παραπάνω ίσως η λέξη "αφυπνίσει" είναι υπερβολική.
Να "προβληματίσει" νομίζω θα ήταν σωστότερο, και ας αφήσουμε τι εξυπηρετεί και ποιοι κρύβονται πίσω απ αυτό το σύνθημα.

Mα σέ αυτό απαντώ.
Δεν δέχομαι το ´όλους μας´ και επίσης αρνούμαι να μπώ στην αντιπαράθεση ´αναρχικών´-Αστυνομίας.
Οπως αρνούμαι τούς μικροαστικούς βερμπαλισμούς περί τών ´Μπάτσων πού θα σκοτώσουν τά παιδιά μας´.
Οπως επίσης αρνούμαι τήν δήθεν ´επαναστατική πρωτοπορεία´ορισμένων...
Καί σεβομαι αυτούς πού ανεξαρτήτως ιδεολογίας πλέον, κουβαλάνε 5 αρχές στο σπίτι τους και στην δουλειά τους.
Και δεν αποδέχομαι ´συλλογικές ευθύνες´επειδή κάποια ´παιδάκια´δηθεν ´επαναστατημένα´-εννοώ τά κουκουλοφορεμένα-μου κουνανε τό δάκτυλο για να μέ ´ξυπνήσουν´..........................

Και είμαι χρόνια ξύπνιος.................................

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της Δημοκρατίας, γιατί έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια??

Να επαναπροσδιορίσεις επιτρέπεται. Να επανιδρύσεις δεν μπορείς.

Έχει άλλος την πατέντα της κατοχύρωσης.....:rolleyes::rolleyes: